دانشمند هندی: ۸۰ درصد از مبتلایان به کرونا دارای هیچ علایمی نیستند
به گزارش به نقل از رسانههای هند، رامان گانگاخدکار یک دانشمند ارشد در شورای تحقیقات پزشکی هند گفت: ۸۰ درصد از موارد دارای هیچ علایمی نیستند. بزرگترین نگرانی ما شناسایی افراد مبتلا میباشد. هیچ راه حلی جز شناسایی افرادی که با مبتلایان تماس داشتهاند نیست.
هند اعلام کرده است که هنوز تعداد زیادی از افراد مبتلا به کرونا در این کشور هستند که به دلیل نداشتن علایم این بیماری شناسایی نشدهاند.
بر اساس آمار وزارت بهداشت هند بیش از ۱۷ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۵۴۳ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
وزارت بهداشت هند همچنین اعلام کرده است که هر هفت و نیم روز آمار کرونا در این کشور دو برابر خواهد شد و احتمالا در اواسط ماه آینده این آمار به بالاترین حد خود خواهد رسید.
رامان گانگاخدکار افزود: تعداد موارد ابتلا به کرونا در هند بالا نخواهد بود. ما در هفته دوم ماه آینده (مه) خواهیم توانست برآورد بهتری داشته باشیم.
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.
مقامات در پایتخت اقتصادی هند تصمیم دارند داروی تایید نشده اما بسیار تبلیغ شده "هیدروکسی کلورکین" را که در درمان بیماری مالاریا کاربرد دارد، بر روی زاغه نشینان در یکی از شلوغترین منطقه مسکونی آسیا آزمایش کنند.
سورش کاکانی یک مقام در شهرداری مومبای گفت: مقامات شهری در حال شناسایی یک گروه برای دریافت داروی ضد مالاریا هستند.
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا با وجود عملکرد ضعیف این دارو در گذشته و داشتن اثرات جانبی اثبات شده، هیدروکسی کلورکین را "بسیار مهم" در درمان کرونا توصیف کرده است.
کاکانی افزود: این فرصتی است که ما میتوانیم از آن برای درمان احتمالی کرونا استفاده کنیم. ما با دقت به اثرات جانبی این دارو توجه خواهیم کرد.
دو منطقه زاغه نشین شهر مومبای "داراوی و وورلی" تحت تاثیر کرونا قرار گرفتهاند و مقامات هندی قصد دارند داروی "هیدروکسی کلورکین" را در این دو منطقه آزمایش کنند. هنوز هیچ یافته علمی مبنی بر موثر بودن این دارو در درمان افراد مبتلا به کرونا به دست نیامده است.
وزارت بهداشت هند تجویز "هیدروکسی کلروکین ۴۰۰ میلی گرم" برای یک روز و "هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ گرم" برای ۲ روز به همراه مصرف پنج روزه داروی "ازیترو مایسین ۵۰۰ میلی گرم" را برای بیماران کرونایی که حال آنها بسیار وخیم است، توصیه کرده است.
هند بزرگترین تولید کننده داروی ضد مالاریا در جهان است.
ایرنا