اکران فیلم سینمایی «درخت گردو» شاید وقتی دیگر

7:00 - 23 خرداد 1399
کد خبر: ۶۲۷۸۵۸
فیلم سینمایی «درخت گردو» در دوره قبلی جشنواره فیلم فجر به عنوان یکی از آثار تحسین برانگیز شناخته شد، هرچند این فیلم موفقیت فراوانی را در فجر کسب کرد اما با موضوعیت تراژیک خود شاید مناسب اکران برای شروع کار سینما پس از بازگشایی نباشد.

- سینما‌های سراسر کشور بعد از چهار ماه تعطیلی به دلیل شیوع بیماری کرونا بار دیگر از ابتدای تیر ماه فعالیت خود را با رعایت پروتکل‌های الحاقی وزارت بهداشت برای مبارزه با بیماری کرونا از سر خواهند گرفت تا بار دیگر شاهد اکران آثار سینمایی در سالن‌های سینما باشیم.

بازگشایی سینما‌ها از اول تیر ماه موافقان و مخالفان خاص خود را دارد، برخی این اقدام را زود می‌دانند و نسبت به رعایت بهداشت احساس نگرانی می‌کنند، برخی نیز بازگشایی سینما‌ها را بلامانع دانسته و آن را امری طبیعی در ایام پساکرونا می‌دانند، اما هر چه هست هنر هفتم از ابتدای ماه آینده بار دیگر میزبان مخاطبان خود خواهد بود.

اکران فیلم سینمایی «درخت گردو» شاید وقتی دیگر/////////////////////جمعه

برای اهالی سینما و تماشاگران این هنر بدون شک لذت تماشای فیلم در سالن سینما و در کنار نزدیکان خود تجربه‌ای است که به هیچ وجه با پدیده اکران آنلاین و یا پدیده‌هایی این چنین ایجاد نمی‌شود، به همین دلیل اکران در سینما‌ها می‌تواند با توجه به دوری چهار ماهه مردم از این هنر با استقبال خوبی روبرو شود.

در این میان، اما چیدمان چرخه اکران سینما‌ها پس از دوران اوج کرونا چالش بزرگی محسوب می‌شود، از سویی برخی از فیلم‌ها در میانه‌های راه اکران متوقف شدند و از سویی برخی نیز قبل از آنکه روی پرده بروند چراغ اکرانشان خاموش شد، در حال حاضر فیلم‌های اکران بهمن ماه و همچنین فیلم «خوب بد جلف» از جمله آثاری هستند که با شیوع کرونا متوقف شدند.

از سویی بعد از این آثار، فیلم‌های اکران نوروزی ۹۹ در نوبت بعدی اکران قرار دارند، البته بر اساس اعلام‌های قبلی بازگشایی سینما‌ها اختیاری است، اما بعید است که سینماداران بعد از چهار ماه تعطیلی همچنان اصراری بر بسته بودن درب سالن‌های نمایش فیلم داشته باشند.

اکران فیلم سینمایی «درخت گردو» شاید وقتی دیگر/////////////////////جمعه

فیلم سینمایی «درخت گردو» در دوره قبلی جشنواره فیلم فجر به عنوان یکی از آثار تحسین برانگیز شناخته شد، اثری که بار دیگر به موضوعی مستند و بمباران شیمیایی سردشت می پرداخت و توانست مخاطبان سینما را تحت تاثیر قرار دهد، هرچند این فیلم موفقیت فراوانی را در فجر کسب کرد اما با موضوعیت تراژیک خود شاید مناسب اکران برای شروع کار سینما پس از بازگشایی نباشد. 

فیلم سینمایی «درخت گردو» پنجمین فیلم محمدحسین مهدویان کارگردان جوان، اما صاحب سبک سینمای ایران در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و توانست دو سیمرغ بهترین کارگردانی و بازیگر نقش اول مرد را از آن خود نماید.

هرچند این فیلم در فضایی تلخ و تراژیک ساخته شده اما مهدویان طی سالهای گذشته نشان داده که علاقه ویژه ای به اکران نوروزی دارد، فیلم سینمایی «درخت گردو» ساختار تازه‌ای را برای مهدویان رقم زده است، از چیدمان بازیگران که نسبت به گذشته تغییرات فراوانی داشته تا روال داستان اثر کاملاً متفاوت از آثاری همچون ماجرای نیمروز است، وی در این فیلم چالش متفاوتی یعنی به تصویر کشیدن سه دوره تاریخی را پشت سر گذاشته است.

درخت گردو از همان ابتدا جنجالی آغاز شد، حضور همزمان پیمان معادی و مهران مدیری در کنار یکدیگر شوک بزرگی به سینمای ایران بود، ترکیب این دو بازیگر در کنار مهدویان که همیشه ترکیب بازیگران مشخصی را داشته نشان دهنده متفاوت بودن درخت گردو با آثاری همچون ماجرای نیمروز و لاتاری است.

اکران فیلم سینمایی «درخت گردو» شاید وقتی دیگر/////////////////////جمعه

درخت گردو نخستین تجربه همکاری مینا ساداتی با مهدویان به شمار می‌رود، انتخاب ساداتی برای این فیلم بار دیگر نشان از تغییر در ترکیب بازیگران مهدویان دارد، کارگردانی که در چهار فیلم قبلی خود از بازیگران نسبتاً یکسانی استفاده کرده بود.

مهدویان در فیلم جدید خود تغییرات فراوانی داشته و انتخاب معادی برای بازیگر نقش اول مرد نشان دهنده تغییر در شیوه انتخاب بازیگر این کارگردان است. حضور مهران مدیری دیگر بازیگر سینما در فیلم درخت گردو ترکیب تازه و جالب فیلم کارگردان ماجرای نیمروز را کامل کرده است.

مهدویان همواره در آثار قبلی خود به مسائل و اتفاقات جذابی پرداخته و به نوعی امضاء مضمونی برای آثارش پیدا کرده و در فیلم «درخت گردو» هم بار دیگر سراغ واقعه‌ای معاصر یعنی بمباران شیمیایی سردشت رفته است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *