آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا ششم فروردین
به گزارش گروه جامعه ، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا ششم فروردین را اعلام کرد.
وی ادامه داد: از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافتههای قطعی آزمایشگاهی، ۲۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷۰۱۷ نفر رسید.
جهانپور تصریح کرد: خوشبختانه تا کنون ۹۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور، بهبود یافته و ترخیص شدهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: با جان باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲۰۷۷ نفر رسید.
وی ادامه داد: تا کنون بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار از نظر ابتلا به کووید ۱۹ در کشور غربالگری شده اند و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا با قدرت در کشور در حال اجرا است و الگوی موفقی برای سایر کشورها به حساب میآید.
جهانپور تصریح کرد: مردم حتما برای حفظ سلامتی خود، خانواده و اطرافیان شان به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند.
وی در ارتباطی ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی با بیان اینکه امروز در هماهنگی و تعامل حداکثری با ستاد کل نیروهای مسلح هستیم، گفت: نظام و ساختار شبکهای ارائه خدمات درمانی در کشور ما امروز بیش از هر زمان دیگری خود را نشان میدهد که قاعدتا همراهی نیروهای مسلح که بالاترین سطح آمادگی را دارند و در کنار سازمانهایی همچون هلالاحمر و ... توان عملیاتی ما را افزایش میدهد.
جهانپور با بیان اینکه نیروهای ارتش، سپاه، ناجا، بسیج در حوزه گندزدایی و ضدعفونی کردن و همچنین غربالگری به ما کمک میکند، گفت: از امروز که طرح فاصلهگذاری اجتماعی به تصویب رسیده و به زودی اجرایی میشود، این تعاملات افزایش مییابد.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: امروز نیروهای نظامی، انتظامی و هلالاحمر در کنار نظام سلامت هستند و به همین دلیل است که سردرگمی و بهمریختگیهایی که در اغلب کشورهای دیگر دیده میشود، در ایران نیست و امیدواریم این همکاری بتواند به عنوان یک تجربه مثبت و ارزشمند مورد توجه و انتقال قرار گیرد.
وی درخصوص ورود محمولههای کمک به ایران و انتشار برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر اینکه این کمکها به دست افراد نمیرسد، گفت: چین محموله کمکهای ارسالی قابل توجهی داشته است که در حوزه اقلام حفاظتی، بهداشتی و پزشکی بوده که البته کشورهای دیگر در حوزه خلیج فارس، کشورهای همسایه، اروپای جنوبی، مرکزی و غربی نیز مشارکت داشتند که صرفنظر از بهای مالی آن، این اقدام در شرایط فعلی بسیار ارزشمند است.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: هرچند ما نیز از این سو حساسیت ویژهای در توزیع اقلام بهداشتی اهدایی داریم؛ بهگونهای که وزیر بهداشت یک کمیته چهار نفره تشکیل داده که صرفاً نظارت بر محمولههای ارسالی را برعهده دارند. فارغ از انتشار خبرهای مغرضانه در فضای مجازی ما در وزارت بهداشت این اقلام را به خوبی توزیع کرده و حتی لیستی از نحوه توزیع این اقلام اهدایی به کشور مبدأ و ارسالکننده، ارسال میکنیم و قبل از اینکه برخیها بخواهند پشت شایعات برای مردم ما دلسوزی کنند، ما مراقبت میکنیم و امکان توزیع نابجا فراهم نیست و این چنین اخبار صددرصد کذب است.
وی در ادامه صحبتهایش با بیان اینکه بیماریابی کرونا هدفمندتر شده و به جای آنکه منتظر باشیم بیمار به ما مراجعه کند، ما در خانه او را شناسایی میکنیم، گفت: البته نیاز به کیتهای تشخیص بیشتری داریم. در این رابطه تعدادی از شرکتهای دانشبنیان موفق به ساخت این کیتها شدند که پس از اخذ مجوز از انستیتوپاستور و اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، به زودی وارد مرحله تولید انبوه خواهند شد و قیمت آن نیز کاهش خواهد یافت.
سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره آمار شهادت کادر بهداشت و درمان اعم از پزشک و پرستار و ... در مقابله با شیوع کرونا گفت: از عزیزترین پزشکان و پرستاران و همکاران پاراکلینیکی ما در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند که متاسفانه تاکنون ۴۳ نفر در این سنگر به شهادت رسیدهاند.
وی تصریح کرد: امروز نظام سلامت داغدار این افراد است چراکه ما از برکت وجود این افراد محروم شدهایم. البته این آمار در مقایسه با آمار سایر کشورها پایینتر است.