وضعیت زندانهای امنیتی رژیم صهیونیستی؛ از سرکوب اسرا تا فرار زندانیان
زندانیان فلسطینی توانستند با فرار از امنیتیترین زندان رژیم صهیونیستی، ادعاهای این رژیم در مورد آسیب ناپذیری را زیر سوال ببرند.
خبرگزاری میزان -
– فرار ۶ زندانی فلسطینی از زندان فوق امنیتی «جلبوع» رژیم صهیونیستی و در ادامه کُندی عملیات تعقیب و گریز، پیامدهای سنگینی برای این رژیم در پی داشت.
به گزارش «اکسیوس و میدل ایست آی»، رژیم صهیونیستی در حالی عملیات تعقیب زندانیان فراری فلسطینی را در دستور کار دارد که اعتراضها و شورشهایی در زندانهای دیگر در اراضی اشغالی آغاز شده است.
فرار ۶ زندانی فلسطینی از زندان فوق امنیتی «جلبوع» رژیم صهیونیستی، نه تنها این ۶ نفر را به قهرمان تبدیل کرد، بلکه سبب هشدار مقاومت فلسطین اعم از «حماس» و «جهاد اسلامی» به رژیم صهیونیستی مبنی بر تشدید تنشها در صورت آسیب دیدن این ۶ نفر شد.
دلیل فرار این زندانیان، کارزار بی سابقه سرکوب شدید در زندانهای رژیم صهیونیستی اعلام شد.
تحقیر رژیم صهیونیستی
تحقیقات در مورد فرار زندانیان از زندان جلبوع، شکست جدی سیستم زندانهای رژیم صهیونیستی و ساختار امنیتی آنها را نشان میدهد.
زندانیان فلسطینی توانستند با حفر تونلی در مدرنترین و امنیتیترین زندان رژیم صهیونیستی که بر ستونهای بتنی ساخته شده و فضایی زیر سلولها باقی مانده، فرار کنند.
نقشه کامل این زندان سال هاست که به صورت آنلاین در وب سایت طراح این ساختمان در دسترس بود.
با وجود اینکه فرار از زندان «جلبوع» از ماهها پیش برنامه ریزی شده بود، مقامهای زندان از این طرح اطلاعی نداشتند.
ضمن اینکه نگهبانان برج مراقبت در خواب بوده و کسی در اتاق دوربینهای امنیتی شاهد فرار زندانیان نبود.
مقامهای رژیم صهیونیستی در تلاش برای رفع مسئولیت از خود، انگشت اتهام را به سمت دیگر افراد و مقامها میگیرند.
آنها در این زمینه، حتی دست به بازجویی گسترده از نگهبانان زده اند.
کابینه «نفتالی بنت»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اکنون با شکست در تامین امنیت زندان و حتی ناکامی در عملیات تعقیب و گریز مواجه شده است.
یک تحلیلگر صهیونیست با اشاره به اینکه فرار زندانیان فلسطینی رویدادی خارق العاده و تحقیرآمیز بود، اعلام کرد «شین بت» دستکم چند هفته زمان نیاز دارد تا هر ۶ زندانی فراری را پیدا کند.
در همین حال «ناهوم بارنیا»، تحلیلگر سیاسی و ستون نویس «یدیعوت آحرونوت»، مقامهای زندان «جلبوع» را به فساد عمیق متهم کرد و خواستار تشکیل کمیته حقیقت یاب برای تحقیق در مورد زندانهای سراسر اراضی اشغالی شد.
به اعتقاد کارشناسان، ماجرای زندان «جلبوع»، فقط به این زندان یا یک مدیر یا کابینه نسبت داد بلکه زندانهای سراسر اراضی اشغالی باید از دهها سال قبل مورد بررسی قرار بگیرند تا استفاده نادرست از بودجه، سهال انگاری و ناتوانیهای امنیتی آنها مشخص شود؛ ضمن اینکه پلیس و نهادهای اطلاعاتی نیز باید پاسخگو باشند.
پیامدهای فرار زندانیان فلسطینی برای رژیم صهیونیستی
مقامهای صهیونیست اکنون به شدت نگران تاثیر فرار این زندانیان بر دیگر زندانیان فلسطینی وشورش در زندانهای کرانه باختری و نوار غزه هستند.
ضمن اینکه فرار زندانیان فلسطینی از زندانی فوق امنیتی به وضوح نشان داد که رژیم صهیونیستی آن گونه که تصور میشود، شکست ناپذیر نیست.
با وجود این باید گفت که این ۶ زندانی از زندان کوچک رژیم صهیونیستی فرار کردند و وارد زندان بزرگتر زندگی تحت محاصره و اشغال و بزرگترین زندان در فضای باز جهان میشوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *