کارشناس مسائل بین‌الملل: اتهام دخالت ایران در انتخابات آمریکا جنبه تبلیغاتی دارد

15:46 - 02 آبان 1399
کد خبر: ۶۶۷۷۴۲
دسته بندی: سیاست
کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: اتهام زنی به ایران مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا از سوی نامزدهای ریاست جمهوری آن کشور، بیشتر جنبه تبلیغاتی و جمع کردن آرا در انتخابات این کشور دارد.
میرقاسم مومنی در گفت‌وگو با میزان، درباره اتهام زنی مشترک بایدن و ترامپ به ایران درباره دخالت در انتخابات آمریکا گفت: مناطره سوم، مهم‌ترین مناظره بین دو نامزد انتخاباتی آمریکا است، مناظره اول و دوم برای بیان دیدگاه‌ها و مناظره سوم برای نتیجه‌گیری این دو نامزد است که مهم‌ترین مسائل در مناظره سوم مطرح می‌شود.

وی افزود: بحثی که آقای بایدن آن را عنوان کرد و گفت که ایران در انتخابات آمریکا دخالت می‌کند و ترامپ هم به آن اشاره کرد، می‌توان گفت که یک موضوع مشترک بین دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا است.

مومنی با بیان اینکه واقعیت این است که بیان این موضوع، فرافکنی از ضعف‌های سیاستمداران آمریکایی را نشان می‌دهد، تصریح کرد: اگر ما به ۴۰ سال روابط خصمانه آمریکا با ایران نگاه کنیم، هر حزبی که در آمریکا فعالیت کرده، مواضع مشخصی نسبت به ایران داشته،بنابراین انتخاب کاندیدای جمهوری‌خواه و دموکرات هیچ نقشی در تغییر روابط ایالات متحده با ایران نداشته است.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: جهوری اسلامی ایران براساس سیاست خارجی و امنیت خارجی خودش برنامه ریزی و سیاست گذاری کرده است. به همین خاطر به نظر من مسئله مطرح شده از سوی نامزد‌های ریاست جمهوری آمریکا، بیشتر جنبه تبلیغاتی و جمع کردن آرا از رأی دهندگان در انتخابات این کشور دارد.

وی بیان داشت: به نظر می‌آید این دو کاندیدا با توجه به تبلیغات محافل صهیونیستی علیه جهوری اسلامی ایران در جامعه آمریکا، بحث دخالت ایران و روسیه در انتخابات آمریکا را به عنوان ابزاری جهت تحریک افکار عمومی مردم آمریکا، مد نظر قرار دادند.

مومنی در پایان خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده این رویه  نشان از ضعف دولت آمریکا و مقامات این دو حزب دارد که پیرامون موضوعی بحث می‌کنند که واقعیت ندارد.
 
وی با بیان اینکه ایران هیچ دخالتی در انتخابات آمریکا نداشته، تصریح کرد:البته این مسئله  واقعیت دارد که بسیاری از مردم آمریکا نسبت به وعده‌های انتخاباتی سیاستمداران خود معترض هستند و آن‌ها را قبول ندارند که این موضوع، مسئله جالبی است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *