لزوم توجه به محصولات عفاف و حجاب در جامعه/ثبات قیمت کاغذ در بازار
- هجدهمین روز از خرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به نخستین حواشی بوجود آمده درباره بازگشایی سالنهای تئاتر اشاره کرد.
افزایش قیمت کاغذ در چند ماه اخیر نداشتهایم/لزوم مدیریت در واردات
سیدحسن میرباقری در گفتوگو با پیرامون عامل افزایش قیمت کاغذ گفت: عامل افزایش نسبی قیمت کاغذ این روزها در بازار، ریشه در مشکلات ارزی دارد، عدم برنامه مناسب و زمانبندی در تخصیص ارز زمینه مواج بودن قیمت کاغذ را در بازار فراهم کرده است.
وی در همین راستا ادامه داد: تحریمها باعث شده تا مشکلات متعدد بر سر واردات کالاهایی همچون کاغذ ایجاد شود ثبت سفارشها نیز با موانعی روبرو است و منابع ارزی نیز دچار چالشهایی بوده لذا پروسه واردات کاغذ با مشکل مواجه است این عامل سبب شده تا قیمتکاغذ در بازار داخلی نسبت به سایر کالاها نتواند قیمت ثابتی داشته باشد.
وی موانع پیش روی واردکنندگان را بر شمرد و اظهار کرد: وارد کنندگان در برخی موارد با رفع تعهد بانکی روبروی میشوند و این پروسه واردات را با کندی مواجه میکند از سوی دیگر دموراژهایی که گمرک بر کاغذ وارداتی میبندد خود زمینه افزایش قیمت کاغذ و در عین حال طولانی شدن و رسیدن این کالا به بازار را میشود، البته باید متذکر شد که کاغذ با افزایش قیمت چندانی در ماههای اخیر روبرو نبود، زیرا همه تلاش داریم تا کاغذ را با قیمت مناسب به بازار عرضه کنیم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
ضرورت افزایش کالای عفاف و حجاب در جامعه/با تنوع و تولید جوانان را جذب کنیم
میثم نژاد رمضانی در گفتوگو با ، پیرامون برگزاری نخستین جشنواره تخصصی کالای عفاف و حجاب در کشور گفت: امسال و برای نخستین بار همزمان با اختتامیه نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب، افتتاحیه نخستین دوره جشنواره مردمی کالای حجاب «هدا» برگزار خواهد شد، به امید خدا این افتتاحیه با روز بیست و یکم تیر ماه همزمان با روز ملی عفاف و حجاب روی خواهد داد.
وی درباره محوریت و موضوع جشنواره ملی کالای حجاب «هدا» افزود: ما تاکنون جشنواره تخصصی در عرصه کالای عفاف و حجاب نداشتهایم، همانطور که میدانیم کالای حجاب جزو کالاهای فرهنگی است که تاکنون جشنوارهای مختص به خود نداشته است، این رویدادها معمولا در بخشهای جنبی نمایشگاه قرآن برگزار میشدند اما این بار کاملا تخصصی و مجزا برگزار می شود.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از نمایشگاه عفاف و حجاب اینجا کلیک کنید
نائب رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب افزود: پیش از این کارگروه ساماندهی مد و لباس جشنوارهای مختص به خود برگزار میکرد اما بخش کالای عفاف و حجاب زیر مجموعه ای از آن بود، کالای فرهنگی حجاب تاکنون هیچ سکوی اختصاصی نداشته اما جشنواره عفاف و حجاب «هدا» می تواند شروعی بزرگ برای این کالای مهم فرهنگی باشد.
