سهم بالای آمریکا و رژیم صهیونیستی از بزرگترین حملههای سایبری جهان
آمریکا و رژیم صهیونیستی در سالهای اخیر بزرگترین و گستردهترین حملههای سایبری جهان را تجربه کرده اند.
– در حالی که بیش از ۴۰۰ حمله سایبری بزرگ و گسترده در سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۰ رخ داده، پیش بینیها از تشدید این روند در سالهای آینده حکایت دارند؛ به نحوی که در سال ۲۰۲۵، حجم خسارتهای ناشی از حملات سایبری ۲۰ میلیون دلار در دقیقه یا ۱۰.۵ تریلیون دلار در سال خواهد بود.
به گزارش «pc، calcalist و ice»، در بازه زمانی ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۰ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری بزرگ در سراسر جهان به وقوع پیوست که آمریکا یک سوم آنها را تجربه کرده و هدف قرار گرفته است.
وضعیت برای رژیم صهیونیستی نیز در همین بازه زمانی دشوار گزارش شده است.
در بازه زمانی مذکور، آمریکا، ۱۵۶ حمله سایبری قابل توجه را تجربه کرد که بیش از حملات سایبری بزرگ علیه انگلیس، هند و آلمان در مجموع بوده است.
رژیم صهیونیستی نیز در همین دوره شاهد ۱۱ حمله سایبری گسترده و بزرگ بوده است که آسیب قابل توجهی به این رژیم وارد کرد.
از مهمترین انواع حملات سایبری که علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در ۱۴ سال گذشته انجام شده میتوان به «نفوذ مخفیانه در شبکه»، «استراق سمع» و «فیشینگ» اشاره کرد.
براساس گزارش پایگاه آکرونیس، ۳۶ درصد شرکتها در اراضی اشغالی دستکم هفتهای یک بار هدف حمله سایبری قرار میگیرند و ۲۷ درصد آنها نیز یک بار در روز گزارش حمله سایبری را اعلام میکنند.
حدود ۷ درصد شرکتها در اراضی اشغالی نیز دستکم هر ساعت یک بار هدف حمله سایبری قرار میگیرند و تنها ۸ درصد شرکتها در اراضی اشغالی تاکنون هدف حمله سایبری قرار نگرفتند.
در همین حال گزارشها از آسیب پذیری ۲ هزار سازمان در اراضی اشغالی در برابر حملههای سایبری خبر میدهند.
سازمان امنیت سایبری «چک پوینت»، گزارش داده که افزایش تعداد حملات باج افزاری موفق، سبب تشدید آسیبها میشود.
تعداد حملات باج افزاری علیه رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر نسبت به ماه قبل ۹ درصد افزایش داشته و به ۱۳۰ مورد رسیده است.
شبکه سایبری آمریکا نیز فهرستی از ۲۵ نقطه ضعف و آسیب پذیر در فناوری خود تهیه کرد که مهاجمان و هکرها از طریق آن ها، اقدام به حمله میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *