ایجاد 5 مرکز رشد هنر و علوم انسانی در کشور/ تشکیل «شورای توسعه پژوهش و فناوری در علوم انسانی»
وحید احمدی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با بیان اینکه 44 درصد دانشگاه های کشور در حوزه علوم انسانی فعالیت می کنند، اظهار کرد: در حال حاضر بحث ارتقا مباحث علوم انسانی مد نظر قرار دارد هر چند که نباید فراموش کرد معضل رشتههای علوم انسانی موضوعی نیست که به یک بار و در کوتاه مدت برطرف شود.
وی با بیان این مطلب که در مرحله نخست سعی داریم مراکز رشد علوم انسانی را در کشور ایجاد کرده و توسعه دهیم، تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون پنج مرکز رشد هنر و علوم انسانی در کشور ایجاد شده است که در حال توسعه این مراکز هستیم.
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه افزود: امسال قرار بر این است که کمک کنیم تا پارکهای علم و فناوری که زمینه مناسبی را برای رشد علوم انسانی فراهم می آورند در این حوزه فعال شده و توسعه یابند.
احمدی با اشاره به اینکه سعی داریم در سال جاری به پارکها، مراکز و پژوهشگاهها کمک کنیم، مطرح کرد: پژوهشگاه علوم انسانی حوزه و دانشگاه قم درخواست ایجاد مرکز رشد داشته اند، براین اساس سعی داریم با هماهنگی لازم مرکز رشد مورد نظر را فعال کرده و آن را امسال به نتیجه برسانیم. علاوه فعال شدن این مرکز در سال جاری، راه اندازی2 مرکز دیگر را نیز در دستور کار داریم.
وی از تشکیل شورایی تحت عنوان شورای توسعه پژوهش و فناوری در علوم انسانی خبر داد و خاطرنشان کرد: در این شورا از صاحب نظران افراد برجسته و روسای مرکز علوم انسانی دعوت به عمل آمده است.
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این مطلب که با نظارت وزیر علوم آیین نامههایی را در رابطه با فعالیت این شورا ابلاغ کردهایم، اعلام کرد: هدف از ایجاد این شورا توجه به سه نکته است، نخست اینکه به مراکز پژوهش و فناوری برنامه راهبردی و عملیاتی کمک کنیم تا این مراکز دارای برنامه عملیاتی برای حوزه پژوهش و فناوری شوند.
احمدی دومین هدف از ایجاد این شورا را کم کردن تعداد برنامه های تکراری در این مراکز اعلام کرد و گفت: دومین هدف از ایجاد این شورا بررسی رویکرد و برنامه های است که تکراری بوده و موازنه کاری به حساب می آید و سوم اینکه با مدیریت هر چه بهتر این مراکز را به سمت فناوری سوق دهیم.