شیوع قارچ زرد پس از قارچهای سیاه و سفید؛ چالش جدید بهداشتی هند
هند در پی شیوع کرونا با چالش های بهداشتی متعدد و دشوارتری مواجه شده است.
خبرگزاری میزان -
– هند دومین کشور کرونازده جهان با ثبت بیش از ۳۰۳ هزار مورد تلفات کرونایی با چالش شیوع همه گیریهای قارچی مانند قارچ سیاه (موکور مایکوزیس)، قارچ سفید و قارچ زرد در میانه موج گسترده دوم شیوع کرونا مواجه است.
به گزارش «دی ان اِی»، پس از شیوع بیماریهای همه گیر قارچ سیاه و قارچ سفید متعاقب شیوع کرونا در هند، اکنون قارچ زرد همه گیر شده است.
نخستین مورد ابتلا به بیماری قارچ زرد، در ایالت «اوتارپرادش» گزارش شده است.
این بیماری که بسیار کُشندهتر از انواع سیاه و سفید است، دارای علائمی مانند بی حالی، کم اشتهایی یا بی اشتهایی و کاهش وزن است.
این بیماری عمدتا به دلیل عدم رعایت بهداشت و رشد باکتریها و قارچها در محل زندگی ایجاد میشود.
غذاهای مانده و رطوبت محل زندگی از عوامل مهم رشد قارچها و باکتریها هستند.
قارچ زرد در موارد جدی میتواند به سوءتغذیه، نارسایی اعضا و «نکروز» (مرگ بافت استخوانی بهدلیل کمبود خونرسانی به استخوان و شکستگی جزئی و در نهایت از بین رفتن استخوان) میشود.
تنها درمان قارچ زرد، تزریق آمفوتریسین بی (دارویی ضد قارچ) است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *