مقامهای کدام کشورهای غربی به کرونا مبتلا شدند؟
ویروس کرونا در روزهای اخیر به کابینه و پارلمان کشورهای مختلف جهان راه یافته و شماری از مقام های دولتی، نمایندگان پارلمانی و سیاستمداران را مبتلا کرده است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ شیوع بیماری «کرونا» در روزهای اخیر تشدید شده و شمار مبتلایان به این بیماری از مرز ۱۵۰ هزار نفر در سراسر جهان عبور کرده است.
براساس جدیدترین آمارها تاکنون ۱۵۶۷۵۴ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند و ۵۸۳۹ نفر نیز جان خود را از دست داده اند؛ نگرانی از آمارهای مذکور با مشاهده شمار ۷۵۹۳۶ مورد بهبودی از این بیماری اندکی التیام پیدا میکند.
این بیماری تاکنون سیاستمداران، مقامهای دولتی و نمایندگان پارلمانی شماری از کشورهای جهان را نیز درگیر کرده است.
در زیر به تفکیک به بررسی این موارد میپردازیم؛
-فرانسه: از فرانسه خبر میرسد پس از «فرانک ریستر»، وزیر فرهنگ دولت این کشور، تست کرونای «برون چوارسون»، وزیر مشاور در امور تغییرات زیست محیطی در این کشور نیز مثبت شده است.
از سوی دیگر تاکنون خبر ابتلای ۱۱ نماینده پارلمان فرانسه به کرونا تایید شده است.
- اسپانیا: این کشور که با بحران وخیم شیوع کرونا دست و پنجه نرم میکند، تاکنون ابتلای همسر «پدرو سانچز»، نخست وزیر اسپانیا را تایید کرده است.
این امر سبب شده تا نخست وزیر این کشور در قرنطینه قرار بگیرد؛ ضمن اینکه «ایرنه مونترو»، وزیر برابری کابینه اسپانیا نیز به کرونا مبتلا شده است.
«پابلو ایگلسیاس»، معاون نخست وزیر اسپانیا نیز قرنطینه شده است.
- آلمان: آلمان نیز که در رده های بالای کشورهای اروپایی بحران زده قرار دارد، تاکنون ابتلای ۴ نماینده پارلمان این کشور را به کرونا تایید کرده است.
- انگلیس: گزارشها از انگلیس نیز حاکی از ابتلای «ندین دوریس»، وزیر بهداشت کابینه «بوریس جانسون»، به کرونا است.
- استرالیا: «پیتر داتون»، وزیر کشور استرالیا نیز از جمله مقامهای دولتی است که به کرونا مبتلا شده است.
- مراکش: آزمایش کرونای «عبدالقادر اعماره»، وزیر حمل و نقل دولت مغرب پس از بازگشتش از سفر اروپا مثبت شد.
- اندونزی: خبر ابتلای «بودی کاریا سومادی»، وزیر حمل و نقل اندونزی به کرونا نیز روز گذشته تایید شد.
- برزیل: «فابیو واجناگارتن»، وزیر ارتباطات دولت برزیل از جمله مقامات دولتی است که ابتلایش به کرونا تایید شده است.
باید توجه داشت که اعلام خبر ابتلای افراد مذکور به کرونا سبب شده تا شماری از مقام های دولتی مرتبط با آنان اعلام قرنطینه به مدت دو هفته کرده و به وظایف خود از طریق دورکاری بپردازند.
از جمله این موارد میتوان به قرنطینه کلیه اعضای کابینه «رومانی» اشاره داشت؛ این اقدام در پی ابتلای یکی از سناتورهای رومانیایی به کرونا در دستور کار دولت موقت این کشور قرار گرفت.
«جاستین ترودو»، نخست وزیر کانادا در پی مثبت شدن تست کرونای همسرش و «ایوانکا ترامپ»، دختر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و از مشاوران کاخ سفید نیز اقدام به قرنطینه خود کردند.
نمایندگان پارلمانی کشورهای مختلفی مانند آمریکا، انگلیس، ایتالیا و شماری از کشورهای اروپایی در پی ارتباط با افراد مبتلا به کرونا دست به خود قرنطینگی زده اند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *