آخرین خبر‌ها از سینما در روزی که گذشت

23:45 - 16 مهر 1399
کد خبر: ۶۶۲۷۰۳
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از تعطیلات دهه ماه محرم بار دیگر سینماها بازگشایی خواهند شد، سینمایی که ماه‌های نگران کننده‌ای را پشت سر گذاشته و امیدی به ادامه سال جاری ندارد.
 - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از تعطیلات دهه ماه محرم بار دیگر سینماها بازگشایی خواهند شد، سینمایی که ماه‌های نگران کننده‌ای را پشت سر گذاشته و امیدی به ادامه سال جاری ندارد.

سینما، اما از تیر ماه ۹۹ با بازگشایی سالن‌ها روبرو شد، اتفاقی که توانست در بدو امر امید تازه‌ای به علاقمندان به این هنر ببخشد، اما در نهایت با موج دوم بیماری بار دیگر هنر هفتم با افت در عرصه تولید و نمایش روبرو شد.

اعلام تازه ترین آمار بخش‌های مختلف جشنواره فیلم «مقاومت»

اعلام تازه ترین آمار بخش‌های مختلف جشنواره فیلم «مقاومت»

دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت»، آخرین آمار آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره را اعلام کرد.

با آغاز مرحله دوم شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت»، دبیرخانه این جشنواره آخرین آمار آثار رسیده به این جشنواره را اعلام کرد.

تا پایان روز چهاردهم مهرماه در بخش مسابقه اصلی ۳۷۳۵ اثر، در بخش روایت قلم ۵۲۹ اثر، در بخش سیدالشهدای مقاومت ۶۸۸ فیلم، بخش نقد، تحلیل و پژوهش ۱۰۰ اثر، در بخش فیلمسازان بسیجی ۲۹۰۰ فیلم به دبیرخانه این دوره از جشنواره رسیده است.

آخرین مهلت آثار ارسال به دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت»، سی‌ام مهرماه است.

مرحله دوم شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «مسابقه اصلی»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد، پژوهش، تحلیل» «فیلم به معنای مطلق» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی برگزار می‌شود.

حضور «بادهای پاییزی، بادهای بهاری، دو کبوتر» در جشنواره کانادایی

حضور «بادهای پاییزی، بادهای بهاری، دو کبوتر» در جشنواره کانادایی

انیمیشن «بادهای پاییزی، بادهای بهاری، دو کبوتر» ساخته صادق جوادی به بخش «گرگ کوچک» P’TITS LOUPS فیلم‌های کوتاه چهل‌ونهمین جشنواره بین‌المللی مونترال کانادا راه یافت.

این پویانمایی از تولیدات سال ۲۰۲۰ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که اولین حضور بین‌المللی خود را در جشنواره فیلم مونترال تجربه می‌کند.
انیمیشن کوتاه ۱۰ دقیقه‌ای «بادهای پاییزی، بادهای بهاری، دو کبوتر» بر اساس کتابی با همین نام نوشته احمدرضا احمدی از انتشارات کانون پرورش فکری، ساخته شده است.

امسال فیلم‌های راه یافته به بخش «گرگ کوچک» P’TITS LOUPS که از سال ۲۰۱۶ به بخش‌های دیگر این جشنواره اضافه شده است، به فیلم‌هایی برای کودکان ابتدایی، نوجوانان دبیرستانی و خانواده‌هایی که فیلم‌های آموزشی را دنبال می‌کنند، اختصاص دارد.

فیلم‌های منتخب این بخش موضوع یک مسابقه با عنوان «چرا من سینما را دوست دارم؟» هستند که از سوی سه تا پنج داور ۸ تا ۱۲ ساله داوری و در پایان نشان این بخش را به فیلم منتخب اهدا می‌کنند.

مسئولان جشنواره چهل‌ونهم به دلیل شیوع بیماری کرونا، چهار کارگاه آموزشی با موضوع فیلم‌های راه یافته به بخش «گرگ کوچک» را به‌صورت آنلاین و رایگان برای مخاطبان برگزار می‌کنند.

در خلاصه داستان انیمیشن «بادهای پاییزی، بادهای بهاری و دو کبوتر» آمده است: «دختر منتظر رسیدن مرد است. کبوتر نامه مرد را به او می‌رساند. مرد سوار کشتی می‌شود. طوفان پاییزی همه چیز را به لرزه در می‌آورد. همه افسرده و ناامید هستند. کبوتر اما منتظر نمی‌ماند تا بهار فرا رسد و جستجو را آغاز می‌کند ...»

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سال‌ها پیش در چهلمین دوره جشنواره فیلم مونترال نیز با فیلم «کشاورز و ربات» ساخته عبدالله علیمراد در بخش مسابقه حضور داشته است.

چهل‌ونهمین جشنواره بین‌المللی مونترال کانادا (FESTIVAL DU NOUVEAU CINÉMA DE MONTRÉAL) از ۱۶ تا ۲۷ مهر ۱۳۹۹ برابر با ۷ تا ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ در شهر مونترال برگزار خواهد شد.

فیلمبرداری فیلم ترسناک «قاموس» به پایان رسید

فیلمبرداری فیلم ترسناک «قاموس» به پایان رسید

فیلمبرداری فیلم سینمایی «قاموس» به کارگردانی علی براتی در حالی به پایان رسید که کارگردان این فیلم در تدارک ساخت سومین فیلم بلند خود با سرمایه گذاری یک کمپانی خارجی است.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «قاموس» به نویسندگی و کارگردانی علی براتی و تهیه کنندگی محمد فضیله پس از ۵۰ جلسه به پایان رسید.

مراحل فنی این فیلم سینمایی که در ژانر وحشت و آخرالزمانی ساخته شده است، به زودی آغاز می‌شود.

همچنین علی براتی کارگردان «قاموس» این روزها در تدارک ساخت سومین فیلم سینمایی با سرمایه‌گذاری یکی از کمپانی‌های خارجی است. این فیلم که نام آن به زودی انتخاب می‌شود و فضای متفاوتی نسبت به ۲ فیلم قبلی این کارگردان دارد و قرار است در کشورهای دیگری از جمله لبنان و فرانسه فیلمبرداری شود.

در خلاصه داستان «قاموس» آمده است: در آسمان چهارم طرف چپ بیت المعمور منبری است چوبی و شکسته. وارونه کردند به خیالشان. همه چیز تمام شده. یادشان نیست دانه‌های تسبیح مرا فرشتگان بوسه می‌زدند و برای دستان من از هم سبقت می گرفتند. عروسم را انتخاب می کنم از میان دخترکانی که هوایشان و حالشان مناسبت می کند با لبخندهای مستانه من!

درسا بختیار، ریحانه رضی، یدالله شادمانی، فرشته آلوسی و نسا یوسفی، آرش برومند، فهیمه گردان، سیدابراهیم رکنی، عبدالحمید زارع، سمیرا عباسی، سپیده مظاهری و امیرعلی موسویان بازیگر خردسال تیم بازیگران فیلم «قاموس» را تشکیل می‌دهند.

عوامل «قاموس» عبارتند از نویسنده و کارگردان: علی براتی، تهیه کننده: محمد فضیله، مجری طرح: نفیسه خیراندیش، مدیر فیلمبرداری: محمدرضا سکوت، صدابردار: آرش برومند، طراح گریم: مسعود ترغبی، مدیر تولید: سعید شرفی‌کیا، جلوه‌های ویژه: هادی اسلامی، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار کارگردان: سیدبهمن حسینی، صحنه ‌و لباس: اسماعیل خسروانی، ایمان اقلیدی، سیدمجتبی سجادی، سما ستوده و سیمین متانت، مسئول هنروران: مهدی صفری، منشی صحنه: مونا خوش روش، مدیر تدارکات: علیرضا حیدرپناه، عکاس: محمدکاظم نخعی راد و فیلمبردار پشت صحنه: علی فروتن.

رقابت «شاهین» برای تندیس الماس طلایی فیلم‌های آسیایی لس‌آنجلس

رقابت «شاهین» برای تندیس الماس طلایی فیلم‌های آسیایی لس‌آنجلس

فیلم سینمایی «شاهین» در ژانر ترسناک روانشناسانه به کارگردانی سالار طهرانی، نویسندگی مهران رنج بر، تهیه کنندگی آرش سجادی حسینی و علی گلبهاران در پی چهارمین حضور جهانی خود، به جشنواره فیلم های آسیایی لس آنجلس هالیوود (AFF) در بخش فیلم های بلند راه پیدا کرد.

این جشنواره توسط اتاق بازرگانی بین المللی آمریکا در شهر لس آنجلس و هتل بیلت مور از یازدهم تا بیست و چهارم آبان ماه برگزار می شود.

در فیلم «شاهین» محصول سازمان سینمایی «داریوش»، علیرضا کمالی، گلاره عباسی، مهران رنج بر، بهار نوحیان، فرزین محدث، احسان امانی، ریحانه رضی، هادی الیاس، رامتین خیرخواه، آریا نادری پور و آرش کلهر به ایفای نقش می پردازند.

مدیرفیلمبرداری: سهیل خویش کار، مدیر صدابرداری: علیرضا کریم نژاد، طراح صحنه: حجت اشتری، طراح لباس: سحر شهامت، طراح چهره پردازی: حمید پورسیفی، دستیار تهیه: علیرضا قدیانی، مدیرتولید: پژمان داستان، دستیار کارگردان: عارف ابراهیمی، تدوین: مهدی رشوند، آهنگساز: امید رئیس دانا، طراحی و ترکیب صدا: عرفان ابراهیمی، منشی صحنه: مهتاب شهرابی، دستیار فیلمبردار: سعید خراسانی، عکاس: هلیا رضایی، فیلمبردارپشت صحنه: فرهاد جاوید، طراح گرافیک: روژان ایرجی، مترجم: افسون افشار، پخش کننده بین الملل: سولماز اعتماد دیگر عوامل «شاهین» هستند.

اصلاح رنگ «کاتر» آغاز شد/ فیلم کوتاهی درباره پمپ بنزین

اصلاح رنگ «کاتر» آغاز شد

فیلم کوتاه «کاتر» با نام قبلی «لبه»، وارد مرحله اصلاح رنگ و نور توسط فربد جلالی شد.

«کاتر» به نویسندگی و کارگردانی حسین حیاتی و تهیه کنندگی مهدی اشرافی و محسن جعفری برای حضور در جشنواره های داخلی و بین المللی آماده می‌شود.

سایر عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از بازیگران: نازنین ذوالفقاری، مهدی اشرافی، حمید جانانه، مدیر فیلمبرداری: سجاد علیزاده حیدری، فیلمبردار: مصطفی معمار، طراح صحنه: امیرحسین رضوان.

درخلاصه داستان «کاتر» آمده است: «مردی برای بنزین و البته پاسخ یک سوال وارد پمپ بنزینی بین راهی می‌شود.

https://teater.ir/uploads/files/1399/mehr-99/فیلم-کوتاه-جایی-در-میان-سکوت.jpg

حضور فیلم کوتاه «جایی در میان سکوت» در جشنواره‌ای ایتالیایی

جشنواره فلورانس ایتالیا که با تمرکز بر اکران آثاری از خاورمیانه و شمال آقریقا برگزار می‌شود و امسال پذیرای تعداد زیادی از آثار ایرانی کوتاه و بلند بوده است، فیلم کوتاه «جایی در میان سکوت» ساخته جواد گنجی و به تهیه‌کنندگی مشترک جواد گنجی و ابراهیم آذرخشی را برای حضور در این جشنواره انتخاب کرده است.

این جشنواره امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا هم به‌صورت آنلاین و هم به‌صورت فیزیکی ولی با پذیرش محدود مخصوص شهر فلورانس در سینما لاکامیاگینا این شهر برگزار می‌شود.

یازدهمین دوره جشنواره «Middle East Now» فلورانس ایتالیا از روز ۶ اکتبر (۱۵ مهر) الی ۱۱ اکتبر (۲۰ مهر) برگزار خواهد شد.

فیلم کوتاه «جایی در میان سکوت» به قلم و کارگردانی جواد گنجی به یک موضوع اجتماعی می‌پردازد.

سید میلاد پیغمبرزاده، سعید پیامی‌پور، میلاد محمدی‌پور، کتایون خلیلی بازیگران این فیلم کوتاه هستند و دیگر عوامل این فیلم عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: مجید گل‌سفیدی، طراح صحنه و لباس: زهرا صمدی، تدوین: سعید نوروزجو، صدابردار: علیرضا کریم‌نژاد، طراح گریم: علیرضا خورشید، برنامه‌ریز: الهه فرجی، تولید و تدارکات: بهرام بهرام و سعید زحمتکش، دستیار کارگردان: محمد مسعود گنجی و طراح پوستر و تایپوگرافی: محمدرضا بهشتی.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *