آخرین وضعیت مصدومان و فوتی های حادثه حریق کلینیک سینا اطهر
- پیمان صابریان، در نشست خبری که در استودیوسلامت وزارت بهداشت و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، درخصوص جزییات حادثه حریق شب گذشته کلینیک سینا اطهر، اظهار کرد: در اورژانس تهران به محض اینکه از حادثه انفجار مطلع شدیم، بلافاصله تیمهای عملیاتی در صحنه حاضر شدند. در این زمینه، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۲ دستگاه آمبولانس و دو دستگاه موتورلانس به محل اعزام شدند. در مجموع ۱۸ تیم عملیات ویژه اورژانس علاوه بر اینکه صحنه را برای ارائه خدمات رهاسازی و انتقال مصدومین ایمن کردند، از حوادث ناگوار نیز جلوگیری کردند.
وی گفت: متاسفانه ۱۸ نفر در صحنه حادثه جان باختند. یک نفر نیز در حین CPR در بیمارستان جان خود را از دست داد. ۱۵ مصدوم سرپایی نیز خدمات سرپایی و در صحنه را دریافت کردند و ترخیص شدند. ۹ نفر نیز به بیمارستان منتقل شدند که طی پیگیریها حال تمام این ۹ نفر در شرایط پایدار و مناسبی است.
رییس اورژانس تهران عنوان کرد: علت این حادثه در دست بررسی است و باید نتیجه کارشناسی اعلام شود. این ساختمان یک مرکز درمانی و دی کلینیکی بوده که خدمات تصویربرداری، آزمایشگاه و خدمات جراحی محدود ارائه میکرده و متاسفانه دچار انفجار و حریق شد.
وی گفت: خوشبختانه در جریان حریق شب گذشته با همکاری آتش نشانی، پدافند غیرعامل وزارت بهداشت و نیروهای امنیتی و انتظامی، از انتشار و انفجار گاز هلیوم که میتوانست اتفاق بدی را رقم زند، جلوگیری شد.
صابریان ادامه داد: در حادثه شب گذشته، اغلب افرادی که دچار حادثه شدند، افرادی بودند که در ساختمان دچار انفجار حضور داشتند و خوشبختانه برای عابران و همسایهها اتفاق خاصی نیفتاده است.
ضرورت نظرسنجی از اورژانس در زمینه ساخت ساختمان مراکز درمانی
رییس اورژانس تهران درخصوص ایمنی مراکز درمانی و توصیه اورژانس در این زمینه، گفت: درخواست ما همواره این بوده که در ساخت ساختمانها و ارائه مجوزهای درمانی به مراکز درمانی و تصویربرداری در سطح کشور، از نظر ایمنی و اینکه بتوانیم خدمات خوبی به آن لوکیشن ارائه کنیم، از ما نظرسنجی شود، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
افزایش پایگاههای اورژانس در تهران
وی افزود: ما با افزایش تعداد پایگاهها در تهران تلاش میکنیم که بتوانیم خدمات را با سرعت و سهولت بیشتر و کیفیت بالاتری ارائه کنیم، اما به هرحال بسیاری از ساختمانها در شهر تهران از نظر ایمنی شرایط لازم را ندارند و همین موضوع باعث میشود که اینگونه حوادث بیشتر رخ دهد و ما هم در ارائه خدمات با مشکلات بیشتری مواجه شویم.
اختصاص ۵۰ دستگاه آمبولانس برای خدمات رسانی به بیماران کرونا
صابریان درخصوص خدمات رسانی در زمینه کرونا، بیان کرد: با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، کماکان ۵۰ دستگاه آمبولانس مخصوص حمل بیماران کرونایی داریم که هم در منزل به این بیماران خدمات ارائه داده و هم اینکه این بیماران را در صورت لزوم به بیمارستانها انتقال میدهند.
وی با بیان اینکه در موضوع کرونا، خدمات اورژانس در حد مطلوب بوده است، ادامه داد: تعداد ماموریتهای اورژانس زیاد است و نیازمند لوازم اضافی هستیم که منجر به افزایش هزینههای اورژانس میشود. نیروهای اورژانس در موضوع کرونا، به صورت ۲۴ ساعته خدمات رسانی میکنند.