معاون درمان وزارت بهداشت از مراکز درمانی معین کرونا در استان فارس بازدید کرد
- بر اساس اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت که با همراهی عبدالخالق کشاورزی، مدیرکل دفتر ارزیابی فناوری سلامت، استاندارد و تعرفههای وزارت بهداشت به شیراز سفر کرده است، پس از استقبال مهرزاد لطفی رییس دانشگاه و علی اکبری معاون درمان دانشگاه در فرودگاه شیراز، ابتدا در بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) حضور یافت.
وی با حضور دربخشهای مختلف این بیمارستان، به عنوان مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در شیراز، با بیماران و تیمهای پزشکی گفتوگو کرده و نحوه ارائه خدمت به بیماران را از نزدیک ارزیابی کرد.
جان بابایی همچنین در بازدید از بیمارستان نمازی شیراز که هم اکنون بخشی از این بیمارستان به درمان مبتلایان به کرونا اختصاص دارد، فرآیندهای ارائه خدمت به بیماران را پایش کرد.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه این دو بازدید گفت: بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) که به صورت ویژه به درمان بیماران کرونا اختصاص دارد، از نظر کارکنان، پزشکان عمومی و متخصص و تیم پرستاری، مسلط به کار درمان بیماران هستند و به خوبی ارائه خدمت میکنند.
معاون درمان وزیر بهداشت با بررسی موضوعات مربوط به نیروی انسانی، نوبت کاری پزشکان و پرستاران، ویزیت پزشکان، تجهیزات و ملزومات پزشکی، نحوه برخورد با بیماران مبتلا به کروناویروس و دغدغههای تیمهای درمانی به ارزیابی این دو مرکز درمانی پرداخت.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه برنامههای سفرخود، به شهرستان مرودشت سفر کرده و با حضور در بیمارستان شهید مطهری، از روند ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا، بازدید کرد
جان بابایی با مثبت ارزیابی کردن این بازدید، خدمات کادر درمان در این بیمارستان را در حد عالی توصیف کرد.
وی اظهار کرد: تیمهای درمانی در این مرکز توانمند بوده و خدمات رضایت بخشی به بیماران ارائه میشود.
بازدید از بیمارستان فاطمه الزهرا کوار و ارزیابی روند ارائه خدمات از دیگر برنامههای این سفر بوده است.
معاون درمان وزیر بهداشت در نشست مشترکی با نمایندگان مردم شیراز و کوار در مجلس شورای اسلامی، رئیس و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اولویتهای آنان در زمینه توسعه خدمات سلامت در فارس آشنا شد.
جان بابایی در نشست همفکری با جعفر قادری و ابراهیم عزیزی نمایندگان مردم شیراز و عبدالعلی رحیمی نماینده مردم سروستان، خرامه و کوار در مجلس شورای اسلامی، عبدالخالق کشاورزی مدیرکل دفتر ارزیابی فناوری سلامت، استاندارد و تعرفه خدمات سلامت وزارت بهداشت، مهرزاد لطفی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای هیات رییسه دانشگاه، گفتوگو و تبادل نظر کرد.
جان بابایی در این نشست ضمن دریافت نظرات و پیشنهادات نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسوولان دانشگاه، نسبت به پیگیری موارد مطرح شده قول همکاری داده و حمایت خود را از پیگیری برای توسعه تجهیزات پزشکی در استان فارس اعلام کرد.
وی در خصوص بهره برداری از فاز نخست پروژه مگا آی سی یو در بیمارستان شهید دکتر فقیهی، از برنامه ریزی برای بهره برداری از فاز دوم این پروژه در ماههای آینده خبر داد.
معاون درمان وزیر بهداشت همچنین با اشاره به بازدید انجام شده از بیمارستان حاج محمد اسماعیل امتیاز و فوریتهای جراحی شهید رجایی، پیگیری برای پیشبرد پروژه اورژانس این بیمارستان را از برنامههای پیش رو عنوان کرد.
جان بابایی با ارائه توضیحاتی در خصوص راه اندازی بیمارستانهای جدید و برنامه پزشک خانواده به عنوان دو محور این نشست همفکری، بر ضرورت اصلاح زیرساختها برای بیمارستانهای جدید و فرآیندهای پزشک خانواده تاکید کرد.
وی اظهار کرد: با توجه به بازدیدهایی که از برنامه پزشک خانواده در دیگر کشورها داشته ام، معتقدم این برنامه میتواند برای نظام سلامت بسیار کمک کننده باشد، اما لازم است برخی فرآیندها اصلاح شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن تاکید بر ملی شدن برنامه پزشک خانواده با هدف بهبود فرآیندهای این برنامه، گفت: با توجه به اهمیت و نقش پزشکان خانواده در سلامت مردم، از مسئولان و نمایندگان مردم میخواهیم این موضوع را در سطح ملی پیگیری کنند.
پروژههای در دست اجرا، صدور مجوزها، مشکلات مربوط به بیمارستانهای قدیمی استان، اعتبارات، هزینهها و ساخت پروژههای جدید سلامت در استان، دیگر موضوعاتی بود که از سوی رییس دانشگاه در این نشست مطرح شد.
ضرورت توسعه سرانه خدمات درمانی فارس
جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از خدمات حوزه سلامت فارس و حضور معاون درمان وزیر بهداشت در استان، با اشاره به خدمات استان فارس به استانهای همجوار کشور، بر ضرورت توسعه سرانه خدمات درمانی فارس تاکید کرد.
وی با تبیین جایگاه بین المللی شیراز، ارتقای این جایگاه را نیازمند نگاه ویژه مسوولان دانست تا بسترهای توسعه خدمات و پیشرفتها فراهم شود.
این نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی راه اندازی بیمارستانهای جدید برای افزایش دسترسی مردم به خدمات را یک اولویت خواند.
اهمیت تامین تجهیزات پزشکی
ابراهیم عزیزی دیگر نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی بود که در این نشست با تقدیر از تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امر مقابله با کروناویروس، شیراز را یک قطب پزشکی در کشور خواند که به واسطه اساتید مجرب و فداکار، همچنین پیشینه قوی، پذیرای حجم بالایی از بیماران از استانهای همجوار است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی گسترش حجم مراجعات به استان فارس برای دریافت خدمات درمانی، مراکز درمانی کنونی را نیازمند توسعه دانست و بر اهمیت تامین تجهیزات پزشکی تاکید کرد.
عزیزی ساخت بیمارستان جدید نمازی را از اولویتهایی هایی اعلام کرد که لازم است مورد توجه قرار گیرد تا در آینده بتوانیم پاسخگوی نیازهای مردم باشیم.
توجه به راه اندازی شهر سلامت
همچنین عبدالعلی رحیمی نماینده مردم سروستان، خرامه و کوار در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر قطب بودن پزشکی شیراز در کشور و جایگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصههای بین المللی، توجه به موضوع توریسم درمانی را از نیازهای کنونی استان برای توسعه خدمات سلامت برشمرد.
وی با اشاره به توانمندیهای خوبی که در این زمینه وجود دارد، راه اندازی شهر سلامت را ظرفیت مهمی در این زمینه خواند که باید مورد توجه قرار گیرد.
رحیمی همچنین از عملکرد موفق مجموعه دانشگاه در پیشبرد برنامههای مدیریت کروناویروس تقدیر کرد.
اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود در زمینه مسایل مطرح شده و راهکارهای عملیاتی کردن در مسیر توسعه خدمات سلامت استان پرداختند.