ایران جایگاه هشتم را به لحاظ تعداد عناوین کتاب در بین ۹۵ کشور کسب کرد
- طبق اعلام روابط عمومی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی مجازی کتاب پکن با معرفی بیش از ۳۰۰ هزار عنوان کتاب به کار خود پایان داد.
این نمایشگاه تحت تاثیر شیوع بیماری کرونا برای اولین بار به صورت مجازی برگزار شد و جمهوری اسلامی ایران در تجربه اول خود در نمایشگاههای مجازی کتاب حضوری پررنگ داشت که از جمله نکات قابل توجه میتوان به کسب رتبه ۱۰ به لحاظ تعداد ناشران شرکت کننده و نیز کسب رتبه ۸ به لحاظ تعداد عناوین کتاب در بین ۹۵ کشور حاضر در این نمایشگاه اشاره کرد.
موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در این نمایشگاه به معرفی کتابهای برگزیده جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و جایزه جلال آل احمد در ادوار مختلف به زبان انگلیسی، معرفی آثار برگزیده حوزه کودک و نوجوان، معرفی ۱۰۸ نویسنده برتر حوزه کودک و نوجوان و معرفی سایت "کتابهایی از ایران" که امکان دسترسی مخاطبان خارجی را به بیش از ۱۹۰۰ عنوان کتاب ایرانی با چکیده انگلیسی فراهم کرده است، پرداخت.
معرفی صنعت نشر ایران، معرفی طرح گرنت و معرفی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زبان انگلیسی در قالب ویدیو کلیپ و بارگذاری در بخش رویدادهای فرهنگی، از دیگر اقدامات حضور موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در این دوره از نمایشگاه مجازی کتاب پکن بود.
علاوه بر موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، انتشارات سوره مهر، شمع و مه، نیماژ، طوطی، الهدی، دانشگاه علامه طباطبایی، جامعه المصطفی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، چشمه، مرکز ساماندهی ترجمه و نشر علوم انسانی و معارف اسلامی و آژانسهای ادبی پل، تماس، کیا و دایره مینا، نیز به معرفی آثار خود پرداختند.
در بیست و هفتمین دوره نمایشگاه کتاب مجازی پکن بیش از ۲۶۰۰ ناشر، ۱۰۰ آژانس ادبی از ۹۵ کشور جهان حضور یافتند و بیش از ۳۰۰ هزار عنوان کتاب را به شرکت کنندگان از سراسر جهان معرفی کردند.