حمایت از ظرفیتها در فضای بینالمللی آثار تحریم را کمرنگ میکند
- بنا بر اعلام وزارت علوم، منصور غلامی در دومین نشست مجازی شورای هماهنگی سازمانها و مجامع بینالمللی با قدردانی از فعالیتهای کمیسیون ملی یونسکو گفت: منتظر گزارشهای مدون فعالیتهای سازمانها و مجامع بینالمللی در کشور هستیم تا در طی کردن مسیر از آنها بهرهگیری کنیم؛ تمام تلاش خود را برای رفع نگرانیهایی مانند تحریمها و عدم پرداخت حق عضویتها به کار ببندیم و اهمیت و جایگاه نمایندگیها و کرسیهای بینالمللیمان را در جامعه نشان دهیم.
وزیر علوم در ادامه افزود: ظرفیتها و فعالیتهای نهادهای بینالمللی نباید به شکل پراکنده و منفرد باشد. نهادها و مراکز و سازمانهای بینالمللی انسجام و همبستگی داشته باشند و از تجربیات به نحو احسن استفاده شود.
وی به نقش سایر وزارتخانهها اشاره کرد و گفت: در کنار خود وزارتخانههایی مانند امور خارجه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و نیرو و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را داریم که باید با برگزاری نشستهای مشترک با این وزارتخانهها و سازمانها از ظرفیتهای آنان نیز در بحث فعالیتهای بینالمللی استفاده کنیم.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: در بحث جاده ابریشم و کشورهای حاشیه اقیانوس هند در یک فضای رقابتی قرار داریم که باید تلاش کنیم سابقه فرهنگی و تاریخیمان را نشان دهیم بدون آنکه به موجودیت کشورهای دیگر در این حوزه تعرضی داشته باشیم و در داخل کشور هم نباید فضایی ایجاد شود که منجر به رقابتهای محلی و منطقهای شود.
غلامی به نقش هماهنگی ستاد وزارت علوم اشاره کرد و گفت: در وزارت علوم باید نقش هماهنگکننده قوی داشته باشیم و در فصل مطرح شدن بودجه در مجلس شورای اسلامی از ظرفیتهای وزارت علوم استفاده کنیم تا از یک ردیف حمایتی برخوردار شویم.