لزوم تشدید نظارتها بر واحدهای تولیدی و صنعتی / تدوین پروتکل نظارت چهار وجهی بهداشت محیط
- بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی احمد جنیدی، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اظهار کرد: در مدتی که با ویروس کرونا درگیر هستیم، دانشگاههای علوم پزشکی به ویژه در حوزه نظارتها و کنترلهای بهداشت محیط و حرفهای در اماکن عمومی و صنایع و کارگاه ها، خوش درخشیدند.
وی با بیان اینکه در کشور بیش از ۷ هزار بازرس بهداشت محیط داریم، افزود: با توجه به اینکه با تعداد کم بازرسین بهداشت محیط در دانشگاهها مواجهیم و از طرفی، حجم، وسعت عملیات و پیچیدگی کار آنها از روستا تا شهر، از بیمارستان تا آرامستان و از مراکز عمومی تا مراکز خصوصی، زیاد است، یک پروتکل نظارت ۴ وجهی تهیه کردیم و براساس آن مردم نیز میتوانند از طریق کدهای اصناف نظارت هایشان را اعلام کنند. نظارت توسط سازمانهای متولی اصناف وجه بعدی بوده و وجه سوم نیز نظارت توسط بسیج اصناف و اتحادیهها است، وجه چهارم نظارت نیز توسط وزارت بهداشت و دانشگاهها در سطح عالی، انجام خواهد شد.
لزوم تشدید نظارتها بر واحدهای تولیدی و صنعتی
وی خطاب به روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور، بیان کرد: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری، امسال سال جهش تولید نامگذاری شده و با توجه به تحریمهای ظالمانهای که برعلیه ایران اعمال شده، معاونتهای بهداشتی بر صنایع و اماکن تولیدی نظارتهای بیشتری را اعمال کنند تا شاهد بروز بیماری در صنعت نباشیم که منجر به تعطیلی صنعت شود. همکاران بهداشت حرفهای در این زمینه بسیار کمک کننده خواهند بود.
ضرورت تمهیدات لازم در برابر سیلابهای احتمالی
وی گفت: همچنین، در فصل پاییز و زمستان ممکن است با سیلابهایی در سطح کشور مواجه شویم، چنانچه این اتفاق بیفتد، مجبور هستیم اردوگاههایی را برای اسکان مردم ایجاد کنیم. اما این اردوگاهها مثال بازر تجمع و انتقال کرونا خواهند بود. لذا، دانشگاههای علوم پزشکی از دستگاههای استانی بخواهند تا رودخانهها و جویبارها را لایروبی کنند و اقدامات محافظتی در برابر سیلاب را انجام دهند تا تخریب منازل و گرفتاری مردم را در فصل سرد سال نداشته باشیم.