نماینده ولیفقیه در کردستان: جریان مقاومت و قدس، ظرفیتهای بزرگی برای وحدت امت اسلامی است
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: جریان مقاومت میتواند منشاء وحدت باشد، زیرا همه در مورد آن اتفاق نظر دارند.
خبرگزاری میزان -
- بنابر اعلام تقریب، حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحمد حسینی، با اشاره به بهرهگیری مؤثر از فضای رسانهای داخلی و برونمرزی برای مقابله با جنگ نرم، شگردهای استعمار نو، پاسخگویی به شبهات، مقابله با شایعات و ارائه نقاط ضعف دشمن بیان کرد: رسانه ابزار بسیار خوبی است که هم دشمن و هم ما استفاده میکنیم و ما باید با برنامه ریزی برای نشر فرهنگ تقریب در جهان و در کشور، بیشترین استفاده را از آن ببریم؛ چرا که دشمن ابزارهای مختلف از جمله ماهواره ها، شبکه مجازی، اینترنت، فضاهای حقیقی و مکتوب، مجله و کتاب و... در اختیار دارد و اهداف خود را در دشمنی با مسلمانان دنبال میکند؛ لذا ما هم باید با تولیدات خوب و مفید رسانهای در مقابل ترفندهای دشمن ایستادگی کنیم.
نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان بیان کرد: یکی از مواردی که اسلام روی آن تاکید دارد، مقاومت در برابر دشمنان است؛ حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری فرمودند، مذاکره با دشمن در مسئله اشغال فلسطین نتیجهای ندارد و باید به سمت مشترکات رفت، لذا در این خصوص هر چه ما بیشتر روی مشترکات تاکید کنیم، اثر بیشتری دارد؛ مسلمانان بر سر محوریت آن یعنی قدس، اختلافی ندارند، زیرا قدس قبله اول مسلمانان بوده و مورد احترام شیعه وسنی است و دارای جایگاه مقدسی میباشد.
وی افزود: جریان مقاومت میتواند منشاء وحدت باشد، زیرا همه در مورد آن اتفاق نظر دارند، در گذشته مسلمانان احساس میکردند امکان مذاکره وجود دارد، اما اکنون متوجه شدهاند تنها راه مقابله با دشمن مقاومت است و لذا جریان مقاومت و قدس، ظرفیت بسیار بزرگی برای وحدت امت اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به تشکیل اتاق اندیشهورز متشکل از نخبگان تقریبی بیان کرد: هر عملی را فکر و اندیشه پیش میبرد، قرآن و پیامبر (ص) فرمودند: "شاورهم فی الامر" شما باید از افکار دیگران استفاده کنید؛ زمانی که انسان مشورت میکند در واقع از عقول دیگران استفاده میکنید و این نعمت الهی است. انسانهای اندیشه ورزی داریم که حرفهای نو و روشهای زیبایی دارند تا بتوانند در جهت وحدت امت اسلامی کمک کنند و ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی شاهرودی افزود: قبلا شاید ارتباط گرفتن با دیگران برای ما سختتر بود و یا اینکه هزینه داشت، اما اکنون ویدئو کنفرانسها و جلسات مشورتی برای جهان اسلام به راحتی قابل اجراء است تا بتوانیم از افکار خوبی که در جهان اسلام است، استفاده کنیم.
وی گفت: اتاقهای اندیشهورز زمینه ساز وحدت است، چرا که محصول فکرهای نو میباشد، البته به یک اتاق نباید اکتفاء کنیم؛ بلکه باید اتاقهایی را تأسیس کنیم که مانند حلقههای مختلف با زیرشاخههای گوناگون راهاندازی شود و تا با دیدگاههای مناسب به راهکارهای خوب و عالی برسیم.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به بهرهگیری از عقلانیت اسلامی و گسترش روحیه اعتدال با تأکید بر استفاده از ظرفیتهای فکری جوانان مسلمان در عصر حاضر افزود: عقلانیت و اعتدال میتوانند به همدیگر مرتبط باشد؛ یعنی اگر انسان اعتقاد به وجود خدا دارد، باید با عقلانیت و آیات قرآن ثابت کرد؛ عقل با شرع یا بالعکس منافاتی ندارد و در واقع مکمل هم هستند «کلما حکم به العقل حکم به الشرع»؛ تمام دستورات دینی ما مبانی عقلی، فکری و انسانی دارد و میتوانند مکمل هم باشند؛ بسیاری از مشکلات ما از احساس نشأت میگیرد، حال آنکه اگر با عقل در ارتباط باشد، قطعا دیگر کسی به دنبال آن افکار نمیرود؛ عقل پیشرفت وحدت را را دنبال میکند.
وی اظهار کرد: مسئله دیگر، بحث افراط و تفریطها است که همیشه مشکل ساز و برای جامعه اسلامی مضر بوده است، لذا باید در همان اتاقهای اندیشه ورز بحث و بررسی شود که اگر ما بتوانیم عقلانیت و اعتدال را حاکم کنیم، مشکلات حل میشود و در این زمینه بیشتر باید از ظرفیت جوانان استفاده کنیم، زیرا جوانان آینده را میسازند.
عضو مجلس خبرگان ضمن اشاره به برگزاری کنفرانسهای بینالمللی و منطقهای وحدت و تاثیر آن بر جریان وحدت امت اسلامی بیان کرد: شکی نیست که این گونه کنفرانسها میتواند تاثیر گذار باشد، اما در بحث وحدت و تقریب باید به صورت متنوع کار کنیم؛ کنفراسها، اجلاسهای منطقهای و کتابها و نشستهای مشورتی و ... هر کدام دارای نقش خاصی میباشند.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: ارتباط چهره به چهره در کنفرانسها خود ایجاد وحدت میکند و الان در شرایطی که از جهت اقتصادی و مسائل دیگر با آن مواجه هستیم، باید این نشستها را در فضای مجازی بیشتر کرده و به جای کفرانسهای بزرگ، صدها کنفرانس کوچک با ویدئو کنفرانس در شهرها و مناطق مختلف جهان برگزار کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی اظهار کرد: باید این مسئله را جا بیاندازیم که همه به همدیگر احترام بگذارند؛ مسئله احترام مربوط به همه مذاهب اسلامی و ادیان است نه فقط برای شیعه وسنی و در این زمینه اگه توصیهای لازم است باید توسط دستگاههایی مرتبط ابلاغ شود.
نماینده مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری ضمن اشاره به استفاده حداکثری از ظرفیتهای نهادهای همسوی داخلی و بینالمللی و تاثیر آن در جهت تحقق اهداف مجمع جهانی تقریب گفت: استفاده از این ظرفیت یک امر ضروری است، زیرا ما با دشمنانی روبرو هستیم که همه گونه امکاناتی دارند؛ پس ما هم باید از امکانات خود در جهت هم افزایی به درستی استفاده کنیم تا موفق شویم؛ مجمع تقریب به تنهایی قادر نیست این کارها را انجام دهد و نهادهایی، چون صدا و سیما، دانشگاه ها، روزنامهها و مجموعههای تاثیرگذار دیگر هم باید در این زمینه با مجمع همکاری کنند.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی درباره رویارویی علمی با جریانهای تکفیری و افراطی سنی و شیعی و تبیین خاستگاه استکباری آنها گفت: هدف استکبار تفرقه است و از این عمل خود سود میبرند، اتحاد ما مانع بزرگی برای آنها است؛ لذا ما باید اتحاد و اتفاق نظر بین خود را بیشتر کنیم تا اهداف دشمن را که مشخص و دقیق شناسایی کردهایم، به ناکامی بکشانیم؛ مسائل تفرقه انداز را باید به مسلمانان شناساند؛ اگر جهان اسلام متوجه شود که استکبار جهانی دشمن آنها است و این مسئله بین امت اسلامی جا بیافتد، وحدت ایجاد میشود و همه علیه یک دشمن واحد اقدام میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *