کرونا در انگلیس؛ روند صعودی ابتلا و بحران سراسری
به گزارش گروه بین الملل ؛ شیوع ویروس کرونا که چند ماهی است بیشتر کشورهای جهان را مشغول کرده، مشکلات جانبی دیگری با خود به همراه داشته است.
در کشورهای اروپایی که ویروس کرونا به شدت در حال شیوع و گسترش است مردم از بیم مواجه شدن با کمبود محصولات بهداشتی و غذایی به فروشگاه ها و مراکز خرید هجوم برده و قفسه ها را در مدت زمان کوتاهی خالی کردند.
در انگلیس که ویروس کرونا روندی صعودی به خود گرفته و به سرعت در حال گسترش است سرقت محصولات بهداشتی در این روزها کاملا ملموس است.
در منطقه «یورکشایر جنوبی» سارقان، محصولات بهداشتی را از فروشگاه ها و بیمارستانها به سرقت بردند.
همچنین کارمندان بیمارستانی در منطقه «دربی شر» انگلیس گزارش دادند که مواد و ژل ضد عفونی کننده دست از این بیمارستان به سرقت رفته است.
این اتفاقها در حالی در انگلیس رو به افزایش است که مردم در سراسر این کشور اقلامی مانند مواد غذایی و مواد ضد عفونی کننده را در خانه احتکار میکنند.
مقام های بیمارستان «رویال استرفیلد» در بیانیهای اعلام کردند در این بیمارستان همانند بسیاری از بیمارستانهای دیگر در سراسر انگلیس با سرقت تجهیزات پزشکی از بخش ها مواجه شدند.
سخنگوی این بیمارستان گفته است که بطریهای مواد ضد عفونی کننده هر روز به سرقت میروند.
در بیمارستان «سنت لوک»، که مرکز تخصصصی برای بیماران سرطانی است تعدادی از تجهیزات محافظ شخصی مانند دستکش و ضد عفونی کننده دست به سرقت رفته است.
همچنین بیمارستانهای «گلاسکو و ادینبورگ» در اسکاتلند از سرقت ژل ضد عفونی کننده دست خبر دادند.
ویروس کرونا در انگلیس نیز روندی رو به رشد از خود نشان داده و باعث شده تا میلیونها کارمند انگلیسی را خانه نشین شوند.
شهروندان انگلیسی هم همانند بسیاری از کشورهای دیگر که گرفتار این ویروس شدند خود را در خانه قرنطینه کردند.
ایستگاههای اصلی راه آهن در بسیاری از شهرهای انگلیس مانند فرودگاههای «گاتویک، هیترو و استنستد» خالی از جمعیت شدند.
در همین حال نظرسنجیها نشان میدهد در حدود ۲۰ میلیون نفر از جمعیت ۳۳ میلیون شاغل در انگلیس مجبور خواهند بودند به دلیل ویروس کرونا در خانه بمانند.
دولت انگلیس از سوی نمایندگان مجلس این کشور به دلیل اعمال نکردن قوانین سختگیرانه مورد انتقاد است.
«جرمی هانت»، وزیر اسبق بهداشت انگلیس بر این باور است که «بوریس جانسون»، باید اقدامات بیشتری برای تشویق کردن مردم برای حاضر نشدن در اماکن عمومی و اجتماعات انجام دهد.
بیشتر بخوانید:
پایگاه دیلی میل در گزارشی به موضوع بحران شیوع کرونا در انگلیس پرداخته و مینویسد «پزشکان انگلیسی میگویند، سازمان ملی تامین بهداشت و درمان (NHS) این کشور برای رویارویی با این ویروس آمادگی نداشته و در صورتی که شیوع کرونا، انگلیس را فرا بگیرد، این سازمان فلج خواهد شد.»
آمارهای اخیر نشان میدهد ۹۴ درصد از تختهای بیمارستان در انگلیس هم اکنون پر هستند و ظرفیت پذیرش بیمارستانها تکمیل شده است.
رئیس انجمن پزشکان انگلیس میگوید، «سازمان ملی تامین بهداشت و درمان انگلیس هم اکنون به زانو درآمده و بسیاری از پزشکان بیم آن دارند که خدمات بهداشت کشور نتواند با شیوع این ویروس مقابله کند و شکست بخورد.»
بنابر این گزارش، ۹۹.۵ درصد پزشکانی که در حال حاضر در بیمارستانها و مراکز درمانی انگلیس فعالیت میکنند و با ویروس کرونا و مبتلایان دست به گریبان هستند، در نظرسنجیها گفته اند که با تمام ظرفیت خود در خدمت بیماران هستند، اما اطمینان دارند که سازمان ملی تامین بهداشت و درمان برای مواجه با کرونا آماده نیست.
یک پزشک متخصص انگلیسی به وضعیت بیمارستانهای این کشور همزمان با شیوع ویروس کرونا پرداخته و میگوید این بیمارستانها با کمبود تجهیزات و پرسنل مواجه هستند.
این پزشک انگلیسی میگوید «کارکنان سلامت همگانی انگلیس در هر جایی درباره ویروس کرونا صحبت میکنند؛ کرونا تا چه حد مرگبار است؟ چگونه باید از خود در برابر آن محافظت کنیم؟ آیا تدابیر اتخاذ شده از سوی دولت صحیح هستند؟ و چگونه سرویسهای خدمات درمانی در زمانی که تعداد زیادی از مردم به این ویروس مبتلا شدند چگونه میتوانند اوضاع را مدیریت کنند؟ این پرسشها برای ما که در خط مقدم مبارزه با این ویرس قرار داریم طی هفتههای اخیر بسیار زیاد شده به گونهای که نظیر آن را پیش از این ندیده ایم.»