بررسی واکنشهای آلرژیک واکسن کرونا توسط سازمان غذا و داروی آمریکا
آژانس غذا و داروی آمریکا تحقیقات درباره واکنشهای آلرژیک به واکسن کرونا در ایالتهای مختلف این کشور را آغاز کرد.
خبرگزاری میزان -
–پیتر مارکس، مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات زیست شناسی سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که به دنبال گزارشهایی که درخصوص واکنشهای آلرژیک به واکسن ضد کرونای شرکتهای فایزر و بایونتک در بیش از یک ایالت از جمله آلاسکا به دست آمده است، بررسیها آغاز شده است و یک ماده شیمیایی به نام پلی اتیلن گلیکول، ترکیبی در واکسن فایزر و واکسن مُدرنا است که ممکن است عنصر مسبب این واکنشها باشد.
مارکس همچنین گفت که واکنشهای آلرژیک به این ماده ممکن است شایعتر از آنچه قبلا به آن پی برده شده بود، باشد.
موارد آلرژیک گزارش شده در آلاسکا شبیه دو موردی است که هفته پیش در انگلیس درمورد آن گزارش شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *