ضرورت پایه گذاری اقتصاد ماندگار و افزایش امنیت شغلی برای جوانان در روستا‌ها

16:03 - 05 شهريور 1399
کد خبر: ۶۵۰۶۳۴
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با اشاره به اهمیت رشد روستا‌ها برای پایه گذاری اقتصاد ماندگار و افزایش امنیت شغلی برای جوانان، گفت: یکی از دلایل مهاجرت روستاییان به شهر‌ها، نبود امنیت شغلی در کنار افزایش خدمات است.
ضرورت پایه گذاری اقتصاد ماندگار و افزایش امنیت شغلی برای جوانان در روستا‌ها -  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران،شکراله حسن بیگی  در مراسم آیین افتتاحیه ساختمان دهیاری گلزار بالا با اشاره به اهمیت شناختن خدمت صادقانه و تعریف صحیح آن توسط رسانه‌ها به مردم و مسئولان اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر به درستی مسیر خدمت را شناختند و نام خود را با جهاد در راه ساختن و سازندگی ماندگار کردند.
 
وی افزود: امتداد این مسیر بر دوش اصحاب رسانه است که باید با شناساندن این عزیزان این مسیر ماندگار را استوار کنند.
 
معاون استاندار تهران با اشاره به اهمیت رشد روستا‌ها برای پایه گذاری اقتصاد ماندگار و افزایش امنیت شغلی برای جوانان، گفت: یکی از دلایل مهاجرت روستاییان به شهر‌ها، نبود امنیت شغلی در کنار افزایش خدمات است.
 
حسن بیگی افزود: امروز ۲۴ درصد روستانشین داریم و مابقی شهرنشین هستند، این مسئله نشان دهنده کاستی در انجام کار مسئول نیست بلکه در کنار ایجاد ظرفیت‌های مختلف باید ظرفیت‌های شغلی را در نظر گرفت و با افزایش شغل مناسب با توجه به ظرفیت‌های موجود آن منطقه، امنیت شغلی برای جوانان روستانشین را به وجود بیاوریم.
 
 
وی با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده در شهرستان پاکدشت برای روستا‌های ۲ بخش مرکزی و شریف آباد گفت: با همدلی بین مسئولان این شهرستان، توسعه خوبی را شاهد هستیم که امروز منجر به افتتاح این پروژه‌ها در روستا‌ها و شهر‌ها شد. معاون استاندار تهران تصریح کرد: با ادامه دار شدن این توسعه و ظرفیت پایتخت گل و گیاه ایران امید رشد و توسعه بیشتر را در این شهرستان داریم.
 
همزمان با سومین روز از هفته دولت، آیین افتتاحیه ساختمان دهیاری گلزار بالا با حضور شکراله حسن بیگی و دیگر مسئولان با رعایت اصول و موازین بهداشتی برگزار شد.

بر پایه این گزارش این ساختمان در ۲ طبقه زیرزمین و همکف با زیربنایی معادل ۵۰۰ مترمربع شامل دفتر دهیار، شورا، ناظرین فنی و بخش تجاری و مجتمع پزشکان، با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و پانصد میلیون ریال از محل اعتبارات ارزش افزوده به بهره‌برداری رسید.


انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *