ولایتمداری و اخلاص از جمله ویژگیهای سردار سلیمانی بود
- بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی حج، حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در مراسم پر فیض زیارت عاشورا که به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس برگزار شد، با بیان اینکه نهم تا نوزدهم دی ماه دهه بصیرت نام گذاری شده، اظهار داشت: نوزدهم دی ماه یادآور قیام مردم قم است و در این روز جرقه اول انقلاب اسلامی زده شد و امروز این انقلاب مدیون فداکاری عزیرانی است که در پیروزی آن نقش داشتند.
وی حاج قاسم را شاگرد مکتب فاطمی عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات ایشان جان نثاری برای احیای دین بود و جان مایه فکری و عملی این شهید در شبهای عملیات بدست آمد و همان آموختهها را حفظ کرد و رشد داد تا اینکه پس از دفاع مقدس به درجات معنوی والایی دست یافت.
سرپرست حجاج ایرانی تاکید کرد: برخی رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس روحیات معنوی خاصی داشتند، اما پس از جنگ این ویژگیها را حفظ نکردند، اما حاج قاسم همه آنها را در خود تقویت کرد و گسترش داد تا توانست به مقامات معنوی خوبی دست یابد.
نواب با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگیهای حاج قاسم سلیمانی تواضع بود، اظهار کرد: تکبر به معنای در برابر خدا ایستادن است، اما تواضع اکسیری است که در هر فردی باشد خداوند درجات او را بالا میبرد، تواضع نردبان بزرگواری و شرافت است و حاج قاسم این گونه بود و این تواضع او را بالا برد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: حاج قاسم ولایتمدار و متعبد در ولایت بود که اینها از نشانههای عاقبت به خیری این شهید است. از دیگر خصوصیتهای حاج قاسم پرهیز از دنیا دوستی و حب دنیا بود، بسیار ساده زندگی میکرد و منزلش را به نام حسینیه حضرت زهرا (س) نامگذاری کرد. به دنبال جمع آوری اموال و ذخایر دنیوی نبود و از مرگ هرگز نمیهراسید و گرایش او به لقاء الهی و سرای جاوید بود.