یک سوم فضاهای آموزشی کشور غیر استاندارد است
خبرگزاری میزان: وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه یک سوم فضاهای آموزشی کشور غیر استاندارد است، گفت: با یک حرکت جهادی و مشارکت خیرین باید با یک کار جهادی این تعداد مدرسه را استاندار سازی کنیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اجتماعی ، علی اصغر فانی افزود: در همین راستا مذاکراتی نیز با مسوولان داشته ایم و قول هایی داده اند که در صورت نهایی شدن اعلام می شود.
وی همچنین با بیان اینکه بودجه این وزارتخانه در طول ۲ سال گذشته نسبت به سال 91 دست کم 50 درصد افزایش یافته است، اضافه کرد:
بودجه وزارت آمورش و پرورش از 120هزار میلیارد ریال در سال 91 به بیش از 247هزار میلیارد ریال در دومین سال فعالیت دولت رسیده است.
وزیر آموزش و پروش، بودجه این وزارتخانه را در سال جاری 250 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به حجم کار از جمله پرداخت حقوق به حدود یک میلیون معلم و کارمند همچنین مدیریت 13میلیون دانش آموز، دست کم 50 هزار میلیارد ریال کسری بودجه داریم.
فانی با اشاره به نزدیکی سال تحصیلی 95-94 ابراز کرد: 130 میلیون جلد کتاب درسی برای دانش آموزان چاپ کرده ایم و برای اینکه کتاب ها به موقع به دست دانش آموزان برسد از هم اکنون کار چاپ کتاب های مورد نیاز مهر 95 آغاز شده است.
وزیر آموزش و پرورش از سند تحول آموزش و پرورش که اوایل مردادماه امسال رونمایی شد، به عنوان نقشه راه و سند تحول زیربنایی برنامه ششم نام برد که برای آن ۶ زیر نظام پیش بینی شده است.
فانی این زیرنظام ها را شامل فضا و تجهیزات، زیر نظام نیروی انسانی و مدیریت، منابع مالی و بودجه، پژوهش در آموزش و پرورش و برنامه های درسی عنوان و تأکید کرد: اگر این ۶ زیر نظام خوب طراحی و اجرا شود، آموزش و پرورش متعادلی خواهیم داشت.
وی در ادامه به فعالیت های این وزارتخانه در زمینه ساخت و ساز فضاهای آموزشی اشاره کرد و گفت: در طول سه دهه گذشته تاکنون 490 هزار کلاس درس احداث شده که 25 درصد آنان را خیرین ساخته اند که در دنیا نوعی رکورد به حساب می آید.
فانی همچنین با بیان اینکه رتبه بندی معلمان از اول مهر امسال اجرایی می شود، ابراز کرد: پنج هزار نیروی استخدامی جدید پس از گذراندن دوره یکساله آموزش روش های تدریس در دانشگاه فرهنگیان کار خود را از مهر ماه سال 95 در سطح استانهای کشور آغاز می کنند.
وی در ادامه از آموزش و پرورش به عنوان بزرگ ترین دستگاه اجرایی نام برد و گفت: بر اساس مطالعات جهانی و استناد کشورهای توسعه یافته اگر دنبال توسعه پایدار هستیم، باید به آموزش و پرورش توجه و عنایت خاصی داشته باشیم و بدانیم و مطمئن باشیم که هرچه هزینه شود، نوعی سرمایه گذاری است.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *