تاثیر مصرف زیاد غلات تصفیه شده در افزایش مرگ زودرس

12:15 - 06 اسفند 1399
کد خبر: ۷۰۴۶۷۳
محققان اعلام کرده اند مصرف زیاد غلات تصفیه شده به دلیل افزایش سریع سطح قند خون، در افزایش مرگ زودرس تاثیر گذار است.
_ فارس به نقل از دیلی‌میل نوشت: پژوهشگران در مطالعات اخیر خود دریافتند، خوردن بیش از هفت قسمت غلات تصفیه شده در روز می‌تواند خطر مرگ زودرس را ۲۷ درصد افزایش دهد.
 
غلات تصفیه شده موادی هستند که در غذا‌هایی مانند برنج سفید، نان سفید و پاستای سفید یافت می‌شود.  
 
دانشمندان رژیم غذایی بیش از ۱۳۷ هزار نفر در سراسر جهان را بررسی کردند و دریافتند، افرادی که هفت وعده در روز غلات تصفیه شده مصرف می‌کنند، ۳۳ درصد بیشتر در معرض بیماری قلبی و ۴۷ درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.
 
باتوجه به اینکه افراد زیادی از مصرف غلات تصفیه شده لذت می‌برند،  مطالعه جدید هشدار داده است که خوردن بیش از حد بسیاری از آن‌ها می‌تواند عواقب جدی داشته باشد.
 
کربوهیدرات‌های تصفیه شده از جمله کروسان، نان سفید و ماکارونی، قسمت‌های زیادی از فیبر را حذف کرده‌اند، به این معنی که آن‌ها سریع‌تر تجزیه و منجر به افزایش سریع سطح قند خون می‌شوند.
 
محققان دانشگاه سایمون فریزر کانادا تأکید می‌کنند، افراد باید مصرف غلات تصفیه شده را محدود کنند و مبادله آن‌ها را برای غلات کامل در نظر بگیرند.

برچسب ها: مرگ غلات سبوس دار

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *