جدول فروش سینمای ایران منتشر شد/آخرین وضعیت تئاتر در ایام کرونا
- اولین روز روز از آبان ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به انتشار جدول فروش سینمای کشور اشاره کرد.
افت فروش سینماهای شهرستانها همزمان با موج سوم کرونا
-جدول فروش هفتگی سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی «آقای سانسور» به کارگردانی علی جبارزاده با فروش معادل ۳۱۷,۴۹۲,۵۵۰ ریال منتشر شد.
سینماهای سراسر کشور از اسفند ماه گذشته با تعطیلی سالنهای خود به دلیل شیوع بیماری کرونا وضع ناگواری را تجربه کردند، اما حال بعد از گذشت این زمان هشت فیلم آغازگر راه سینما در سال ۹۹ و همزمان با بازگشایی سالنهای تماشای فیلم هستند. جدول فروش سینمای ایران طی هفته های گذشته با افت محسوسی در فروش روبرو بود، اما طی هفته پیشین با افزایش نسبی در فروش روبرو شد.
آقای سانسور
فروش هفتگی: ۳۱۷,۴۹۲,۵۵۰ ریال
فروش کلی: ۳,۸۸۳,۶۱۶,۴۳۷ ریال
نویسنده و کارگردان: علی جبارزاده
بازیگران: بهاره رهنما، بهرام افشاری، محمدرضا فروتن، بهنوش بختیاری، محمود پاک نیت، امید روحانی، گیتی قاسمی، امیر کربلایی زاده، آریانا مثنوی، علی مثنوی، حسن نوری، صحرا اسدالهی، شاهین باباپور، علی ضیایی، امیراشکان مثنوی، علی برقی
خلاصه داستان: تا حالا شده زندگی اطرافیانت رو بدون سانسور ببینی؟!.
آبادان یازده ۶۰
فروش هفتگی: ۳۴,۰۸۴,۳۰۰ ریال
فروش کلی: ۶۶۹,۹۶۸,۴۰۰ ریال
کارگردان: مهرداد خوشبخت
بازیگران: علیرضا کمالی، حسن معجونی، ویدا جوان، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی و نادر سلیمانی
در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: مردم غیور آبادان ... شهر در آستانه سقوط قرار گرفته است!.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
«قادر آشنا» در قرنطینه خانگی
فاطمه آشنا فرزند رییس مرکز هنرهای نمایشی درباره آخرین وضعیت «قادر آشنا» گفت: خوشبختانه وضعیت عمومی پدرم نسبت به روزهای نخست بسیار بهتر است، البته همچنان از سردرد رنج میبرد منتها سایر علائم بیماری را نداشته و روزهای بد را پشت سر گذاشته است.
وی درباره زمان ابتلای «قادر آشنا» به بیماری کرونا افزود: پدر از یک هفته پیش درگیر بیماری کرونا شده است، در ابتدا برای معالجه به بیمارستان منتقل شد سپس و بعد از بهبود اولیه برای ادامه قرنطینه خانگی و روند درمان به خانه منتقل شده و همچنان در حال استراحت است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید
فرزند رییس مرکز هنرهای نمایشی درباره شدت بیماری رییس مرکز هنرهای نمایشی اضافه کرد: خوشبختانه ریه های پدر به هیچ عنوان درگیر کرونا نشده است، البته علاوه بر سردرد دائمی همچنان ضعف عمومی داشته و کمی بیحال است اما وضعیت برای وی سخت نیست.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
سمانه خاکبازان: «بیست سال و سه روز» روایتی خواندنی از زندگی جوانترین شهید مدافع حرم
سمانه خاکبازان در گفتگو با پیرامون مضمون کتاب «بیست سال و سه روز» گفت: کتاب «بیست سال و سه روز» مربوط به جوانترین شهید مدافع حرم است، جوانترین شهید مدافع حرم سید مصطفی موسوی نام دارد و تولد ۲۳ سالگی خود را در جبهه سوریه جشن میگیرد و پس از مدت کوتاهی به شهادت میرسد.
وی در همین راستا ادامه داد: شهید مصطفی موسوی همانند سایر جوانان امروزی زندگی میکرد شاید اگر او را در خیابان میدیدید هیچ تفاوتی با جوانان روز جامعه نداشت، اما مطالعه کتاب باعث اوج گرفتن اندیشههای عمیق و سعادتمندانه وی شده بود، مطالعات سبب شد که شناخت بسیاری نسبت به ولایت و رویدادهای جامعه همچنین مهدویت و دفاع از اسلام کسب کند، برای یک جوان دهه هفتادی چنین حرکت و چنین اندیشههایی بسیار عجیب است، برای وی حرکت بسیار مقدس و هدف بسیار بلند بود، وی با تحمل تلاش و سختی توانست خانواده اش را راضی کند تا اجازه دهند و برای به عنوان مدافع حرم به سوریه برود.
خاکباز سبک نگارش کتاب را مورد بررسی قرار داد و افزود: کتاب به صورت سبک داستانی نوشته شده و از ابتدا یک راوی کل به بیان قسمتهای مختلف زندگی این شهید بزرگوار پرداخته است، در عین حال بسیار ساده و روان نوشته شده که این مهم از جذابیت زیادی برخوردار است.
نویسنده کتاب «شاهرگی برای حریم» بیان کرد: کتاب «بیست سال و سه روز» به صورت روایت گونه بیان میشود، خواننده به راحتی با آن انس گرفته و سبب میشود تا با شخصیت اول که همان شهید سید مصطفی موسوی است ارتباط بگیرد و حتی همزاد پنداری کند، این رابطه عمیق ذوق مخاطب برای ادامه داستان را در بر دارد.
وی جذابترین بخش کتاب «بیست سال و سه روز» را تحولات درونی شهید سید مصطفی موسوی دانست و افزود: تحولاتی که درون این شهید رخ داد بسیار ژرف و عمیق بوده و مطالعات درست، زمینه را برای رشد و تعالی فکری و اندیشهای او فراهم کرد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
خاکبازان به دلیل نام گذاری کتاب «بیست سال و سه روز» اشاره و بیان کرد: شهید سید مصطفی موسوی ۲۳ سال و سه روزه بود که به شهادت رسید، سن کم او در بین مدافعان حرم او را به چهرهای خاص بدل کرده بود، از این رو نام کتاب را برگرفته از سن وی انتخاب کردم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
تاسیس ۵ تماشاخانه خصوصی در دوران کرونا
- تئاتر و عرصه هنرهای نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالنهای نمایش بودند اما تماشاخانههای تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.
در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجراهای مطرح و برخی دیگر از اجراهایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتیها بهره میبردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید
اسامی آثار پذیرفته شده نهایی جشنواره نمایشنامهنویسی «گلدستهها»
سید مصطفی موتورچی مسئول دفتر تئاتر بچههای مسجد حوزه هنری از اعلام اسامی آثار پذیرفته شده نهایی جشنواره نمایشنامهنویسی «گلدستهها» و پایان بخش رقابتی این رویداد خبر داد.
مسئول دفتر تئاتر بچههای مسجد حوزه هنری با اعلام این خبر گفت: این جشنواره با هدف گشایش دربهای نمایشنامهنویسی به روی نویسندگان سراسر کشور در قالب بچههای مسجد ایجاد شد که بخش رقابتی آن صبح امروز با حضور امیر مشهدیعباس، سید حسین فداییحسین و بنده به عنوان هیئت داوری پایان یافت و نتایج نهایی آن اعلام شد.
موتورچی افزود: از میان ۲۳۳ طرح ارسالی برای دبیرخانه جشنواره در نهایت ۳۸ نمایشنامه تولید و تاییدیه نهایی را گرفتند. این در حالی است که از میان این ۳۸ نمایشنامه هم ۵ نمایشنامه به اصلاحیههای مورد نظر هیئت داوری نیاز دارند.
موتورچی در ادامه گفت: دفتر تئاتر بچههای مسجد که زیر نظر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری است، پیش از برپایی این جشنواره، تجربه سفارش نگارش نمایشنامه و چاپ و قرار دادن آنها در اختیار گروههای تئاتری بچههای مسجد سراسر کشور را داشت، اما رویداد تازهای که در جشنواره گلدستهها خودنمایی کرد این بود که اینبار بهجای سفارش نمایشنامه با انتشار فراخوانی، تمامی نمایشنامهنویسان علاقهمند به تئاتر بچههای مسجد امکان ارسال اثر برای ما را داشتند. به بیانی دیگر تمایز جشنواره نمایشنامهنویسی گلدستهها با دیگر تلاشهای تولیدی نمایشنامه مناسب از سوی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری برای تئاتر بچههای مسجد این بود که این بار به جای گزینش نویسندگان برای این امر مهم، به همه علاقهمندان و نویسندگان این فرصت را داده شد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید