۲ اردیبهشت؛ سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سپاه پاسداران اگر چه هویتی نظامی دارد، اما نظامیگری در واقع یک بُعد از ابعاد هویت مقدس این نهاد مکتبی - مردمی است و طبق اصل ۱۵۰ قانون اساسی سپاه پاسداران وظیفه نگهبانی از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن را در همه شرایط دارد.
خبرگزاری میزان -
- از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ بنا به فرمان حضرت امام خمینی(ره) عدهای از جوانان انقلابی و پیروان راستین حضرت امام(ره) نهاد مقدس سپاه پاسداران را پایه ریزی کردند.
حضرت امام خمینی (ره) در دوم اردیبهشت ۱۳۵۸ طی فرمان به شورای انقلاب اسلامی رسماً تأسیس این نهاد مقدس را اعلام کردند.
سپاه در دوران تشکیل، صرفا نیروی شهری به حساب میآمد که با توجه به شرایط خاص انقلابی در جامعه و پراکندگی قوای انتظامی، مأموریت حفظ نظم عمومی را عهده دار شده بود و در مقابل ضد انقلاب و منافقان به مبارزه میپرداخت.
با اوج گیری دسیسههای دشمنان و گروهکهای ضد انقلاب در نقاطی، چون کردستان، خوزستان و گنبد، سپاه پاسداران، برای مقابله با آنها بسیج شد و خصوصاً در کردستان هنگامی که شورشهای مسلحانه در نقاط کوهستانی کُردنشین متمرکز شد، سپاه به طور جدی مقابل اشرار و ضد انقلاب صف آرایی کرد.
با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، سپاه پاسداران بزرگترین افتخار خود را رقم زد و با وجود همه موانع در کنار ارتش و ... به مبارزه علیه رژیم بعثی پرداخت.
پس از جنگ تحمیلی نیز سپاه علاوه بر فعالیتهای رزمی و دفاعی و آموزشی در عرصههای مختلف سازندگی از جمله سد سازی، راهسازی، پروژههای کشاورزی، تولید قطعات صنعتی و ... حضور فعال دارد.
سپاه پاسداران اگر چه هویتی نظامی دارد، اما نظامیگری در واقع یک بُعد از ابعاد هویت مقدس این نهاد مکتبی - مردمی است و طبق اصل ۱۵۰ قانون اساسی سپاه پاسداران وظیفه نگهبانی از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن را در همه شرایط دارد و در ابعاد مختلف معنوی، نظامی و علمی و ... در خدمت نظام اسلامی است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *