فوت و فنهای تهیه فرنج تست فرانسوی
فرنچ تست یا نان تست فرانسوی مخصوص صبحانه را میتوان یکی از معروفترین صبحانههای دنیا دانست. این صبحانه بین المللی در بیشتر کشورها تهیه و سرو میگردد.
خبرگزاری میزان -
_ نمناک نوشت: حتما شما هم بر این باور هستید که صبحانه وعده غذایی مهمی به شمار میرود. فرنچ تست یا تست فرانسوی را میتوانید در وعدههای صبحانه به همراه عسل و یا انواع مربا سرو کنید. بعلاوه، سرو تست فرانسوی تنها در عرض چند دقیقه انجام میشود. این موضوع باعث میشود فرنچ تست، برای یک صبحانه با عجله در یک روز کاری شلوغ، وعده دلپذیری باشد. پخت این تست مثل پنکیک داخل تابه انجام میگیرد. در این پست طرز تهیه فرنچ تست ساده را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه فرنچ تست
نان تست:۴ عدد
شیر:نصف لیوان
تخم مرغ:۲ عدد
وانیل:نوک قاشق مربا خوری
شکر:۲ قاشق غذاخوری
کره:به میزان لازم
طرز تهیه تست فرانسوی فرنچ تست
داخل کاسهای مناسب تخم مرغها را بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملا با هم مخلوط شوند. بعد به ترتیب شیر، وانیل و شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
وقتی شکر کاملا حل شد، نان تستها را یکی یکی داخل مایه تخم مرغ فرو کنید تا پشتو رویش کاملا به مواد آغشته شوند.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کره بمالید. سپس نانهای تستها را در تابه قرار دهید تا یک طرف نانها طلایی شوند.
وقتی یه طرف تستها کامل سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.
تستهای آماده شده را با عسل یا مربا و یا حتی تنها میل کنید و از عطر و بوی آن لذت ببرید.
نکته:
نان تستها را در هنگام گذاشتن در مایه تخم مرغ، خیلی نگه ندارید، چون بافت نان از بین میرود و نانها وا میروند.
هنگام سرخ کردن نانها در تابه لازم نیست در تابه را ببندید.
مقدار شکر گفته شده را میتوانید کم و یا زیاد کنید و یا اینکه اصلا شکر را حذف کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *