بودجه شهرداری باید اجتماع محورتر شود
سیدحسن رسولی گفت: محور اصلی باید شناسایی ظرفیتهای جدید و کاهش هزینهها باشد و باید بودجه شهرداری به سمت اجتماع محورتر شدن حرکت کند.
خبرگزاری میزان -
سیدحسن رسولی نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران درخصوص اینکه معضلاتی نظیر همه گیری بیماری و کرونا و نارساییهای معیشتی چه سمت و سویی به بودجه ۱۴۰۰ شهرداری تهران خواهد داد به میزان گفت: طبعا چنین مسائلی اثراتی مانند کاهش درآمد متاثر از تداوم احتمالی رکود فضای کسب و کار و همچنین افزایش هزینهها به دلیل راکد ماندن فعالیتهای برخی از سازمانهای شهرداری بر جای خواهد گذاشت. به این معنا که هزینههای موجود در سازمانهای مختلف شهرداری پا برجاست، ولی درآمدهایشان کاهش پیدا میکند.
بیشتر بخوانید:
هفته آینده بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری ارائه و بررسی میشود
وی افزود: طبعا در جهت گیری سوم به سمتی باید حرکت کنیم که بیشتر نیازهای روزمره اجتماعی شهروندان را هدف گیری کنیم و محور اصلی باید شناسایی ظرفیتهای جدید و کاهش هزینهها باشد و باید بودجه شهرداری به سمت اجتماع محورتر شدن حرکت کند.
وی افزود: طبعا در جهت گیری سوم به سمتی باید حرکت کنیم که بیشتر نیازهای روزمره اجتماعی شهروندان را هدف گیری کنیم و محور اصلی باید شناسایی ظرفیتهای جدید و کاهش هزینهها باشد و باید بودجه شهرداری به سمت اجتماع محورتر شدن حرکت کند.
گفتنی است روز گذشته محسن هاشمی رییس شورای اسلامی شهر تهران در پایان جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران خبر داد: شهردار تهران اعلام کرد بودجه سال ۱۴۰۰ را در جلسه بعد ارائه می دهند و امیدواریم در یک ماه آینده رسیدگی به بودجه را در دستور صحن بگذاریم.
هاشمی درباره بودجه مربوط به حمل و نقل عمومی هم گفت: در نشستی که صبح امروز به مناسبت تجلیل از سفیران پاک برگزار شد نسبت به عدم تحقق بودجه های مربوط به حمل و نقل عمومی اعتراض ویژه ای کردیم و درخواست کردیم یک کمپین مبارزه با عدم پرداخت بودجه حمل و نقل در کشور شروع شود، چرا که حمل و نقل عمومی در کلانشهرها به دلیل آلودگی هوا باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
همچنین حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در یک گفت و گوی رسانه ای با اعلام اولویت های ۷ گانه شهرداری تهران در بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: از اصلی ترین کلید واژه ها در بودجه سال آینده، مدیریت هزینه ها و مولدکردن دارایی هایی هستند که می توانند با وجود دو معضل درگیر وضعیت حاضر یعنی کرونا و اقتصاد، سرزندگی و نشاط را به جامعه تزریق نماید.
وی با اشاره به تقویت نقش و جایگاه اجتماعی مدیریت شهری به عنوان رویکرد مدنظر شهرداری در تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: پیامدهایی که در پی کرونا و اقتصاد صدمه دیده بر معیشت مردم سایه افکنده، دارای جنس اجتماعی نیز هست و فارغ از تمام پیش بینی ها، همراهی با مشکلات شهروندان باید در اولویت برنامهها قرار گیرد. بنابراین ریشه این نگاه به دو مساله مهم یعنی ویروس کرونا و فشارهای اقتصادی وارده بر شهروندان باز می گردد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *