صبحانه مقوی با جوی پرک
مصرف صبحانه مناسب فقط به نان، پنیر و ... ختم نمیشود، بلکه میتوان با خلاقیت صبحانههای مقوی را میل کرده و از آن لذت برد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، صبحانه یکی از اصلیترین وعده های غذایی است. مصرف صبحانه مناسب و مقوی می تواند روز خوبی را برای افراد به همراه داشته باشد. در ادامه طرز تهیه یک صبحانه مقوی، رژیم و مناسب برای اغلب گروه های سنی به این شرح است:
جو دوسرپرک: ۴ قاشق غذا خوری
موز: ۱ عدد (نصف برای داخل کار، نصف برای تزیین)
فندق: ۲۰ عدد، ۱۰ عدد برای داخل ظرف، ۱۰ عدد برای تزیین
شیر سویا (یا شیر کم چرب): حدود یک لیوان
عسل: ۲ قاشق چایخوری (یا بیشتر) برای تریین
دارچین: کم (اختیاری-برای تزیین)...
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *