سکانس آخر تیم ملی بوکس در سال ۱۴۰۰ دراماتیک میشود؟/ در انتظار تاریخسازی
- تیم ملی بوکس ایران بامداد ۲۹ مهرماه تهران را به مقصد بلگراد محل برگزاری رقابتهای بوکس قهرمانی جهان ترک میکند. این آخرین رویداد بینالمللی بوکس ایران در سال ۱۴۰۰ است.
تیم پرامید ایران بدون برگزاری اردوی مشترک و دیدار تدارکاتی پای به این میدان بزرگ میگذارد، اما انگیزه و توان بوکسورها به حدی است که میتوان به تاریخسازی و کسب اولین مدال تاریخ بوکس ایران در رقابتهای جهانی امیدوار بود.
بوکس ایران در سالهای اخیر نتایج مطلوبی کسب کرده است. از کسب دو سهمیه المپیک و چهار مدال در رقابتهای قهرمانی آسیا گرفته تا مدالهای رنگارنگ تیم جوانان در رقابتهای دبی، اما حالا خانواده بزرگ بوکس در انتظار تاریخسازی واقعی هستند.
علیرضا استکی سرمربی همیشه موفق و کمتوقع بوکس ایران ۱۰ بوکسور را برای این رقابتها برگزیده که در ادامه وزن به وزن به آنها میپردازیم.
وزن ۵۷ کیلوگرم: سجاد محمدپور
کاپیتان تیم ملی بوکس که پس از رقابتهای قهرمانی آسیای تایلند از ترکیب تیم دور بود این روزها به قدری با انگیزه است که کمتر کسی تابحال او را تا این اندازه آماده به یاد دارد. اگر سجاد میخواهد حق خود را از بوکس بگیرد، میدان جهانی بهترین فرصت برای این مشتزن باتجربه است.
وزن ۶۰ کیلوگرم: دانیال شهبخش
بوکسور فنی و خوش تکنیک ایران در وزنی که ایدهآل خودش است روی رینگ جهانی میرود. درخشش دانیال در رقابتهای اخیر سبب شده تا چشمها به او خیره شود. دانیال پس از کسب سهمیه المپیک، مدال نقره قهرمانی آسیا و عملکرد قابل قبول در المپیک توکیو حالا میخواهد در میدان جهانی بدرخشد و نام خود را در تاریخ بوکس جاودانه کند.
وزن ۶۳.۵ کیلوگرم: اشکان رضایی
بوکسور جوان، اما باتجربه تیم ایران تاکنون دو رقابت قهرمانی آسیا و یک رقابت گزینشی المپیک را تجربه کرده و در اوج پختگی قرار دارد و باید دید روحیه جنگندگی اشکان تا چه اندازه به کمکش میآید.
وزن ۶۷ کیلوگرم:مسلم مقصودی
شاید لقب جنگنده یا مبارز به معنای واقعی برازنده مسلم مقصودی باشد. بوکسوری که با بدشانسی نتوانست در رقابتهای ارتشهای جهان مدال بگیرد، حالا اسب خود را برای درخشیدن در رقابتهای جهانی زین کرده و باید دید مسلم در وزن جدید خود چه عملکردی خواهد داشت.
وزن ۷۱ کیلوگرم: فرهاد مرادی
جوانترین عضو تیم ملی که به تازگی از جوانان به بزرگسالان اضافه شده در رقابتهای انتخابی به قدری درخشید که کادرفنی تیم ملی را قانع کرد تا در این رویداد بزرگ به او اعتماد کنند. مرادی که یکی از استعدادهای ناب بوکس ایران است تا مرز کسب مدال جهانی در رده سنی جوانان پیش رفت، اما حالا باید شانس خود را در رده بزرگسالان امتحان کند.
وزن ۷۵ کیلوگرم: سید شاهین موسوی
به قدری میادین محتلف را تجربه کرده که کمتر کسی میتواند از او چشمپوشی کند. سید شاهین موسوی با کسب دو مدال برنز آسیا و تجربه حضور در المپیک، بازیهای آسیایی، بازیهای کشورهای اسلامی و کسب عنوان پنجمی جهان باتجربهترین عضو تیم ملی به شمار میآید که در سالهای اخیر به قدری خوب بوده که برخی منتقدین کسب مدال برنز او در رقابتهای آسیایی دبی را هم اُفت میدانند! شاهین بیتردید بهترین بوکسور ایران در ۳ سال اخیر بوده و شانس زیادی برای تکمیل افتخارات بوکسی خود دارد.
وزن ۸۰ کیلوگرم: میثم قشلاقی
تایسون ایرانی پس از نمایش بینظیر در رقابتهای قهرمانی آسیا حالا این شانس را دارد تا در میدان جهانی به مدال برسد. هرچند میثم بوکسور کمتجربهای است، اما حالا بسیاری از بوکسورهای دنیا از او حساب میبرند و انتظار میرود بلگراد سکوی پرتاب میثم به سوی قلههای افتخار باشد.
وزن ۸۶ کیلوگرم:علی جمالی
شاید این وزن جدید بیشتر از هر کسی علی جمالی را خوشحال کرد. جمالی در وزن ۹۱ کیلوگرم نتوانست صددرصد توانایی خود را به نمایش بگذارد و حالا در وزن جدیدی خود را محک میزند. این بوکسور باتکنیک در صورتی که در رینگ به توصیههای کادرفنی گوش کند، میتواند یکی از پدیدههای مسابقات لقب بگیرد.
وزن ۹۲ کیلوگرم: طوفان شریفی
سبک بوکس او مانند نامش طوفانی است. یک مشتزن جسور و جنگنده با تعداد مُشت بالا که از پس هر حریفی برمیآید. شریفی که یکی از بوکسورهای بااخلاق و نترس به شمار میرود برای کسب مدال جهانی رقیبان سرسختی در پیش دارد، اما این بدان معنی نیست که بوکسور ایرانی شانسی برای ایستادن روی سکو ندارد و همه چیز به روز مسابقه بستگی دارد.
وزن مثبت ۹۲ کیلوگرم: پوریا امیری
دارنده مدال برنز آسیا این روزها به بوکسور فیکس تیم ملی در سنگین وزن تبدیل شده و باید توانایی خود را در رقابتهای جهانی محک بزند. بوکسور با روحیه و توانای کشورمان جا پای بزرگانی که در سنگین وزن سالها برای بوکس ایران افتخارآفرینی کردهاند، گذاشته و امید میرود از پس این مسئولیت خطیر بر بیاید.