مهاجران بازداشتی؛ قربانیان بی صدای کرونا در آمریکا

11:33 - 12 مرداد 1399
کد خبر: ۶۴۲۹۳۰
بازداشتگاه‌های مهاجران در آمریکا به دلیل فقدان امکانات و تسهیلات پزشکی و درمانی به کانون شیوع بیماری مبتلا شده اند.
مهاجران بازداشتی؛ قربانیان بی صدای کرونا در آمریکا آمریکا قطعا ناامن‌ترین کشور جهان برای مهاجران است؛ به ویژه برای مهاجرانی که در بازداشتگاه‌های مهاجرتی حضور دارند؛ شیوع بیماری «کرونا»، سبب شده تا این ناامنی دوچندان شود.
 
به گزارش «quixote»، مشکلات بازداشتگاه‌های مهاجرتی آمریکا در سال‌های اخیر به خوبی نمایان شده اند.
 
این مشکلات عبارتند از حبس در سلول‌های انفرادی، استفاده از حبس انفرادی بیش از ۳ روز به عنوان مجازات روانی، عدم دسترسی به خدمات پزشکی و بهداشت روانی، فقدان امکانات بهداشتی، ازدحام جمعیت، برخورد خشونت بار با مهاجران زندانی.
 
پاسخ آمریکا به این مشکلات ساختاری در سال‌های اخیر تنها مشاهده مشکلات بوده است؛ این پاسخ در مواجهه با شیوع کرونا در سراسر این کشور و البته در بازداشتگاه‌های مهاجران نیز تکرار شد.
 
مهاجران بازداشتی همچنان بین بازداشتگاه‌های مختلف جابه جا می‌شوند (اصلی‌ترین عامل شیوع بیماری)، ازدحام جمعیت در بازداشتگاه‌ها بالاست، فقدان امکانات بهداشتی در بازداشتگاه‌ها تغییری نکرده است، دسترسی به امکانات بهداشتی و خدمات پزشکی محدود است و مشکلات عمده دیگری که به رغم شیوع گسترده کرونا هیچ اقدامی برای تغییر یا رفع و رجوع را انجام نشده است.
 
براساس آمار‌های رسمی، شمار مهاجران حاضر در بازداشتگاه‌های آمریکا، ۲۲ هزار و ۶۷ نفر است؛ از ماه فوریه تاکنون ۳ هزار و ۸۶۸ نفر از آنان به کرونا مبتلا شده اند؛ از این تعداد، ۹۶۳ نفر همچنان در بازداشتگاه‌ها به سر می‌برند؛ با این آمار و ارقام باید نرخ ابتلا در این مراکز را ۴.۴ درصد اعلام کرد.
 
البته باید توجه داشت که نرخ ابتلا در همه بازداشتگاه‌ها یکسان نیست و برخی از آنها شرایط بدتری را تجربه می‌کنند؛ به عنوان مثال، از بازداشتگاه «فارم ویل» در «ویرجینیا» خبر می‌رسد که ۸۰ درصد مهاجران بازداشتی مبتلا شده اند.
 
با این وجود در ماه ژوئن ۷۴ نفر از مهاجران بازداشتی این مرکز به «آریزونا» و ۵۱ نفر به مرکز «فلوریدا» منتقل شدند؛ این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که بدانیم ۱۲۸ نفر از کارکنان بازداشتگاه «ایلوی» در «آریزونا» یعنی ۴۱ درصد آنها به کرونا مبتلا شده اند.
خانواده‌ها و کودکان مهاجر در بازداشتگاه‌ها نیز با بحرانی بزرگ مواجه شده اند؛ در حالی که براساس حکم یک قاضی فدرال، کودکان باید از بازداشتگاه‌ها آزاد شوند، والدین از جدا شدن از کودکان خود امتناع می‌کنند و اداره مهاجرت و گمرک آمریکا نیز از آزادی والدین خودداری می‌کند.
 
اداره مهاجرت و گمرک آمریکا، آمار‌های مربوط به مهاجران یا کارکنان کرونایی را ارائه نمی‌کند.
 
نقض حقوق مهاجران، موضوعی است که در غالب کشور‌های مهاجرپذیر ثبت شده، اما آمریکا از این نظر قطعا در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد.
 
این کشور به دلیل ساخت بزرگ‌ترین بازداشتگاه‌های مهاجران و مجموعه سیاست‌های نابودکننده روند پناهندگی، بحرانی انسانی را رقم زده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *