جهانگیری: تریبون مجلس میتواند فضای امن و آرامش را به جامعه القا کند
- اسحاق جهانگیری در دیدار با مجمع نمایندگان خراسان شمالی که بعداز ظهر امروز (چهارشنبه) صورت گرفت، با اشاره به اینکه استان خراسان شمالی دارای استعدادها و ظرفیتهای فراوانی برای توسعه است، گفت: این استان قطعاً با تمرکز مجموعه مدیران و نمایندگان استان روی مسایل کلیدی میتواند ضمن توسعه زیرساخت ها، عقب ماندگیهای خود را در برخی از بخشهای اقتصادی هر چه سریعتر جبران کند.
معاون اول رییس جمهور با ابراز خرسندی از وجود انسجام، اتحاد و همدلی میان مسئولان و نمایندگان استان خراسان شمالی گفت: قطعاً تنها راه پاسخگویی به توقعات و مطالبات مردم و پیشرفت استانهای کمتر توسعه یافته انسجام و وحدت است.
جهانگیری با اشاره به شرایط سخت معیشتی و اقتصادی مردم که ناشی از پیامدهای منفی فشارهای خارجی و کرونا است، اظهار داشت: در این شرایط حساس همه مسئولان کشور باید برای حل مشکلات و خدمت رسانی وحدت کلمه داشته باشند، نباید نگاه مردم به موضوعات و چالشها متفاوت از نگاه مسئولان باشد، زیرا این موضوع موجب ناامیدی و یأس در جامعه میشود.
معاون اول رییس جمهور گفت: مجلس شورای اسلامی علاوه بر ایفای وظایف ذاتی خود میتواند فضای سیاسی کشور را مدیریت کند قطعاً تریبون مجلس میتواند فضای آرامش و همدلی و همراهی را به جامعه القا کند.
جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان استان خراسان شمالی تصریح کرد: پیشرفت طرح ملی راه آهن گرگان-مشهد و تکمیل پتروشیمی و رفع محرومیت از روستاها و مناطق مرزی حق مردم خراسان شمالی است و دولت با کمک نمایندگان مردم تمام مساعی خود را برای اجرای طرحهای عمرانی و محرومیت زدایی به کار خواهد بست.
معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اهمیت مرزها و مرزنشینان در توسعه اقتصادی و سیاسی کشور، اظهار امیدواری کرد: بازگشایی بازارچههای مرزی میان ایران و ترکمنستان و افزایش تبادلات تجاری میان دو کشور از اولویتهای دولت است که میتواند باعث بهره مندی مرزنشینان از مزایای بازارچههای مرزی شود.
پیش از سخنان معاون اول رییس جمهور امیری معاون امور مجلس رییس جمهور با اشاره به هماهنگی نمایندگان خراسان شمالی با دولت برای پیشبرد طرحهای عمرانی ابراز امیدواری کرد: با همدلی و همراهی همه مسئولان گامهای موثرتری در رفع چالشهای استان برداشته شود.
نمایندگان استان خراسان شمالی نیز نظرات و دیدگاههای خود در خصوص احداث راه آهن و جادههای مواصلاتی، توسعه مجتمع پتروشیمی، تأمین منابع آب، ساخت مراکز درمانی و بهداشتی، محرومیت زدایی از روستاها و مرزها، اجرای شبکه فاضلاب شهری و تکمیل کارخانه سیمان و اجرای برخی طرحهای زیرساختی را بیان کردند.
استاندار خراسان شمالی نیز به وجود بلوغ سیاسی و همکاری وسیع میان نمایندگان مجلس دوازدهم در استان با استانداری و دستگاههای دولتی ابراز امیدواری کرد با تداوم این همدلی استان بتواند در شاخصهایی نظیر کسب و کار، برق رسانی و گاز رسانی، بیمه عشایری، جذب سرمایه گذاری، افزایش ضریب باسوادی، تولید ملزومات بهداشتی مورد نیاز مقابله با کرونا وایجاد طرحهای اشتغالزایی روند رو به توسعه خود را تداوم ببخشند.