اورسجی: قرارداد لژیونرهای کبدی تا ۲۰ میلیارد هم میرسد/ هدف تیم ملی بانوان مدال بازیهای آسیایی است نه جهانی
عباس اورسجی در گفتوگو با میزان، در واکنش به اینکه چرا در اخبار اخیر منتشر شده از سوی فدراسیون کبدی از میزبانی کشور هند از مسابقات کبدی بانوان جهان به عنوان یکی از دستاوردهایش در سفر به این کشور یاد شد، اظهار داشت: بیش از یک دهه است که رقابتهای کبدی بانوان جهان برگزار نشده و در واقع عدم برگزاری مسابقات مستمر و متعدد در کبدی بانوان یکی از اصلیترین چالشهای فدراسیون جهانی و آسیایی کبدی است، زیرا کمبود مسابقات در این بخش در دراز مدت باعث بیانگیزگی بازیکنان بانو میشود. از همین رو یک ماه پیش ایمیلی به فدراسیون جهانی کبدی درخصوص دلایل عدم برگزاری رقابتهای جهانی بانوان باوجود وعدههای رییس فدراسیون جهانی برای پیگیری مسابقات بانوان ارسال کردم.
رئیس فدراسیون کبدی افزود: همزمان با ایمیل به فدراسیون جهانی و باتوجه به ریاستم در کنفدراسیون کبدی آسیا ایمیل دیگری هم به کشورهای عضو برای قبول میزبانی مسابقات کبدی بانوان آسیا ارسال کرده بودم. پس از این پیگیریها رئیس فدراسیون جهانی کبدی بلافاصله پاسخ ایمیلها را داد و او هم بر خلاء محسوس در برگزاری مسابقات بانوان تاکید کرد و از من خواست تا هرچه زودتر برای برگزاری جلسهای در این باره راهی کشور هند شوم. پس از برگزاری جلسات متعدد در نهایت کشور هند به عنوان خاستگاه کبدی پس از نزدیک به ۱۳ سال به عنوان میزبان مسابقات کبدی بانوان جهان معرفی شد.
اسپانسر هندی هزینه رفت و برگشت تیمها در مسابقات جهانی را برعهده گرفت
وی خبر داد: همچنین در این جلسه مقرر شد تا اسپانسر فعلی رقابتهای لیگ ستارگان کبدی هند، هزینه بلیت رفت و برگشت تیمهای اعزامی به مسابقات کبدی بانوان جهان را پرداخت کند که انگیزه مناسبی برای حضور تیمها خواهد بود. من ضمن ریاست فدراسیون کبدی ایران، رییس کنفدراسیون کبدی آسیا هم هستم و باید پیگیر مطالبات کشورهای عضو هم باشم. باید اشاره کنم که هندیها میزبانی بسیار ویژهای از من به عنوان یک ایرانی داشتند که من را شگفت زده کرد.
اورسجی با اشاره به روند مطلوب پشتوانهسازی و توسعه کبدی در سراسر کشور، اظهار داشت: به دنبال کسب میزبانی سومین دوره مسابقات کبدی جوانان جهان در اصفهان هستیم. همچنین در نظر داریم همزمان با افتتاح مقر کنفدراسیون کبدی آسیا در تهران یک دوره مربیگری بینالمللی هم برگزار کنیم. همچنین در راستای پشتوانهسازی برای تیم ملی بزرگسالان خوشبختانه امسال جلوتر از تقویم ورزشی پیش رفتیم و مسابقات نوجوانان کشور برگزار شده و پسران و دختران شناسایی شده در اردوهای مستمر حضور دارند. علاوه بر برگزاری لیگ کبدی مردان و زنان، مرحله اول لیگ جوانان هم برگزار شده که نشان از اهتمام ویژه فدراسیون کبدی به پشتوانهسازی برای تیم ملی دارد.
از ۲۲ بازیکن ۱۸ لژیونر توسط تیمهای لیگ ستارگان کبدی جهان خریداری شدند
وی درباره حضور پرتعداد بازیکنان ایرانی در لیگ ستارگان کبدی جهان گفت: یکی از نقاط قوت فدراسیون کبدی معرفی ۲۲ لژیونر ایرانی به لیگ ستارگان کبدی هند یا همان پرولیگ کبدی است که در نهایت ۱۸ نفر از این بازیکنان توسط تیمهای مختلف خریداری شدند. با حضور بازیکنان ایرانی در پرولیگ کبدی هند، اتفافات خوبی از نظر مالی برای این بازیکنان رخ داده چرا که میزان قراردادهای بازیکنان ایرانی از یک میلیارد شروع میشود و حتی به ۱۵ و ۲۰ میلیارد تومان هم میرسد. چند سالی است که از کل مبلغ قرارداد این بازیکنان ۷ تا ۱۰ درصد برای خرید وسایل و تجهیزات و کمک به توسعه کبدی به حساب فدراسیون واریز میشود و این پرداختیها و هزینهها کاملاً شفاف است.
۸۰ درصد تیم ملی کبدی بانوان تغییر کرده
اورسجی در پایان در مورد کادرفنی تیم ملی کبدی بانوان خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه رقابتهای کبدی بانوان جهان را پیش رو داریم، ۲ مربی بانوی ایرانی هدایت تیم ملی کبدی را برعهده خواهند داشتند، اما باتوجه به پوست اندازی و تغییرات ۸۰ درصدی در بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان خیلی به دنبال نتیجهگیری در رقابتهای جهانی نیستم و هدفگذاری اصلیمان برای درخشش در بازیهای آسیایی ناگویا است.
انتهای پیام/