کرونا چه مقدار گرسنگی را در جهان افزایش داد؟
مدیر برنامه جهانی غذا میگوید ۱۲۰ میلیون نفر در جهان به طور مستقیم بر اثر کرونا، با کمبود مواد غذایی مواجه شدند.
خبرگزاری میزان -
– «دیوید بیسلی»، مدیر برنامه جهانی غذا، اعلام کرد که شیوع بیماری «کرونا»، نه تنها سبب مرگ افراد زیادی در سراسر جهان شده، بلکه بحران گرسنگی را در جهان تشدید کرده است.
به گزارش «فاکس نیوز»، «بیسلی»، میگوید «حتی پیش از آنکه شیوع کرونا جهان ما را زیر و رو کند، ما بحران گرسنگی مواجه بودیم و اکنون علاوه بر بحران جهانی بهداشت، با بحران جهانی گرسنگی تشدید شده مواجهیم.»
وی افزود «کرونا مستقیما ۱۲۰ میلیون نفر را با کمبود مواد غذایی مواجه کرد؛ در حال حاضر ۱۰۰ میلیون نفر در بیش از ۸۰ کشور به کمک برنامه جهانی غذا نیاز دارند.»
«بیسلی»، تاکید کرد «اگر نیازها برطرف نشوند، طی ۶ تا ۹ ماه آینده قحطی بی سابقهای ثابت کشورها را هدف قرار میدهد و به مهاجرت گسترده میانجامد.»
براساس اعلام برنامه جهانی غذا، نزدیک به ۳۰۰ میلیون نفر به دلیل کرونا دچار بحران غذایی شدند و ۱۳۵ میلیون نفر در آستانه گرسنگی هستند.
این در حالی است که تهدیدهای ناشی از کرونا با تهدیدهای ناشی از تغییرات آب و هوایی ترکیب شده و بحران غذایی را در ۲۳ منطقه جهان ایجاد کرده اند.
عمده کشورهای آسیب پذیر آفریقایی هستند، اما کشورهای آمریکای مرکزی نیز به شدت تحت تاثیر قرار گرفتند.
افغانستان نیز به دلیل بروز درگیری به وضعیتی اضطراری دچار شده است.
نزدیک به ۱۳ میلیون نفر در یمن شامل ۳ میلیون مادر و کودک در خطر سوءتغذیه هستند.
ضمن اینکه ۴۰۰ هزار کودک یمنی در معرض خطر مرگ قرار دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *