انتقاد یک روان شناس به کلیپ های اینستاگرامی موفقیت
احمد حلت در گفتوگو با میزان در خصوص فیلمها و کلیپهای انگیزشی اینستاگرامی گفت: فیلمهای انگیزشی مانند یک شمشیر دو لبه هستند، یعنی همانقدر که میتوانند مفید ظاهر شوند، به همان اندازه هم میتوانند خطرناک باشند.
وی بابیان اینکه بسیاری از افراد به فیلمهای انگیزشی این انتقاد را دارند که بعد از تماشای آنها طی مدت کوتاهی شاد هستند و انرژی لازم را دارند وبعد دوباره دچار مشکل میشود، ادامه داد: اعتقاد من این است که این انتفاد وارد نیست چرا که فیلمهای انگیزشی در دریک سیکل مداوم اثر بخش هستند، همانطور که با یک شب ورزش کردن یا کم غذا خوردن کاهش وزن اتفاق نمیافتد.
این روان شناس بیان کرد: روحیه گرفتن، داشتن انرژی مثبت داشتن، باورهای خوب و بیرون آمدن از افسردگی بسیار خوب است، اما شکل حال حاضر فیلمهای انگیزشی را باور ندارم چرا که عدهای از سازندههای فیلمهای انگیزشی فکر میکنند با بلند کردن صدایشان میتوانند به افراد انرژی دهند، در حالی که چنین نیست.
وی در خصوص نقش تحصیلات در ساخت فیلمهای انگیزشی، توضیح داد: کسانی که وارد عرصه انگیزشی میشوند حتما باید حداقل اطلاعات روان شناسی داشته باشند، چرا که تنها با گفتن ما میتوانیم افراد به موفقیت دست پیدا میکنند و باید بستر آن فراهم شود؛ و همین امر موجب سرخوردگی بسیاری از افراد میشود.
این روان شناس، ضمن انتقاد به فیلمهای انگیزشی اینستاگرامی افزود: بسیاری از افرادی که در عرصه ساخت فیلمهای انگیزشی فعالیت میکنند، ره صد ساله را یک شبه طی کرده اند و تجارب شخصی خود را در این فیلمها بیان میکنند، درحالی ممکن است تجربه سازنده فیلم انگیزشی با تجربه سایر افراد همخوانی نداشته باشد و ممکن است فرد بعد از تماشای این فیلمها و ناکامی دچار سرخوردگی و افسردگی شود.
وی ادامه داد: افرادی که وارد حوزه انگیزشی میشوند حتما باید دورههای آموزشی گذرانده باشند.
این فعال حوزه انگیزشی توصیه کرد: افرادی که قصد ورود به عرصه ساخت فیلمهای انگیزشی را دارند، حتما باید با چارچوب روان آشنایی و در این خصوص مطالعه داشته باشند.