تغذیه چه نقشی در ابتلا به سرطان دارد؟
محمد اسماعیل اکبری در گفتوگو با میزان ضمن اشاره به اینکه بعد از معنا گرایی، تغذیه اولین فاکتور در سرطان است و اهمیت ویژه ای دارد؛ گفت: غذا آن چیزی است که ما می خوریم و ریز مغذی ها ذرات ریزی نظیر روی، آهن، مس، انواع ویتامین ها و ... هستند که بدن به آنها احتیاج دارد.
وی ضمن تاکید بر اینکه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان غذای ما باید شامل ریز مغذی ها شود، توضیح داد: غذایی که ما می خوریم باید انرژی لازم برای سوخت و ساز بدن را تامین کند و کالری به فعالیت فیزیکی هر فرد وابستگی مطلق دارد.
رییس مرکز تخقیقات سرطان با بیان اینکه بی توجهی به کالری که به شکل چاقی و اضافه وزن بروز پیدا می کند، می تواند یکی از عوامل ابتلا به سرطان باشد ، افزود: دور کمر با طول عمر نسبت عکس دارد و هر چه قدر دور کمر کمتر باشد طول عمر بیشتر است.
ادامه مطالب را در ویدئو زیر ببینید: