ارائه مشاوره تحصیلی به ۱۰ هزار داوطلب شاهد و ایثارگر آزمون سراسری
- محمدعلی فقیه گفت: مشاوره تحصیلی در انتخاب رشته آزمون سراسری و آزاد اهمیت بسیاری دارد و دانشآموزان در این مقطع وارد یکی از بزرگترین مراحل زندگی شده و باید تمام تلاش خود را برای احراز شغل مناسب که با انتخاب رشته شروع میشود را انجام دهند.
وی در ادامه گفت: برای رسیدن به شغل مناسب از طریق تحصیل باید در مسیری مناسب قرار گرفت که ابتداییترین پلههای این مسیر انتخاب رشته است؛ انتخاب رشته صحیح، انتخابی است که با آگاهی کامل باشد و به دو موضوع آینده شغلی و علاقه به آن رشته در آن توجه شده باشد. از سویی دیگر نگرانی از تنوع رشتهها و عدم آشنایی دانشآموز و والدین با رشتههای مختلف دانشگاهی و بازار کار باعث سردرگمی و بروز استرسهای آزاردهنده در خانواده و در داوطلب میشود.
محمدعلی فقیه افزود: ادارهکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران با توجه به ضرورت ارائه خدمات مشاوره فردی برای انتخاب رشته داوطلبان شاهد و ایثارگر با درنظر گرفتن شرایط خاص شیوع بیماری کرونا و با هدف رعایت عدالت آموزشی ضمن هماهنگی با مراجع مختلف ازجمله وزارت آموزش و پرورش، امکان بهرهمندی داوطلبان را از خدمات مشاورهای به ۳ روش فراهم کرده است.
وی در ادامه اظهار داشت: این روشها بهرهمندی داوطلبان شاهد و ایثارگر از خدمات مراکز مشاوره و انتخاب رشته ۱۰۰۰ پایگاه آموزش و پرورش در سراسر کشور با تسهیلات خاص و با نظارت بنیاد استان، استفاده از سیستم اینترنتی ارتباط آنلاین وبینار ال ام اس که مشاوران به صورت ارتباط مستقیم با داوطلب آنان را در انتخاب رشته صحیح راهنمایی کردند و برپایی ۳۰ پایگاه انتخاب رشته حضوری بنیاد شهید و امور ایثارگران استانها، براساس سیستم نوبتدهی تلفنی یا اینترنتی و با رعایت دقیق و سختگیرانه پروتکلهای بهداشتی بوده است.
مدیرکل آموزش بنیاد در پایان گفت: در این فرایند در سراسر کشور حدود ۱۰ هزار نفر از داوطلبان شاهد و ایثارگر از خدمات مشاورهای بنیاد شهید و امور ایثارگران برای انتخاب رشته مناسب بهرهمند شدند.