آمریکای کرونا زده؛ از افزایش خوردن مواد ضدعفونی کننده تا کمبود تجهیزات در بیمارستانها
- هفته گذشته «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا، پیشنهاد جنجالی تزریق مواد ضد عفونی کننده برای درمان ویروس «کرونا» را مطرح کرد.
این پیشنهاد با واکنشهایی در داخل آمریکا و خارج از این کشور همراه بود و پیامدهایی را در این کشور به همراه داشته است.
از زمانی که ترامپ این پیشنهاد را مطرح کرده تاکنون مراکز فوریتهای پزشکی از افزایش تماسها مبنی بر مسمومیت بر اثر استفاده از مواد ضد عفونی کننده خبر میدهند.
اکنون سازمان غدا و داروی آمریکا خواستار اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از خوردن مواد ضدعفونی کننده از سوی مردم این کشور شده است.
به گزارش رویترز، سازمان غذا و داروی آمریکا از تولید کنندگان مواد ضد عفونی کننده خواسته تا اقدام به افزودن الکل صنعتی به مواد ضدعفونی، کنند تا با بد طعم کردن آن مردم و به ویژه کودکان را از خوردن آنها منصرف کند.
این تصمیم پس از اظهارات ترامپ اتخاذ شده است، تصمیمی که افزایش نگرانیها درباره مسمومیت افراد بر اثر استفاده از درمانهای اثبات نشده را در پی داشته است.
«استفن هن»، کمیسیونر سازمان غذا و داروی آمریکا، میگوید «درمان کرونا با استفاده از مواد ضد عفونی کننده اثبات نشده است و این مواد نیز مانند بسیاری از محصولات برای خوردن، استنشاق و تزریق ساخته نشده اند.»
این سازمان آمریکایی میگوید «افزودن الکل صنعتی به این مواد ضد عفونی کننده دست موجب میشود که طعم تلخی در آنها ایجاد شود و آنها را کمتر جذاب کند.»
بر اساس آماری که از سوی «نظام ملی اطلاعات سموم» آمریکا منتشر شده، مسمومیت بر اثر مواد ضد عفونی کننده در این کشور طی ماه مارس در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۷۹ درصد افزایش داشته است که بسیاری از این موارد مربوط به کودکان است.
این در حالی است که شیوع ویروس کرونا در ایالتهای آمریکا همچنان روندی صعودی دارد و در برخی از ایالتها شمار بالای مرگ و میر و ابتلا به این ویروس گزارش میشود.
ایالت نیویورک بیشترین میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده است.
در حال حاضر ۲۹۲ هزار و ۲۷ نفر در این ایالت به ویروس کرونا مبتلا هستند که از این تعداد ۱۷ هزار و ۳۰۳ نفر جان خود را از دست داده اند.
در ایالتهایی که شمار بالایی از ابتلا به ویروس کرونا گزارش میشود کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستانها همچنان ادامه دارد.
ایالت نیوجرسی پس از نیویورک جایگاه دوم را به خود اختصاص داده و ۱۱۱ هزار و ۱۸۸ نفر در این ایالت به ویروس کرونا مبتلا شده اند؛ از این تعداد ۶ هزار و ۴۴ نفر جان خود را از دست داده اند.
ماساچوست، ایلینوی و کالیفرنیا نیز از نظر شمار مبتلایان و قربانیان در جایگاههای بعدی قرار دارند.
در حال حاضر آمریکا بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است؛ یک میلیون و ۱۰ هزار و ۵۰۷ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۵۶ هزار و ۸۰۳ نفر جان خود را از دست داده اند.