سالمترین صبحانههای جهان
- لست سکند نوشت: بر کسی پوشیده نیست که صبحانه روشی برای تغذیه سالم در هر کشوری محسوب نمیشود. این در حالیست که صبحانه مهمترین وعده غذایی روز میباشد. برخی پژوهشگران اعتقاد دارند که با صبحانه میتوان دو برابر انرژی وارد یک برنامه فیزیکی (ورزش) خود کرد و همچنین صبحانه کامل باعث میشود تنها روز شما به یک وعده ناهار یا شام سنگین نیاز داشته باشد و میانوعدهها و دیگر وعدهها حذف میگردد.
اقلام موجود در صبحانه در سراسر جهان بسته به کشور و فرهنگ آن متفاوت میباشد. براساس گزارش کانواس هالیدی (Canvas Holidays) در سال ۲۰۲۰ کشورها به لحاظ بهداشتی بررسی گردیدند که در این گزارش ۱۲ کشور در بالای لیست بودند که صبحانههای سالمی نیز داشتند. ممکن است کشورهایی که طبق این لیست صبحانههای سالمی دارند، باعث شگفتی خوانندگان گردد با این حال صبحانه این کشورها میتواند جایگزین مناسبی برای صبحانههای ناسالم باشد. در ادامه با لستسکند همراه باشید.
ایسلند: اوتمیل، اسکر و میوه
ایسلند اخیرا به خاطر داشتن برخی از تازهترین و خالصترین غذاها در اورپا تحسین شده و اسکر (Skyr) یکی از این غذاها بوده است. اسکر یک غذای سنتی بر پایه ماست میباشد که معمولا با مربا یا میوه خورده میشود. برخی از مردم محلی اسکر را حتی به تنهایی میخورند که به نوعی طعمی شبیه ماست یونانی یا پنیر روستایی میدهد.
اوتمیل (بلغور جو) یا غلات بخش دیگری از این پازل صبحانه میباشد که یک صبحانه نسبتا ساده در این کشور محسوب میگردد. یک وعده غذایی سالم به مانند این، سوخت خوبی را برای یک روز (بدون داشتن قند و کربوهیدارت زیاد) فراهم میکند.
ژاپن: برنج و ماهی گریل
در ژاپن، خوردن یک وعده غذایی خوشمزه برای صبحانه چیزی غیر معمولی نیست. ماهی گریل شده یک غذای اصلی ژاپنی است، مانند برنج و سوپ میسو (Miso Soup) که باید آن را امتحان کنید.
غذاهای دریایی بخش بزرگی از فرهنگ ژاپن را تشکیل میدهند و بیشتر غذاهای آنها سالم و سرشار از ویتامینها و مواد مغذی مفید هستند. در حالی که دسر و شیرینیها نیز در فرهنگ ژاپن حضور پررنگی دارند، اما اغلب در اطراف میز صبحانه دیده نمیشوند.
اسپانیا: پان کون تامات
اسپانیا به خاطر گوشت خشک و پنیر خوشمزه خود مشهور است با این حال صبحانههای اسپانیا نیز به همان اندازه خوشمزه میباشد. تصور کنید که روزتان با خوردن پان کون تامات (Pan con Tomate) شروع گردد.
استفاده از مربای گوجهفرنگی به همراه نوشیدنی (کمی شیرین) با یک گاز از نان تست برشته شده، معمولترین و رایجترین صبحانه در اسپانیا است. نان تست را میتوانید با هر وسیلهی تست کنید، اما بخش مهم این وعده اقلامیست که به همراه نان تست میل میشود. همراه نان تست برشته میتوان از گیاهان تازه به همراه کمی مربا استفاده کرد و آن را به یک وعده غذایی ساده، اما دوستداشتنی تبدیل کرد.
فرانسه: کروسان، باگت، مربا و کره
عجیب نیست که ببینید صبحانه سنتی فرانسه دقیقا همان چیزی است که بسیاری انتظار دارند، اما عجیب است که بدانیم آن هم یکی از سالمترین صبحانههاست. اگر چه خوردن دو نوع نان (یکی به شکل شیرینی) به نظر سالمترین انتخاب نیست، اما تفاوت مشخص این صبحانه، اعتدال و اجزای با کیفیت بالا میباشد.
هر دو گزینه باگت و کروسان برای بسیاری از مردم یک رویا محسوب میشود، اما در فرانسه این یک صبحانه معمول و رایج است. این صبحانه سوخت خوبی برای روزهای پر فعالیت تامین میکند. اگر هر کدام از این نانها یا هر دو آنها را با یک فنجان قهوه لاته همراه کنید، خواب از چشمهایتان خارج میگردد.
آلمان: تخممرغ آبپز، گودا، سوسیس آلمانی و نان رای
کسانی که به آلمان سفر کردهاند، ممکن است وقتی یک تخممرغ آبپز، مقداری گوشت، پنیر (ترجیحا گودا) و نان تست به آنها داده شود، شگفتزده شوند. چیزی که بیشتر شبیه یک اسنک یا یک ناهار سبک در کشورهای دیگر میباشد، در واقع صبحانه سنتی آلمانیهاست. در کنار این صبحانه که یک فنجان قهوه (که حتی به نظر عجیب میرسد) نیز سرو میشود، به نظر نمیرسد سالم باشد، اما این صبحانه جزو سالمترین صبحانههای لیست ما محسوب میشود.
این صبحانه پر از گزینههای مناسب برای کاهش وزن و همچنین سرشار از پروتئین است که به نظر راه خوبی برای شروع روز میباشد.