توصیه‌های تغذیه‌ای وزرات بهداشت برای کاهش تب‌های عفونی

11:23 - 13 مرداد 1399
کد خبر: ۶۴۳۳۰۵
تب نشان دهنده وجود یک نوع عفونت در بدن است. عفونت‌ها منجر به افزایش متابولیسم بدن، تجمع مواد سمی در بدن، اختلال در تعادل آب بدن، اختلال گوارشی، از بین رفتن پروتئین‌های نسوج که حاصل آن دفع ازت از بدن است، می‌شود، بنابراین در مراقبت تغذیه‌ای بیماری‌های عفونی اولویت با تامین انرژی، پروتئین، ویتامین‌ها و املاح است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *