افزایش بی سابقه بیکاری در آمریکا؛ هزاران نفر برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردند
- ویروس کرونا، آمریکا را بیش از هر کشور دیگری درگیر کرده به گونهای که اکنون این کشور یک سوم از مبتلایان به کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است.
مقامهای آمریکا برای مقابله با شیوع این ویروس و مهار آن، دست به تدابیر محدود کنندهای زدند که از جمله این تدابیر «ماندن در خانه» و «تعطیلی مشاغل» بود.
اگرچه ویروس کرونا در تمامی ۵۰ ایالت آمریکا گسترش یافته، اما برخی ایالتها مانند نیویورک به شدت درگیر این ویروس شده اند؛ در حال حاضر شمار قربانیان کرونا در این ایالت به بیش از ۱۸ هزار نفر رسیده است.
تعطیلی مشاغل در آمریکا، اقتصاد این کشور را با بحران بی سابقهای مواجه کرده و نرخ بیکاری در این کشور به طور فزایندهای در حال افزایش است.
ایالت نیویورک بیشترین تاثیر را از این موضوع پذرفته و علاوه بر بحران در بیمارستانها و بخشهای دیگر، کارگران این ایالت به طور گستردهای شغل خود را از دست دادهاند.
پایگاه شبکه «سی ان ان»، در گزارشی به این موضوع پرداخته و افزایش نرخ بیکاری را در میان گروههای مختلف نژادی در این ایالت مورد بررسی قرار داده است.
این گزارش میگوید «مشاغل بسیاری در سراسر نیویورک، پس از شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند و کاگران آسیایی، آمریکایی به طرز وحشتناکی برای دریافت مزایای بیکاری ثبت نام کردهاند.»
بر اساس گزارش «سی ان ان»، حدود ۱۴۷ هزار کارگر آسیایی، آمریکایی تنها در طول ۴ هفته در نیویورک برای دریافت مزایای بیکاری ثبت نام کردهاند؛ این رقم برای مدت مشابه سال گذشته ۲ هزار و ۱۰۰ مورد بوده که اکنون با افزایشی ۶ هزار و ۹۰۰ درصدی همراه است.
گزارشها نشان میدهند که ثبت نام برای دریافت مزایای بیکاری در میان دیگر گروههای نژادی نیز در نیویورک روند افزایشی داشته، اما این آمار کمتر از کارگران آسیایی، آمریکایی بوده است.
ثبت نام کارگران سفید پوست در نیویورک برای دریافت مزایای بیکاری، ۱۸۴۰ درصد، کارگران سیاه پوست ۱۲۶۰ درصد و کارگران هیسپان و لاتین نیز ۲۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
ثبت نام برای درخواست مزایای بیکاری در سراسر آمریکا طی هفتههای اخیر افزایش شدیدی داشته به گونهای که در حال حاضر حدود ۳۰ میلیون نفر، معادل ۱۹ درصد از کارگران این کشور برای دریافت مزایای بیکاری ثبت نام کردهاند.
در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۱۳۱ هزار نفر در سراسر آمریکا به ویروس کرونا مبتلا هستند و بیش از ۶۵ هزار نفر دیگر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.