کرونا در آمریکا؛ شکایت پرستاران نیویورک از کمبود تجهیزات و هشدارها درباره موج دوم شیوع
کمبود تجهیزات محافظتی از یک سو و اشباع بیمارستان ها و سردخانه ها از اجساد کرونایی روز به روز وضعیت به وجود آمده در این کشور را تشدید میکند.
بحران کرونا باعث شده تا در بسیاری از ایالت های آمریکا وضعیت اضطراری اعلام شده و در نیویورک که کانون شیوع این ویروس است، این بحران با افزایش چشمگیر شمار قربانیان روز به روز تشدید می شود.
به گزارش پایگاه نیویورک پست، گروهی از پرستاران در نیویورک از وزارت بهداشت آمریکا و چندین بیمارستان به دلیل نبود تجهیزات محافظتی شکایت کردند.
روز دوشنبه بزرگ ترین اتحادیه پرستاران نیویورک از وزارت بهداشت و ۲ بیمارستان آمریکا به دلیل عدم محافظت از سلامتی و ایمنی آنان در زمان شیوع ویروس کرونا شکایت کردند.
این دادخواست که از سوی بزرگ ترین اتحادیه پرستاران نیویورک ارائه شده است در واقع انگشت اتهام را به سوی عدم موفقیت فرماندار نیویورک و ۲ بیمارستان دیگر که نتوانستند تجهیزات محافظتی کافی مانند ماسک و لباس را در اختیار پرستاران قرار دهند، برده است.
مدیر اجرایی بیمارستان های نیویورک گفته است که بیش از ۷۰ درصد از پرستاران گزارش داده اند که در معرض ویروس «کرونا» قرار گرفته و از بسیاری از آنان هنوز تست تشخیص کرونا گرفته نشده است.
بزرگ ترین اتحادیه پرستاران نیویورک در این دادخواست موضوعاتی از جمله در اختیار نگذاشتن لباس های محافظتی مناسب برای پرستاران، عدم آموزش صحیح پرستاران در واحدهای بیمارستان، ایجاد نشدن شرایط مناسب کاری برای مشاغل پرخطر از جمله پرستاران را مطرح کردند.
این جدیدترین مورد شکایت پرستاران در بحران کرونا در آمریکا است که مدیران اجرایی و بیمارستان ها نتوانستند به درستی از کارمندان خود محافظت کنند.
به گزارش گاردین، اعتراضها به ادامه قرنطینه در برخی از ایالت های آمریکا که با تحریک دونالد ترامپ آغاز شد، همچنان ادامه دارد.
متخصصان بیماریهای اپیدمی در آمریکا هشدار دادند «چنین اعتراضهایی می تواند سبب تشدید اپیدمی کرونا شود.»
این اعتراض ها که تاکنون در «کلرادو»، «پنسیلوانیا»، «تگزاس»، «اوهایو»، «کالیفرنیا»، «مینه سوتا» و «واشنگتن» برگزار شد، سبب شد کارکنان بخش کادر درمان و پزشکی آمریکا به برگزاری چنین تجمعاتی اعتراض کرده و در مورد افزایش شمار مبتلایان و تشدید بحران شیوع به دلیل برگزاری این اعتراض ها و تجمع ها هشدار بدهند.
یک متخصص بیماریهای اپیدمی در آمریکا میگوید «من یک اپیدمی جدید را پیش بینی میکنم که تا ۲ تا ۴ هفته آینده به وقوع میپیوندد.»
گزارشهای متعددی از نقش کابینه ترامپ در برنامه ریزی و تامین مالی اعتراضها به قرنطینه و درخواست از سرگیری فعالیت های اقتصادی افشا شده است.
این اعتراضها در آمریکا در حالی به تحریک ترامپ و «فاکس نیوز»، رسانه راستگرای حامی جمهوریخواهان برای نمایش جنگ میان دولت فدرال و ایالت ها بر سر پایان محدودیت های ناشی از کرونا آغاز شد که تاکنون ۷۹۲۰۱۳ آمریکایی به کرونا مبتلا شده و ۴۲۵۱۷ نفر نیز جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده اند.