شیره انگور که معجون طبیعی تقویت معده به حساب میآید، بوی آشنای پاییزی کوچه پس کوچههای بهارستان است. بهارستان سرزمینی نیمه کوهستانی و رویشگاه انواع گیاهان و درختان انگور است. باغات انگور به صورت دیم، مولفه اصلی تامین مخارج زندگی مردم منطقه است. کارگاههای سنتی شیره پزی در حال مهیا کردن مقویترین فرآورده اولیه انگور هستند. شور خاص پخت شیره از تاکستانهای منطقه، با قدمت چند صد ساله از دیدنیترین بهانههای این رویداد است. این مراسم علاوه بر هویت فرهنگی مردم منطقه، دارای جاذبه گردشگری نیز هست که باید ثبت گردد. در این روستای کوچک بیش از ۱۵ کارگاه شیره پزی سنتی وجود دارد.