بیماری نارسایی قلبی چه زمانی رخ میدهد؟
از طریق انجام توصیه های زیر میزان نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید.
از میوه جات وسبزیجات تازه بیشتر استفاده کنید زیرا این مواد غذایی میزان سدیم کمی دارند.
غذاهای را انتخاب کنید که میزان نمک کمی دارند، مانند انواع گوشتهای تازه ومرغ وماهی به جای انواع گوشتهای آماده و شنیتسلهای آماده. همچنین انواع حبوبات وتخم مرغ وماست وشیر وبرنج وماکارونی هم میزان سدیم پایینی دارند.
از چاشنی ها وادویه های مناسب استفاده کنید. از مصرف چاشنی ها وعصاره هایی که دارای نمک می باشند خودداری کنید. استفاده از آب لیموی تازه ،فلفل سبز وسبزیجات معطری چون ریحان ومرزه در ایجاد طعم موثر خواهد بود.
برچسب اطلاعات مواد غذایی را مطالعه کرده واز مصرف مواد غذایی حاوی سدیم خودداری کنید .
در زمان پخت غذا:
نمکدان را از دسترس خود دور کنید
برای طعم دارکردن غذا به جای افزودن نمک به غذا از ادویه ها و چاشنی های مناسب مانند سیر وپیاز وفلفل دلمه ای وآب لیموی تازه استفاده کنید.
مواد غذایی فراوری شده مانند انواع کنسروهای گوشت ،ماهی ،سبزیجات ، سوسیس وکالباس و..... سرشار از سدیم می باشند از مصرف آنها جدا خودداری کنید.
محدود کردن مایعات:
محدود کردن حجم مایعات مصرفی در این بیماران یکی دیگر از فاکتورهای مهم رژیمی می باشد که باعث کم شدن میزان احتباس آب در بدن وکم تر شدن بار کاری قلب می شود .به همین منظور توصیه می شود این بیماران بیشتر از 2-5/1 لیتر در روز مایعات (آب وآب میوه وشیر وسوپ و...)مصرف نکند .
توصیههای رژیمی:
از آنجایی که ریسک فاکتورهایی مانند دیابت ،بیماری عروق کرونر وفشار خون بالا معمولا در این بیماران وجوددارد توصیه می شوددر جهت کاهش عوارض ، ریسک فاکتورهای این بیماریها هم کنترل شوند.