وضعيت نااميد كننده سرانه مطالعه در كشور/اكران آنلاين اين بار به تيغ و ترمه رسيد
- پنجمین روز از خرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به نظرات محمد فیلی پیرامون نقش اکران آنلاین در سینمای کشور اشاره کرد.
کار با «ابراهیم حاتمیکیا» ارزش سختی کشیدن را دارد
بازیگر سریال «مختارنامه» گفت: فیلم سینمایی خروج خوشبختانه بدعت تازه ای در سینمای بعد از انقلاب اسلامی ایران بنا نهاد، اکران آنلاین و پس از آن اکران سینما ماشین اتفاقات تازه ای بود که به خوبی توانست مخاطبان را با شیوه های تازه اکران آشنا کند.
محمد فیلی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون علایق خود نسبت به آثار سینمایی و حضورش در آنها گفت: برای شخص من کیفیت اثر، فیلمنامه و تجربه کارگردان اهمیت بالایی دارد، گاها کارگردان کم سابقه است اما به حدی ایده های نویی در کار دارد که حتی با وجود نبود تجربه حاضرم با وی کار کنم.
وی در همین راستا ادامه داد: من حاضرم برای نقش خوب و جاندار و همچنین ایدههای نو در سینما هر نوع سختی را در مقام بازیگر تجربه کنم، زیرا مخاطب امروز نیازمند این نوآوری در بازی، فیلمنامه، کارگردانی و کلیت اثر است، به عنوان مثال فیلم سینمایی خروج از آن دسته آثاری بود که تولیدش بینهایت سخت بود اما فیلمنامه و خود شخصی حاتمیکیا ارزش سختی کشیدن را داشت.
بازیگر فیلم سینمایی «خروج» با اشاره به سانحه خود در این فیلم سینمایی اضافه کرد: به عنوان مثال خطر به این معنا که در فیلم خروج من و جهانگیر الماسی تصادف خطرناکی را با دو تراکتور تجربه کردیم اما هر دو بلند شده و برای اثر جنگیدیم و ادامه دادیم زیرا محصول نهایی از هر چیزی برایمان مهمتر بود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«وِری وقت جنگه» روایتگر رشادت یک جانباز در دوران دفاع مقدس است
یک نویسنده گفت: اکبرکمالی در عین سن و سال کمی که دارد با پیوستن به صف رزمندگان دفاع مقدس از عهده انجام مسئولیتهای عظیمی بر میآید که امروز مطالعه آنها هر مخاطبی را شگفتزده میکند. هشت سال دفاع مقدس فراز و فرودهای بسیاری را بر زندگی این جانباز عزیز گذاشته است.
سید قاسم یاحسینی در گفتوگو با پیرامون کتاب مضمون و روایت «وری وقت جنگه» گفت: کتاب «وری وقت جنگه» خاطرات شفاهی جانباز اکبر کمالی است که در هشت سال دفاع مقدس همراه با همرزمانش دلیرانه از خاک کشور خود دفاع کرد.
وی در مورد مضمون و بخشهای ابتدای کتاب «وری وقت جنگه» ابراز کرد: کتاب «وِری وقت جنگه» روایتی از زندگی یک جانباز از دوران کودکی تا لحظههای سخت مبارزه بر علیه دشمن است. راوی از دوران کودکی و وضعیت فقر و نداری در روستا، کار و تلاش، سختیها و مشقّات رفتوآمد روزانه و مداوم از روستا به شهر جهت رفتن به مدرسه آغاز کرده و به عبارتی مشکلات مردم در دروان حکومت شاهنشاهی خصوصا در مناطق محروم را بیان کرده است، وی در روستای مهدآباد در نزدیکی شهرستان برازجان استان بوشهر به دنیا آمده و تا امروز نیز در همین منطقه سکونت دارد. وی از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی سخن گفته که در هر بخش ابتدای به آن کاملا پرداخته شده است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
وی به شیوه جانبازی اکبر کمالی اشاره و بیان کرد: اکبر کمالی در سال ۱۳۶۶ در جریان بمباران شیمیایی عراق در جبهههای جنوب شیمیایی و جانباز شد؛ به دلیل عارضه پوست و خون به انگلستان و آلمان اعزام شد و تحت چندین عمل جراحی قرار گرفت، به جرات میتوان گفت که او به تنهایی تاریخ شفاهی جنگ است که به رغم بیماری سرطان خون هنوز هم از حافظه خوبی برخوردار است و صحنههای جنگ را مانند یک رمان مهیّج و زنده روایت میکند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«تیغ و ترمه» ششمین نماینده اکران آنلاین سینمای ایران
فیلم سینمایی تیغ و ترمه به کارگردانی کیومرث پوراحمد و تهیهکنندگی علی قائممقامی دوشنبه شب ۵ خردادماه ساعت ۲۰ در فیلمیو و نماوا اکران آنلاین میشود.
فیلم سینمایی تیغ و ترمه به کارگردانی کیومرث پوراحمد و تهیهکنندگی علی قائممقامی دوشنبه شب ۵ خردادماه ساعت ۲۰ در فیلمیو و نماوا اکران آنلاین میشود.
فیلم سینمایی تیغ و ترمه سال گذشته برای اکران عمومی آماده شده بود که چند روز مانده به اکران، تهیهکننده و کارگردانش در اعتراض به شرایط ناعادلانه حاکم بر چرخه اکران عمومی فیلمها از نمایش آن انصراف دادند.
کیومرث پوراحمد از جمله کارگردان به نام و قدیمی سینمای ایران است که سال گذشته با فیلم تیغ و ترمه راهی جشنواره فیلم فجر شد اما با انتقاد شدید اهالی رسانه روبرو شد.
پوراحمد که به واسطه ساخت مجموعه سریالی "قصههای مجید" به کارگردانی محبوب و مردمی تبدیل شده بود آخرین با سه سال پیش با فیلم "کفش هایم کو" راهی جشنواره شده بود و انتظار نداشت که این برخورد با اثرش انجام پذیرد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
سرانه مطالعه در کشور ناامید کننده است/کتابخوانی نیازمند برنامه ریزی دقیق و مدون
نویسنده کتاب «تک آوران گردان یکم» گفت: با یک نگاه ریزبینانه میتوان گفت متاسفانه نمیتوانیم به نحوی مناسب برای اوقات فراغت برنامهریزی کنیم و عموماً این اوقات را به بطالت سر میکنیم، این معضلی بزرگ برای جامعه امروز کشور محسوب میشود.
سید قاسم یاحسینی در گفتوگو با پیرامون نحوه درست استفاده از اوقات فراغت افراد جامعه گفت: با یک نگاه ریزبینانه میتوان گفت متاسفانه نمیتوانیم به نحوی مناسب برای اوقات فراغت برنامهریزی کنیم و عموماً این اوقات را به بطالت سر میکنیم، این معضلی بزرگ برای جامعه امروز کشور محسوب میشود.
وی عدم استفاده مناسب از اوقات فراغت را نتیجه نداشتن علم برنامه ریزی دانست و تاکید کرد: متاسفانه به علت ناآگاهی در مورد چگونگی برنامهریزی برای اوقات فراغت نتوانستهایم یک برنامه مدون و درست را در پیش بگیریم، همین امر سبب شده تا وقت مرده زیادی در طول زندگی داشته باشیم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده اینجا کلیک کنید
یاحسینی در همین راستا ابراز کرد: ما میتوانیم به جای اینکه در مترو و اتوبوس کاری نکنیم یا در فضای مجازی باشیم، کتابهایی را با خود همراه داشته باشیم تا در این زمان از آن استفاده کرده و آنها را مطالعه کنیم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید
صدیقه کیانفر درگذشت
از اقوام نزديك بازيگر پيشكسوت گفت: صدیقه کیانفر بازيگر پيشكسوت سينما و تلويزيون صبح امروز دوشنبه پنجم خردادماه درگذشت.
نادره پابندی در گفت و گو با میزان پیرامون درگذشت صدیقه کیانفر گفت:صدیقه کیانفر، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون صبح امروز دوشنبه پنجم خردادماه در منزل شخصی خود درگذشت.
وی در همین راستا ادامه داد: صدیقه کیانفر به علت ایست قلبی در ساعت هفت صبح درگذشت.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
پابندى پيرامون زمان و محل تشييع اين بازيگر پيشكسوت خاطرنشان كرد: متاسفانه به دليل وجود بیماری کرونا و سلامتى دوستداران اين هنرمند مراسم برگزارى صديق كيانفر بدون حضور دوستان و همراهان وى برگزار خواهد شد.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/