وی درباره بخش های مختلف جشنواره کالای حجاب «هدا» اذعان کرد: در این جشنواره ما محوریت کالای حجاب را خواهیم داشت و در کنار آن با عرضه تولیدات رسانهای، محتوایی، مکتوب از هرگونه فعالیت در عرصه کالای عفاف و حجاب حمایت خواهیم کرد، این جشنواره بدون شک به خوبی با جامعه ارتباطی تخصصی برقرار خواهد کرد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
وقتی پیشبینیهای شهید مهدی خندان در «سالار تیپ عمار» به حقیقت پیوست
گلعلی بابایی در گفتوگو با پیرامون کتاب «سالار تیپ عمار» گفت: کتاب «سالار تیپ عمار» زندگینامه شهید مهدی خندان است که به عنوان فرمانده تیپ یکم لشکر ۲۷ «محمد رسوا الله (ص)» فعالیت میکرد و در زمان شهادت فرمانده تیپ عمار بود که در عملیات والفجر ۴ و در تنگه کانی مانگا به شهادت رسید.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه تازهترین خبرها از انتشارات ۲۷ بعثت اینجا کلیک کنید
وی در همین راستا ادامه داد: شهید مهدی خندان از سوی شهید همت به عنوان «شیر کوهستان» لقب گرفته بود او هموار کننده راه همرزمانش برای مقابله با دشمن در ارتفاعات کانی مانگا بود. وی دارای روحیه سلحشوری و از خود گذشتگی فراوانی بود، شهید مهدی خندان متولد روستایی در منطقه لواسان و فردی خشرو و مهربان بود، همراهی او با دوستان و خوش مشربی وی سبب شده بود دوستان و حتی مردم منطقه ای که در آنجا خدمت کرده بود این شهید بزرگوار را دوست داشته باشند و به وی احترام خاصی بگذارند.
بابایی در همین راستا اظهار کرد: شهید خندان در روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی در جبهه میانی یعنی حد فاصل سرپل ذهاب و قصر شیرین خدمت میکرد، اقداماتی که شهید مهدی خندان برای عشایر و بومیان منطقه در جهت نجات از دست اشرار و دشمن انجام داده بود از وی یک فرد سرشناس و محبوب در منطقه ساخته بود این رابطه هنوز هم بین برخی از خانوادههای منطقه و خانواده شهید خندان وجود دارد. وی رزمندهای چند بعدی بود او علاوه بر عبادت و راز و نیاز با خدا و مداحی، با خلق خدا نیز رابطه خوبی داشت.
وی به شیوه نگارش کتاب «سالار تیپ عمار» اشاره و ابراز کرد: کتاب «سالار تیپ عمار» را به صورت سوم شخص نوشتم در عین حال اطلاعات و منابع گوناگونی از خانواده، همرزمان و دوستان وی برای تنظیم زندگی شهید مهدی خندان دریافت کردم که کمک بسیار به من کرد، روایت همرزمان وی در ارتفاعات کانی مانگا و کسانی که شاهد لحظه شهادت این شهید بزرگوار بودند برایم بسیار ارزشمند بود.
وی در مورد علل نامگذاری کتاب خود با عنوان «سالار تیپ عمار» اظهار کرد: نام کتاب «سالار تیپ عمار» را از شخصیت شهید مهدی خندان گرفتم، زیرا تمام کسانی که او را میشناختند از وی با عنوان فردی صادق و سالارمنش یاد میکردند لذا نام کتاب را «سالار تیپ عمار» نام گذاری کردم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
چالش بزرگ اهالی تئاتر برای اجرا با ۵۰ درصد از ظرفیت سالن
- عرصه تئاتر از اوایل اسفند ماه سال گذشته تعطیلی طولانی مدتی را پشت سر گذاشته است، تعطیلاتی که بسیاری آثار در حال اجرا و یا در شرف اجرا را با ضررهای هنفگت مالی روبرو کرده و از سویی تماشاخانه های خصوصی را به مرز ورشکستگی رسانده است.
حال با اعلام خبر بازگشایی تئاتر و تماشاخانه های این هنر در سراسر کشور با وجود شور و شوقی که میان اهالی تئاتر به وجود آمده اما چالشی بزرگ سر راه تهیه کنندگان و همچنین تماشاخانه داران قرار گرفته است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید
بازگشایی تماشاخانه های تئاتر از اول تیر با تخصیص ظرفیت پنجاه درصدی صندلی تماشاخانه ها به مخاطبان نوعی از پروتکل بهداشتی است که برای حفظ سلامتی مخاطبان در نظر گرفته شده است، بدون شک رعایت این نکات بهداشتی در جهت حفظ جان جامعه امری غیر قابل انکار است اما از سویی دیگر مشکلات اقتصادی ناشی از این طرح هم چالشی بزرگ پیش روی تئاتریها قرار خواهد داد.
تخصیص پنجاه درصد از ظرفیت سالن نمایش برای هنری که در دوران اوج خود نیز با مشکل جذب مخاطب روبرو بود اتفاقی است که باید دید گروه های نمایشی از یک سو و تماشاخانه ها از سوی دیگر چگونه با آن برخورد میکنند، فارغ از تماشاخانه های دولتی که بیشتر با حمایت اجرای خود را تنظیم می کنند، تماشاخانه های خصوصی برای گذران معاش خود به دریافت هزینه اجاره بهای روزانه نیازمند هستند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
پخش نسخه قاچاق گریبان گیر «بُهت» مهتاب کرامتی شد
- پدیده اکران آنلاین در سینماهای کشور شاید تا چهار ماه پیش پدیده ای نوظهور و بحث برانگیز محسوب میشد اما با تعطیلی طولانی مدت سینماها ورق برای این مدیوم از اکران برگشته و هم اکنون بسیاری از آثار سینمایی در چرخه اکران آنلاین قرار گرفته اند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
مشکل عمده اکران آنلاین طی چهار ماه گذشته قاچاق راحت و بدون مشکل این آثار در شبکه های ماهواره ای است، اتفاقی که داد کارگردانانی همچون عباس رافعی، سیروس الوند و سایر کارگردانان اکران کننده آثار در چرخه اکران آنلاین را در آورده است.
این روزها شبکه های ماهواره ای به راحتی نسخه های مختلفی از فیلم های اکران آنلاین را در دسترس مخاطبان گذاشته اند، اتفاقی که بدون شک نابودی و شکست پدیده اکران آنلاین را در پی خواهد داشت.
حال با وجود تمام این مشکلات فیلم سینمایی «بهت» ساخته عباس رافعی به عنوان دهمین فیلم چرخه اکران آنلاین وارد سینما شده است، فیلمی که متاسفانه بسیار زود نسخه قاچاقش در فضای مجازی به انتشار رسید تا شاید در گام های بعدی کارگردانان و تهیه کنندگان با احتیاط بیشتری وارد چرخه اکران آنلاین شوند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
کرامت «پیامبر اکرم(ص)» در معجزه «رد الشمس»
محمدعلی کمالینسب در گفتوگو با پیرامون معجزه «رد الشمس» گفت: یکی از وقایع مهم تاریخ صدر اسلام که از معجزات «رسول خدا(ص)» و از فضایل امیرالمؤمنین به شمار میآید، معجزه «رد الشمس» است، در صفحه ۲۴۲ کتاب المناقب پیرامون معجزه «رد الشمس» آمده است: روزی «پیامبراکرم(ص)» امام علی(ع) را در پی انجام کاری فرستادند، زمانی که ایشان بازگشتند، وقت نماز عصر بود «رسول خدا(ص)» که اطلاع نداشتند ایشان نماز عصر خود را نخوانده است سر خود را بر روی پای ایشان قرار دادند در همان هنگام وحی الهی نازل شد و «پیامبر اکرم(ص)» مشغول دریافت وحی شد.
این کارشناس علوم قرآنی در همین راستا ادامه داد: این امر تا زمانی که نزدیک بود خورشید غروب کند ادامه داشت زمانی که دریافت وحی به اتمام رسید «پیامبر اکرم(ص)» از «امیرالمومنین(ع)» پرسیدند که آیا نماز عصر خواندهاند؟ وقتی «علیبن ابیطالب (ع)» در پاسخ گفتند که به خاطر اینکه سر شما بر روی پای من بود و من نتوانستم شما را بیدار کنم «پیامبر اکرم(ص)» نیز از خداوند خواستند که آفتاب را برگرداند تا «امام علی(ع)» نماز عصر خود را بخواند. در این هنگام، خورشید بهاندازهای به عقب برگشت که وقت فضیلت نماز عصر شد و حضرت نماز خود را خواند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه مطالب و گفتوگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
کمالی نسب ابراز کرد: این فضیلت از سوی علمای متعددی در کتابهای روایی خویش به این موضوع اشاره کرده و آن را از جهت سندی تأیید کردهاند که به عنوان نمونه به برخی از آنها اشاره میکنیم: «ابو المؤید الموفق بن احمد أخطب خوارزم» در کتاب «محب الدین طبری»در کتاب الریاض النضره، جلد ۲و صحفه ۱۷۹، «شیخ احمد بن عبد الوهاب نویرى مصری» در کتاب نهایة الارب، جلد ۱۸ صفحه ۳۱۰ به آنها اشاره شده است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.