ضرورت نوبت دهی برای توزیع واکسن آنفلوآنزا به منظور پیشگیری از تجمعات
- جعفری صادق تبریزی، رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور درخصوص اقداماتی که اخیرا در حوزه بهداشت و شبکه انجام شده است، گفت: مراکز منتخب ۱۶ ساعته کرونا در تیر و مردادماه سال جاری، با مشارکت دانشگاهها ارزیابی شدند، این ارزیابی در دو فاز خودارزیابی و ارزیابی توسط دانشگاهها بود و اکنون در فاز ارزیابی ملی هستیم که تاکنون ۱۴ دانشگاه ارزیابی شده و تا هفته آینده نیز ۶ دانشگاه دیگر ارزیابی میشوند.
وی افزود: همکارانمان در این مراکز باید بر جداسازی تاکید کرده و مسیر تردد بیماران عادی و بیماران کرونایی را جدا کنند. نصب علایم راهنما در این مراکز ضروری است تا مردم سریعتر بتوانند خدمات خود را دریافت کنند. نمونه گیریهای آزمایشگاهی نیز سامان یافتهتر شده و کادر بهداشتی و درمانی در این زمینه نظم خوبی را در پیش گرفته اند.
- بیشتربخوانید:
- آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا ۸ مهرماه
وی با بیان اینکه در فاز اول تخصیص منابع برای خرید لوازم حفاظت فردی، ۱۰۰ میلیارد تومان در اختیار دانشگاهها قرار گرفته است، درخصوص غربالگری فاز سوم، تصریح کرد: در غربالگری فاز سوم باید تاکید بر روی خدمات جا مانده باشد. ایران جزو معدود کشورهایی در دنیا است که حداقل خدمات جا مانده را برای مراجعه کنندگان و مردم دارد و این موفقیت مرهون نظام شبکه است، لذا اهتمام ویژه میطلبد تا حداقلها نیز جبران شده و هیچ خدمات جاماندهای مثلا از لحاظ خدمات ایمن سازی و مراقبت مادران باردار و سایر موارد، باقی نماند.
وی درخصوص توزیع واکسن آنفلوآنزا گفت: درخواستم این است که دانشگاههای علوم پزشکی با نوبت دهی و فراخوان به توزیع واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند تا تجمعی در واحدهای ارائه خدمت رخ ندهد.