جلوگیری از فعالیت موسسات غیر مجاز تا سه ماه آینده
خبرگزاری میزان: رضا مسعودیفر با بیان اینکه نرخ رشد جرم در استان نسبت به سالهای گذشته متوقف شده است، اظهارکرد: برخی جرایم مانند سرقت در این استان با کاهش روبرو بوده است.
خبرگزاری میزان -
«رضا مسعودی فر» در گفتوگو با خبرنگار حقوقی و قضایی میزان با بیان اینکه موضوع موسسات اعتباری و مالی غیرمجاز استان در دستور کار شورای پیشگیری قرار گرفته است، گفت: تعداد 9 موسسه غیر مجاز در استان داریم که سه ماه به آنها فرصت داده شده تا مجوزهای لازم را از بانک مرکزی اخذ کنند که در غیر این صورت با ادامه فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.
وی افزود: همچنین به بانکها و موسسات مالی و اعتباری مجاز نسبت به تکمیل سیستم ایمنی و امنیتی، از جمله نصب و اصلاح دوربینهای مداربسته و حفاظت فیزیکی اخطارهای لازم داده شده و به آنها سه مهلت داده شده است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه نرخ رشد جرم در استان نسبت به سالهای گذشته متوقف شده است، اظهارکرد: برخی جرایم در استان مانند سرقت با کاهش روبرو بوده؛ اما در مجموع در سه ماهه اول امسال 5.6 درصد افزایش داشتهایم که البته این افزایش در نسبت به مدت مشابه سالهای قبل که بیش از 10 درصد بوده کاهش داشته است.
وی گفت: در سال 93 «ضرب و جرج عمدی» با 5 درصد افزایش نسبت به سال 92 در ردیف اول، «توهین به اشخاص» با 23 درصد افزایش نسبت به سال 92 در ردیف دوم و «سرقت تعزیری» با یک درصد کاهش نسبت به سال 92 در ردیف سوم جرایم قرار دارد؛ ایراد صدمه غیرعمدی بدنی، تخریب، تهدید، کلاهبرداری، تصرف عدوانی، مزاحمت تلفنی و خیانت در امانت نیز در ردیفهای بعدی جرایم قرار دارند.
مسعودی فر جمعیت کیفری استان آذربایجان شرقی را بیش از هفت هزار نفر عنوان کرد و افزود: 85 درصد زندانیان در سن بین 19 تا 46 سال قرار دارند؛ 74 درصد زندانیان نیز از حیث تحصیلات زیر دیپلم اند همچنین 66 درصد از زندانیان استان نیز متأهل هستند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی با اشاره به بررسی جرایم زیست محیطی گفت: استفاده از سوخت مازوت به جای گاز طبیعی در نیروگاههای حرارتی توجیه زیست محیطی ندارد و نتیجه استفاده از مازوت، تهدید علیه بهداشت عمومی و محیط زیست است که در تولید انرژی، لحاظ سلامت عمومی مهمتر از لحاظ صرفه اقتصادی است.
وی افزود: پس از اخطار سازمان محیط زیست به منابع آلوده کننده هوا، اقدام بعدی تشکیل پرونده قضایی است.
مسعودی فر با اشاره به پسماندهای بیمارستانی و تهدید آن علیه بهداشت عمومی گفت: با متخلفان از قانون مدیریت پسماندها اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی، برخورد جدی و قاطع خواهیم مرد و سازمان نظام پزشکی بایستی پروانه درمانگاه و مطب پزشکانی را که تولید پسماند دارند تا زمان اقدام آنان برای بی خطرسازی پسماندها، تمدید نکند.
وی افزود: براساس ماده 7 قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی پسماندهای صنعتی و ویژه که پسماندهای پزشکی نیز جزو پسماندهای ویژهاند، بر عهده خود تولید کنندگان پسماند است و بر اساس ماده 13 قانون مذکور، مخلوط کردن پسماندهای پزشکی با سایر پسماندها ممنوع است.
مسعودی فر با بیان اینکه روزانه بیش از 11 هزار کیلوگرم زباله عفونی بیمارستانی در تبریز تولید می شود، اضافه کرد: مخلوط کردن پسماندهای پزشکی با سایر پسماندها بدون بی خطرسازی، تهدیدی علیه بهداشت عمومی است و صدمات جبران ناپذیری به بهداشت، سلامت عمومی و نیز به محیط زیست وارد می کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *