تهدید آنفولانزای فصلی در میانه شیوع کرونا چقدر جدی است؟
نزدیک شدن فصل سرما، سبب به وجود آمدن پرسشهای بسیاری در مورد شیوع آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شده است.
خبرگزاری میزان -
– در حالی که فصل پاییز نزدیک شده، نگرانیها در مورد آنفولانزا به موازات شیوع گسترده کرونای نوع دلتا افزایش یافته است؛ اما چگونه میتوان از ابتلا به آنفولانزا پیشگیری کرد؟
به گزارش «نیوز لیدر»، اعمال قرنطینه گسترده در اغلب مناطق جهان در زمستان ۲۰۲۰ سبب شد تا موارد ابتلا به آنفولانزا در بخش بزرگی از جهان تقریبا وجود نداشته باشد.
اما دستورالعملهای بهداشتی سهل گیرانهتر میتوانند شیوع همزمان این دو بیماری را در پی داشته باشند.
فصل ابتلا به آنفولانزا از آگوست (مرداد) آغاز میشود و تا مارس یا آوریل (اسفند و فروردین) ادامه دارد.
هنوز با قاطعیت نمیتوان گفت که در پاییز و زمستان امسال چه اتفاقی میافتد، اما پیش بینی میشود آنفولانزا و کرونا همزمان شیوع یابند.
کارشناسان بهداشت پیش بینی میکنند از آن جا که افراد سال گذشته به آنفلوانزا مبتلا نشدهاند، مصونیت آنها در برابر این بیماری کاهش یافته است و این امر میتواند سبب ابتلا به آنفولانزای زودرس و بالقوه شدید شود.
براساس بررسیهای انجام شده، استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی میتواند به افراد در برابر ابتلا به بیماریهای تنفسی مانند آنفولانزا کمک کند؛ از این رو توصیه میشود افراد اقدامهای احتیاطی لازم را برای محافظت از خود به عمل بیاورند.
کارشناسان بهداشتی میگویند تزریق هر دو واکسن کرونا و آنفولانزا میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و خطری برای افراد در پی نخواهد داشت؛ زیرا هر واکسن با ویروسهای خاص بدن مبارزه میکند.
بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا، بین سپتامبر و پایان اکتبر (شهریور و مهر) است؛ مدت زمان مصونیت دهی این واکسن ۶ ماه است.
از مهمترین دلایل کاهش قابل توجه ابتلا به آنفولانزا در سال گذشته، اقدامهای احتیاطی و ماندن در خانه بود که از گردش ویروس آنفولانزا جلوگیری میکرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *