بیشترین و کمترین تعداد کشتارگاه ها متعلق به کدام استانهاست؟ + جدول
خبرگزاری میزان: طبق نتايج حاصل از اجراي اين طرح در سال1393 ، تعداد 389 كشتارگاه دام در كشور وجود داشته است كه از اين تعداد 354كشتارگاه دولتي و 35 كشتارگاه متعلق به بخش خصوصي بوده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، بيش ترين تعداد كشتارگاه مربوط به استان فارس با 36 كشتارگاه است كه شامل 32 كشتارگاه دولتي و 4 كشتارگاه خصوصي است و استان هاي البرز، قم و قزوين با 2 كشتارگاه، كمترين تعداد كشتارگاه را در كشور به خود اختصاص داده است.
خلاصه اي از آمار كشتار دام در سال 1393 به شرح زير است.
مقدار توليد گوشت قرمز در كشتارگاه هاي كشور بر حسب وزن لاشه هاي كشتار شده 425 هزار تن بوده است.
تعداد لاشه قابل مصرف گوسفند و بره ذبح شده 9196 هزار لاشه به وزن 165 هزار تن گزارش شده است كه استان تهران با 2084 هزار لاشه به وزن 32 هزار تن بيش ترين تعداد را به خود اختصاص داده است.
تعداد لاشه قابل مصرف بز و بزغاله ذبح شده 2504 هزار لاشه به وزن 37 هزار تن بوده كه استان اصفهان با 710 هزار لاشه به وزن 10 هزار تن بيش ترين تعداد را به خود اختصاص داد.
تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده 1126 هزار لاشه به وزن 214 هزار تن و بيش ترين تعداد مربوط به استان تهران با 217 هزار لاشه به وزن 35 هزار تن بوده است.
تعداد لاشه قابل مصرف گاوميش و بچه گاوميش ذبح شده 28 هزار لاشه به وزن 5 هزار تن بوده كه استان خوزستان با 10 هزار لاشه به وزن 2 هزار تن بيش ترين تعداد را به خود اختصاص داده است.
تعداد لاشه قابل مصرف شتر و بچه شتر ذبح شده 19 هزار لاشه به وزن 4 هزار تن بوده كه بيش ترين تعداد مربوط به استان يزد با تقريباً4 هزار لاشه به وزن 1 هزار تن بوده است.
بررسي مقايسه اي نتايج طرح در سال هاي 1392 و 1393 مؤيد اين مطلب است كه تعداد كشتار دام در سال 93 نسبت به سال 92 گوسفند و بره ، بز و بزغاله، گاو و گوساله، گاوميش و بچه گاوميش افزايش و براي شتر و بچه شتر كاهش داشته است.
مقايسه عملكرد كشتارگاه هاي كشور در سال 93 نسبت به سال 92 مؤيد افزايش 13 درصدي مقدار توليد گوشت در كشتارگاه هاي رسمي كشور است. مقدار توليد گوشت نسبت به سال قبل براي گوسفند و بره 19 درصد و بز و بزغاله 12 درصد، گاو و گوساله 8 درصد، گاوميش و بچه گاوميش 39 درصد افزايش داشته است. اين در حالي است كه مقدار توليد گوشت شتر و بچه شتر كشتار شده نسبت به سال قبل 23 درصد كاهش داشته است.
خلاصه اي از آمار كشتار دام در سال 1393 به شرح زير است.
مقدار توليد گوشت قرمز در كشتارگاه هاي كشور بر حسب وزن لاشه هاي كشتار شده 425 هزار تن بوده است.
تعداد لاشه قابل مصرف گوسفند و بره ذبح شده 9196 هزار لاشه به وزن 165 هزار تن گزارش شده است كه استان تهران با 2084 هزار لاشه به وزن 32 هزار تن بيش ترين تعداد را به خود اختصاص داده است.
تعداد لاشه قابل مصرف بز و بزغاله ذبح شده 2504 هزار لاشه به وزن 37 هزار تن بوده كه استان اصفهان با 710 هزار لاشه به وزن 10 هزار تن بيش ترين تعداد را به خود اختصاص داد.
تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده 1126 هزار لاشه به وزن 214 هزار تن و بيش ترين تعداد مربوط به استان تهران با 217 هزار لاشه به وزن 35 هزار تن بوده است.
تعداد لاشه قابل مصرف گاوميش و بچه گاوميش ذبح شده 28 هزار لاشه به وزن 5 هزار تن بوده كه استان خوزستان با 10 هزار لاشه به وزن 2 هزار تن بيش ترين تعداد را به خود اختصاص داده است.
تعداد لاشه قابل مصرف شتر و بچه شتر ذبح شده 19 هزار لاشه به وزن 4 هزار تن بوده كه بيش ترين تعداد مربوط به استان يزد با تقريباً4 هزار لاشه به وزن 1 هزار تن بوده است.
بررسي مقايسه اي نتايج طرح در سال هاي 1392 و 1393 مؤيد اين مطلب است كه تعداد كشتار دام در سال 93 نسبت به سال 92 گوسفند و بره ، بز و بزغاله، گاو و گوساله، گاوميش و بچه گاوميش افزايش و براي شتر و بچه شتر كاهش داشته است.
مقايسه عملكرد كشتارگاه هاي كشور در سال 93 نسبت به سال 92 مؤيد افزايش 13 درصدي مقدار توليد گوشت در كشتارگاه هاي رسمي كشور است. مقدار توليد گوشت نسبت به سال قبل براي گوسفند و بره 19 درصد و بز و بزغاله 12 درصد، گاو و گوساله 8 درصد، گاوميش و بچه گاوميش 39 درصد افزايش داشته است. اين در حالي است كه مقدار توليد گوشت شتر و بچه شتر كشتار شده نسبت به سال قبل 23 درصد كاهش داشته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *