استقبال مردمی از سریال «زیر خاکی»/پنجمین ساخته احمد امینی در آستانه اکران آنلاین
- مهدی محمدپور در گفتوگو با پیرامون فضیلت دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان گفت: تمامیه ادعیهای که از زبان «ائمه معصومین (ع)» بیان شدهاند ارزشمند و پر محتوا هستند، همچنین دعاهایی در مورد روزهای ماه مبارک رمضان بیان شده که در عین کوتاهی بسیار پر مضمون و نکاتی ارزشمند را برای مومنان در بر دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: در دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان آمده است: «اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وکَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ بِعَوْنِکَ یا غیاثَ المُسْتغیثین، خدایا دوست گردان بمن در این روز نیکى را و نـاپسند بدار در این روز فسق و نافرمانى را و حرام کن بر من در آن خشم و سوزندگى را به یاریت اى دادرس داد خواهان»، بندگان با اولین کلمه در دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان یعنی «اللهمّ» اقرار میکنند که توجه آنان به پرودگار است و غیر از او هیچ کس را نمیپرستند و از کسی غیر از او یاری طلب نمیکنند.
این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به فراز اول دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان بیان کرد: در فراز ابتدایی دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان به توحید و منشاء خیر که همان پروردگار است اشاره شده و در فراز دوم این دعا از پروردگار تقاضا میشود طعم حلاوت نیکو کاری را به بنده بچشاند و آن عمل را در نظر بنده محبوب کند تا به این وسیله زمینه عمل خیر و نیکو در بنده فراهم شود.
محمدپور پیرامون ارزش و اهمیت عمل نیکو ابراز کرد: اقدام به عمل نیکو کردن گزینهای مهم و با فضیلت است، «پیامبر اکرم (ص)» پیرامون نیکی به دیگران میفرمایند: مردم همه در حال خسران و زیان هستند مگر گروهی که ایمان بیاورند و عمل نیکو و صالح انجام دهند، تنها همین گروه هستند که اقدام به عمل صالح میکنند و بقیه در خسرانند لذا در این دعا از خدا میخواهیم که ما را از زیان کاران قرار ندهد.
وی به فراز سوم دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان اشاره و بیان کرد: در فراز سوم این دعا، بنده از خدا میخواهد کار نیک را برایش محبوب و ارزشمند قرار دهد و او را به انجام کار نیک متمایل و موفق بدارد، زیرا کار نیک زیاد است، ولی عموما افراد خود را موظف به انجام آن نمیدادند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
نادر فلاح در گفتوگو با ، پیرامون موفقیت سریال تلویزیونی «زیر خاکی» در ایام ماه مبارک رمضان گفت: از نظر من دلیل اول جذابیت سریال زیر خاکی برای مخاطبان تلویزیونی داستان به شدت جذاب و گیرایی است که مخاطب را هر قسمت با خود به پیش میبرد.
وی در همین راستا ادامه داد: دیگر دلیل بزرگ موفقیت بالای «زیر خاکی» گروه بازیگران اثر است، پژمان جمشیدی نقش بسیار متفاوتی را ایفا کرده و در میان مردم هم محبوبیت فراوانی دارد، از طرفی بازی «ژاله صامتی» نیز در این سریال بسیار حساب شده و اصولی است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین گفتوگوی فلاح درباره بازیگری سینما اینجا کلیک کنید
بازیگر سریال «زیر خاکی» با اشاره به روند خوب تولید این سریال اذعان کرد: جلیل سامان کارگردان بسیار منضبط، خوب و مسلطی است و بدون شک یکی از دلایلی که سریال منسجم و درست ساخته شده شخص کارگردان اثر است. به نظر من کیفیت فنی، تصاویر، قصه و فیلمنامه عوامل دیده شدن سریال «زیر خاکی» هستند.
وی فیلمنامه سریال «زیر خاکی» را نقطه قوت اثر خواند و اضافه کرد: زیر خاکی برخلاف بسیاری از آثار فیلمنامه درستی دارد، این فیلمنامه براساس قصه نوشته شده است، در بسیاری از آثار ما شاهد آن هستیم که در هر قسمت تنها یک موقعیت وجود دارد و کل اثر پیرامون آن موقعیت پیش میرود اما در زیرخاکی مخاطب از همان ابتدا داستانی جذاب را دنبال میکند که تمامی موقعیتها در کنار آن پیش میآید.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
زهرا قمی در گفتوگو با پیرامون مضمون کتاب «او عموی من است» گفت: کتاب «او عموی من است» پیرامون زندگی شهید علی قمی کُردی است، وی قائممقام تیپ ویژه شهدا بود که توسط تک تیراندازهای دشمن در منطقه غرب و در ماه مبارک رمضان به شهادت رسید.
وی پیرامون دلیل نگارش کتاب «او عموی من است» بیان کرد: شاید ابتداییترین دلیل نگارش کتاب «او عموی من است» رابطه خانوادگی من با شهید علی قمی باشد وی عموی من بود. دلیل دیگر کلاسهای نویسندگی بود که در پایان باید به تولید یک کتاب میپرداختیم و من از میان شهدایی که در منطقه قرچک قرار داشتند دست به انتخاب زدم و عموی خودم را انتخاب کردم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه آخرین کتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
قمی پیرامون چگونگی ویرایش کتاب «او عموی من است» ابراز کرد: من به همراه همسرم نوشتن کتابم را شروع کردیم، بخشی که مربوط به دوران کودکی شهید بود بر عهده همسرم قرار گرفت و بقیه بخشها نیز بر عهده من گذاشته شد.
این نویسنده پیرامون مهمترین دلایل خود در نوشتن کتابی با موضوع زندگی شهید علی قُمی اظهار کرد: «سردار شهید علی قُمی» معاون شهید محمود کاوه در لشکر ویژه شهدا بود که در سال ۶۳ به شهادت رسید، کتاب «او عموی من است» از مجموعه کُتُب «قصه فرماندهان دیار ۱۵ خرداد» است و شهید علی قمی از شهدای دوران دفاع مقدس و از معدود سرداران جبهه غرب است به همین خاطر قصه زندگی شهید قمی، داستان متفاوتی دارد و باعث شد تا من کتاب «او عموی من است» را نوشتم و حقایق زندگی یکی از سرداران بزرگ هشت سال دفاع مقدس را به رشته تحریر در آوردم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
تعویق در اکران «محافظ همسر هیتمن» به دلیل شیوع کرونا
- تاریخ دقیق اکران فیلم سینمایی «محافظ همسر هیتمن» به کارگردانی پاتریک هیوز مشخص شد، این فیلم بعد از شیوع کرونا دچار تعویق در اکران شد و حال در آخرین خبر از سوی سازندگان در تاریخ بیستم ماه آگوست سال ۲۰۲۱ اکران بین المللی خود در سینماهای جهان را آغاز خواهد کرد.
«محافظ همسر هیتمن» یک فیلم سینمایی اکشن کمدی آمریکایی که توسط پاتریک هیوز کارگردانی شده و توسط براندون و فیلیپ مورفی نوشته شدهاست. این اثر دنبالهای بر فیلم محافظ مزدور محصول سال ۲۰۱۷ است.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید
ستارههای فیلم رایان رینولدز، ساموئل ال. جکسون، سلما هایک، فرانک گریلو، ریچاردای گرانت، تام هاپر، آنتونیو باندراس و مورگان فریمن هستند.
داستان نسخه اول این فیلم راجع به بهترین محافظ دنیا با بازی رینولدز است که آخرین مشتری او یک مزدور اجارهای با بازی ساموئل جکسون بوده و قرار است در دادگاه بین المللی علیه یک دیکتاتور و قاتل با بازی گری الدمن شهادت دهد، وظیفه رینولدز محافظت از او برای رسیدن به دادگاه است. آنها باید اختلافات را کنار بگذارند و باهم همکاری کنند تا در زمان تعیین شده به دادگاه برسند.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
استقبال از طرح «فیلم تئاتر» بسیار خوب بوده است
محمد عمروآبادی در گفتوگو با ، پیرامون آغاز طرح به نمایش گذاشتن آثار نمایشی به صورت فیلم تئاتر در ایام قرنطینه کرونایی گفت: پدیده فیلم تئاتر اتفاقی تازه برای ما نیست، ما در سال ۸۷ خدمات ویژهای را برای سایت تئاترشهر به صورت داوطلبانه و رایگان در نظر گرفته بودیم، یکی از ایدههای اصلی ما نسبت به این اتفاق آن بود که افرادی که خارج از تهران هستند بتوانند به راحتی از اجراهای فاخر سالن اصلی مجموعه تئاترشهر بهرهمند شوند.
وی در همین راستا ادامه داد: ایده اجرای زنده تئاتر و فیلم تئاتر از همان زمان و در تئاترشهر شکل گرفت، منتها در آن زمان با برخی از برخوردهای سلیقهای و گاها تنگ نظریها این ایده عملی نشد و متاسفانه به سرانجام نرسید.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید
موسس سایت تیوال با تاکید بر اهداف بلند مدت این سایت برای به نمایش درآوردن آثار نمایشی به صورت آنلاین اظهار کرد: در ابتدا به امر ما در نظر داشتیم که فیلم آثار نمایشی را بسیار با کیفیت و با ضبط و تدوین حرفهای در اختیار مخاطبان قرار دهیم، این اتفاق به غیر از اجرای آنلاین و زنده آثار نمایشی بود.
وی در همین رابطه تاکید کرد: تمامی این ایدهها از اکران آنلاین گرفته تا پخش فیلم تئاتر و پخش آثار با کیفیت بالای اینترنتی در کنار یکدیگر جمع شدند تا در نهایت بتوانیم از تمامی آنها طی گامهایی موازی در نسخه سوم سایت تیوال رونمایی کنیم، اتفاقی که خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی هم روبرو شده است.
عمروآبادی با اشاره به تاثیر شیوع کرونا بر فرآیند موفقیت فیلم تئاتر در کشور اظهار کرد: تعطیلی چند ماهه تئاتر از همان روزهای اول باعث شد تا ما با تمام انرژی برای رسیدن به اهداف فوق تلاش کنیم، در این راستا همواره سه محور اصلی و جدید را پیگیری کردیم، قابلیت فروش و تماشای فیلم تئاتر، قابلیت برگزاری نشستهای آنلاین و امکان تماشای تئاتر به صورت زنده محورهای اصلی بودند که ما تصمیم به برآورده کردن آنها طی ماههای گذشته داشتیم و خوشبختانه به تمامی آنها دست پیدا کردیم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
«کشتارگاه» سومین فیلم چرخه اکران آنلاین در سینمای ایران
- در حالی که تمامی سینماهای جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا در تعطیلی به سر میبرند، بیشتر وقت مردم در خانه و به تماشای آثار تلویزیونی میگذرد، در این بین، اما شبکههای پخش اینترنتی آثار سینمایی و سریالی بهترین دوران خود را سپری میکنند.
پیش از این شبکههای پخش اینترنتی در کشور به پخش آثار روز سینمای جهان و همچنین سریالهای داخلی و خارجی میپرداختند، از سویی بعد از چند ماه از پایان اکران آثار سینمایی این شبکهها محلی برای باز پخش اثر برای جامعه بود، اما بعد از شیوع کرونا همه چیز در قبال شبکههای اینترنتی تغییر کرد.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید
این تغییر بزرگ از زمانی آغاز شد که ابراهیم حاتمیکیا در تصمیمی جسورانه فیلم سینمایی خروج را پیش از اکران سراسری در سینماهای کشور آماده پخش اینترنتی یا به نام مرسوم «اکران آنلاین» کرد، این نوع از اکران با ترس از قاچاق فیلم در ابتدا مورد نقد برخی قرار گرفت، اما پس از استقبال بسیار خوب از سوی مخاطبان فیلمسازان دیگر نیز به دنبال اکران آنلاین آثارشان افتادند.
پس از موفقیت فیلم سینمایی خروج در چرخه اکران آنلاین، نوبت به فیلم سینمایی «طلا» ساخته پرویز شهبازی رسید تا شانس خود در این عرصه را امتحان کند، این فیلم نیز با استقبال خوبی روبرو شد تا در نهایت اکران آنلاین به یکی از اتفاقات مثبت سینمای ایران مبدل شود.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.