قاضی زاده: بازار سرمایه ما کوچک و دولتی است
- سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی شامگاه یکشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما اظهار کرد: وقتی شکاف طبقاتی ایجاد شده و نسبت بالاترین درآمد به پائینترین درآمد ۱۵.۵ برابر باشد، پرداخت یارانه لازم میشود.
ما نظام جامعی به عنوان سامانه جامع بیمه، مالیات و درآمد طراحی کردیم که بر مبنای آن مردم به سه گروه بر اساس نسبت درآمدها به هزینههایشان تقسیم شده اند.
تا سال ۱۴۰۳ یارانه به صورت هوشمند به مردم پرداخت میشود. برای پرداخت هوشمند یارانهها، ایجاد نظام جامع اطلاعاتی لازم است.
باید مالیات اشخاص حقوقی را کاهش داده و اخذ مالیات از اشخاص حقیقی را افزایش دهیم. با تشکیل نظام جامع مالیاتی مردم یک بار و به صورت تجمیع شده مالیاتها را پرداخت میکنند.
برای درآمدهای شهرداریها برنامهریزی کردیم تا آنها مجبور نشوند از محل تراکم فروشی مالیات بگیرند ولی باید دادههایشات ثبت شود زیرا جزو هزینههای مالیاتی افراد است.
سیاست ما اعطای ارز تک نرخی و واقعی برای جلوگیری از قاچاق کالا در کنار سامان دادن به شبکه توزیع کشور است و تمامی کالاها باید در بورس کالا عرضه شوند.
در ابتدای انقلاب کوپن به دست مردم میدادیم و در این میان یک شبکه توزیع درست کرده بودیم اما امروز مردم هم چوب را میخورند هم پیاز را یعنی هم ۳۰ میلیارد دلار از دارایی هایشان می رود هم کالای اساسی گران قیمت دریافت میکنند.
چهار میلیون شغل جدید برای فارغ التحصیلان بیکار ایجاد خواهیم کرد و نرخ بیکاری را از ۱۳-۱۲ درصد به ۶ درصد میرسانیم. باید پایه توسعه اقتصادی را بر مبنای شرکتهای دانش بنیان، نوپا و قرار دهیم.
مزیتهای شغلی ۴۸۵ شهرستان را مشخص کرده ایم و جویندگان کار را در سه ماه آموزش داده و تولیدات آنها را خریداری میکنیم. بر مبنای مدل شهر – کشوری ما، هر شهرستانی پایتخت خواهد شد و توسعه اشتغال منطقهای بر اساس مزیتهای منطقهای شکل گرفته و در نتیجه جوانان آن منطقه دیگر مجبور به مهاجرت به تهران نخواهند بود.
بازار سرمایه ما کوچک و دولتی است که رانت اطلاعاتی در آن وجود داشت و تحمل این حجم پول را نداشت. ما ۲۰۰ کد حقوقی متخلف را به دادگاه معرفی کرده ایم و باید در وهله اول منابع این شرکتها به صندوق تثبیت بازار هدایت شود.
حذف قیمت دستوری، ارائه مشوقهای مالیاتی به شرکتهای بورسی، تعاملی شدن بازار سرمایه، ایجاد ابزارهای بیمه گر در بازار از دیگر راهکارهای درازمدتی است که برای ساماندهی بازار بورس در نظر گرفته ایم.
در دولت سلام تمام نهادهایی که طراحی کردیم نهادهای مردمی است و دولت تنها نقش تنظیم گری دارد چرا که دولت باید پای خود را از گلوی مردم بردارد.
انتهای پیام/